Localizator GPS - Dispozitiv GPS ULTRA THIN 8mm + baterie 2500mAh - pachete de urmărire + persoane.

Codul: 09-082
595,00 lei Preț fără TVA: 495,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Localizator GPS - Dispozitiv GPS ULTRA THIN 8mm + baterie 2500mAh - pachete de urmărire + persoane. Ultra subțire de doar 8 mm grosime, cu 110 mm înălțime și 61 mm lățime.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Localizator GPS - Dispozitiv GPS ULTRA THIN 8mm + baterie 2500mAh - pachete de urmărire + persoane. Ultra subțire de doar 8 mm grosime, cu 110 mm înălțime și 61 mm lățime. Monitorizarea mișcării expedierilor + notificarea despachetării. Suportul de urmărire prin GPS + LBS localizator va asigura monitorizarea și urmărirea a orice datorită dimensiunii sale compacte. Este un localizator ideal pentru mărfuri și pachete, datorită senzorului de lumină poate avertiza despre despachetarea neautorizată. Acest dispozitiv de monitorizare ultra-subțire și compact este special conceput pentru urmărirea mărfurilor, expedițiilor, pachetelor, obiectelor de valoare, bagajelor etc. Cu toate acestea, poate fi utilizat și pentru urmărirea persoanelor, a mașinilor sau a oricărui alt obiect. După introducerea cartelei SIM în dispozitiv, puteți urmări mărfurile în timp real pe hartă .

Senzorul de lumină încorporat poate detecta despachetarea ilegală a mărfii și poate trimite alerte și notificări. Aceste notificări vor fi trimise către telefonul dvs. sub forma unui mesaj SMS cu un link către locația curentă a localizatorului GPS. În acest fel, veți afla despre deschiderea ilegală a transportului, precum și despre locul în care s-a întâmplat. Datorită dimensiunii sale ultra-subțiri și bateriei încorporate cu o capacitate de până la 2500mAh, puteți plasa localizatorul în fiecare pachet, ceea ce permite urmărirea în timp real a mărfurilor 24/7. Bateria se încarcă utilizând un cablu micro USB. Când bateria scade sub 3,65V, localizatorul vă va trimite un mesaj SMS de notificare despre o baterie descărcată. Acest localizator GPS este soluția ideală pentru a vă proteja proprietatea.

localizator GPS pentru urmărirea mărfurilorurmărirea GPS

Dispozitivul de urmărire GPS își găsește utilizarea pentru urmărirea și monitorizarea vehiculelor închiriate, închirierea mașinilor, transportul mărfurilor valoroase, închirierea utilajelor grele și monitorizarea mărfurilor specifice. Puteți cumpăra localizatori GPS de cea mai înaltă calitate în magazinul nostru electronic. Tot ce aveți nevoie este o cartelă SIM (date / telefon), iar monitorizarea GPS poate fi activă imediat.

Dispozitivul GPS asigură urmărirea utilizatorului sub forma unei aplicații mobile numite „ Track Solid ” (iOS, Android), cu ajutorul căreia puteți afla locația vehiculului sau obiectului monitorizat în timp real și diverse date necesare. Un alt formular este urmărirea locației dispozitivului GPS prin interfața web „ www.tracksolid.com ”, pe care o puteți utiliza prin PC, tabletă, laptop pentru monitorizare convenabilă.

GPS Tracking Tracksolid

Vă puteți conecta la GPS Tracker printr-o aplicație de pe un telefon mobil, tabletă sau PC

Harta arată poziția dvs. curentă cu timp, viteză și coordonate GPS.

aplicația de urmărire a track-urilor GPS

Funcția GEO FENCE

 

Vă permite să trimiteți notificări prin e - mail atunci când vehiculul părăsește zona marcată
(în cazul în care șoferul vehiculului ar părăsi accidental ruta planificată sau bunurile / pachetul dvs. ar ieși în afara graniței permise)

geofence gps locator

Puteți utiliza localizatorul GPS pentru a urmări o motocicletă, un camion și o mașină, bagaje, obiecte de valoare, pachete și mărfuri, containere etc.

localizator GPS ultra-subțire - urmărirea mișcării

Datorită dimensiunii sale ultra-subțiri și bateriei încorporate, permite monitorizarea obiectelor 24/7 în timp real

localizarea GPS a mărfurilor

Caracteristici:

la care se adauga Poziționare GPS + LBS
la care se adauga Design ultra-subțire și miniatural
la care se adauga Baterie integrată cu o capacitate de 2500mAh
la care se adauga Senzor de lumină pentru detectarea deschiderii neautorizate a mărfurilor / transporturilor / obiectelor de valoare

Specificații:

Antena: antenă ceramică cu 4 benzi GPS interioară
Indicatie LED: modul de functionare, baterie
Baterie: încorporată, reîncărcabilă, 2500 mAh Li-Polymer
Frecvență: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Tensiune / curent de funcționare: 3,7V DC / 50mA
Alimentare: 5V / 1A
Timp de încărcare: 6 ore
Dimensiuni: 110x61x8 mm
Greutate: 76 g
Temperatura de funcționare: -20 până la + 70 ° C
Protocol de difuzare: TCP, SMS
Precizie: până la 10m

 

Conținutul pachetului:

1x localizator GPS Profio GPS L-8
1x cablu Micro USB
1x Manual

!!! Pentru buna funcționare a localizatorului GPS este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă