Incarcator auto 2x USB cu GPS si monitorizare voce - MULTIFUNCTIONAL

Codul: 09-051
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Incarcator pentru masina 2x USB cu GPS si monitorizare voce - MULTIFUNCTIONAL va oferi suficienta informatii in timp real despre vehiculul monitorizat.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Incarcator pentru masina 2x USB cu GPS si monitorizare voce - MULTIFUNCTIONAL va oferi suficienta informatii in timp real despre vehiculul monitorizat. La prima vedere, arata ca un incarcator clasic de masina, dar ascunde locatorul GPS. Designul compact și elegant al dispozitivului se potrivește perfect cu interiorul vehiculului dvs. și de aceea nu trebuie să vă faceți griji că va fi dezvăluit. Încărcătorul este compatibil cu toate vehiculele de pe piață , deoarece este conectat la bricheta din mașină.

Cu acest încărcător de mașină, nu veți avea problema localizării vehiculului dvs., dacă îl veți împrumuta prietenului sau copilului dvs., astfel încât să evitați emoțiile nedorite și teama sau griji, indiferent dacă echipajul este al mașinii este în regulă. Dispozitivul vine cu o aplicație "TrackSolid" disponibilă gratuit (iOS, Android) pentru telefonul dvs. mobil, cu ajutorul căreia puteți urmări locația curentă a vehiculului în care este localizat încărcătorul și, de asemenea, veți avea o imagine de ansamblu asupra alertelor .

Locator de mașini GPS  

 

Instalare simplă

Cele mai multe dintre dispozitivele de pe piața locatorilor GPS au o instalare foarte complicată. Nu vă faceți griji, deoarece nu este necesară nicio configurare cu acest model. Pur și simplu conectați încărcătorul auto în bricheta din mașină și puteți începe să utilizați toate caracteristicile sale.

încărcător de mașini cu localizator GPS usb autonabijacka

 

SOS apel de urgență

În caz de urgență, puteți apăsa butonul SOS corespunzător timp de 3 secunde pentru a activa alarma. Apoi, dispozitivul trimite un SMS către numărul mobil implicit și îl va apela până la primirea apelului.

Locator GPS cu buton SOS

 

Monitorizarea vocii

După trimiterea comenzii "Monitor" la dispozitiv prin SMS, aparatul va răspunde la "OK" și va forma numărul mobil SOS implicit. După primirea unui apel, persoana de pe numărul SOS va putea auzi ce se întâmplă în jurul încărcătorului auto sau al interiorului vehiculului. În timpul ascultării, dispozitivul nu produce semnale sonore sau luminoase și, prin urmare, este o ascultare totală necontenită.

încărcător de mașină cu ascultare

 

Detectarea stării vehiculului

Dispozitivul acceptă detectarea stării vehiculului, indiferent dacă este pornit sau oprit. Dacă o persoană neautorizată a pornit vehiculul fără știrea dvs., veți primi imediat o notificare pe telefon.

încărcător de mașină cu detectarea vehiculului

 

Alarmă de baterie descărcată

Încărcătorul auto are o baterie de litiu de 130 mAh încorporată și, prin urmare, poate funcționa chiar și după ce a fost scos din contact. Când bateria scade la 10%, dispozitivul va trimite un SMS de avertizare "Atenție! Bateria este descărcată, vă rugăm să o încărcați în timp!" la numărul SOS mobil implicit. Dacă bateria va fi mai mică de 1%, următorul mesaj text "Atenție! Bateria este prea mică, alimentarea se va opri automat".

gps locator cu detectarea stării bateriei

 

O alarmă de depășire

Dacă vehiculul se mișcă cu o viteză mai mare decât limita, dispozitivul va trimite SMS-ul la numărul mobil implicit.

gps locator cu detectarea vitezei auto

 

Sunet de alarmă

Dacă sunetul înregistrat în jurul încărcătorului auto depășește 70 dB, dispozitivul vă va anunța automat apelând la numărul mobil implicit. Încărcătorul de mașină cu localizator GPS este, prin urmare, o soluție ideală pentru a vă proteja vehiculul.

încărcător de mașină cu detectare audio

 

Caracteristici:

la care se adauga Încărcător de mașină USB cu localizator GPS
la care se adauga Alerta la sunete de peste 70 db
la care se adauga Ascultarea interiorului vehiculului prin apel telefonic
la care se adauga Baterie integrată, care asigură funcționalitatea acesteia chiar și atunci când este scoasă din brichetă
la care se adauga Butonul SOS

Specificații:

Baterie: litiu de 3,7 V / 130 mAh
Conexiune de rețea: GSM / GPRS
Frecventa: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x ieșire USB: 5V
Tensiune de lucru: 9-15 V DC
Temperatura de lucru: -20 ~ 60 ° C în vehicul
Umiditate maximă: 5% - 95%
Dimensiuni: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Greutate: 81 g

 

Pachet de conținut:

1x încărcător de mașină cu GPS
1x ghid de utilizare

!!! Pentru buna funcționare a localizatorului GPS este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

99%