Mini tracker GPS cu magnet - baterie de 1000 mAh + monitorizare vocală la distanță

Codul: 09-061
495,00 lei Preț fără TVA: 412,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Mini tracker GPS pentru mașină sau pentru uz personal cu magnet - baterie de 1000 mAh + monitorizare vocală de la distanță este unul dintre cele mai mici dispozitive de urmărire.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mini tracker GPS pentru mașină sau pentru uz personal cu magnet - baterie de 1000 mAh + monitorizare vocală de la distanță este unul dintre cele mai mici dispozitive de urmărire. Tracker GPS mic pentru urmărirea în timp real a persoanelor și a vehiculelor. Locator pentru mașină GPS (aplicație mobilă) cu baterie de 1000 mAh, care asigură funcționarea dispozitivului GPS în modul de urmărire timp de aproximativ 14 ore și în modul de așteptare de până la 7 zile. Opțiunea de   REMOTE MONITORING VOICE după ce ați sunat la dispozitiv pentru a asculta ce se întâmplă în jurul locatorului GPS.

Poziția GPS + LBS + WiFi - până la o precizie triplă de poziționare în timp real. Odată ce trackerul online are un bun semnal GPS, îl va găsi prin GPS. Dacă nu are un semnal GPS, îl va găsi prin LBS. Poziționarea triplă permite marcarea precisă și rapidă a locației. Dispozitivul de urmărire GPS este echipat cu un magnet și este foarte simplu și flexibil de instalat, pentru monitorizarea GPS a vehiculelor.

Datorită capacului magnetic detașabil, puteți atașa dispozitivul de localizare 3G de la marca PROFIO ELECTRONICS la diferite locații ale obiectului monitorizat. Dispozitivul de urmărire GPS își găsește utilizarea pentru urmărirea și monitorizarea vehiculelor închiriate, pentru închirierea de autoturisme, transportul bunurilor valoroase, închirierea de utilaje grele și monitorizarea mărfurilor specifice și speciale. În magazinul nostru puteți cumpăra localizatori GPS de cea mai bună calitate. Aveți nevoie doar de o cartelă SIM (date / telefon) și urmărirea GPS poate fi activă imediat.

Dimensiunile miniatură ale locatorului GPS

Dispozitivul de urmărire GPS are un corp compact, de precizie, miniatural, îl putem ține doar în două degete. Când locatorul funcționează, nu se emite niciun sunet sau lumină, poate fi foarte ușor ascuns oriunde.

Mini tracker GPS

Dispozitivul GPS oferă utilizatorului posibilitatea de a urmări și o aplicație mobilă numită " Track Solid " (iOS, Android), prin care puteți afla locația vehiculului urmărit în timp real și diverse date necesare. Un alt formular este urmărirea dispozitivului GPS prin interfața web " www.tracksolid.com ", pe care o puteți utiliza prin intermediul unui PC, tabletă sau laptop pentru o monitorizare convenabilă.

aplicația de urmărire GPS

Vă puteți conecta la trackerul GPS prin intermediul aplicației pe telefonul mobil, pe tabletă sau pe PC

Harta afișează locația curentă cu timpul, viteza și coordonatele GPS.

Trackerul de urmărire GPS tracker

Funcția GEO FENCE

Vă permite să trimiteți notificări prin e-mail atunci când vehiculul părăsește zona marcată (în cazul în care șoferul vehiculului ar părăsi accidental ruta planificată)

geofence gps locație

Locație triplă GPS + LBS + WiFi

Acest tracker acceptă localizarea GPS și LBS. GPS este determinarea poziției exterioare cu o precizie mai mică de 10 metri. LBS se poziționează (în locuri unde nu există semnal GPS) cu o precizie mai mică de 500 de metri.

GPS și LBS tracker de poziționare

Sunet de alarmă de detectare

Dacă nivelul sonor depășește 50 de decibeli (rupere de sticlă), locatorul GPS-ului va trimite automat o alarmă la numărul SOS prestabilit.

sunet de detectare de alarmă GPS tracker

Inregistrarea vocii

Este posibil să trimiteți o comandă SMS a înregistrării vocale apăsând SOS numărul la tracker-ul online. Timp de înregistrare de la 10-300 secunde, timp prestabilit de 60 de secunde. Începe automat înregistrarea pentru a evita pierderea informațiilor importante.
voce înregistrare GPS tracker

Monitorizarea vocii

Este posibil să utilizați numărul presetat SOS pentru a trimite o comandă SMS la tracker pentru a monitoriza vocea. Dispozitivul de urmărire GPS vă va suna înapoi în câteva secunde. Luați apelul și monitorizați vocea din jurul dispozitivului de urmărire.
monitorizare voce GPS tracker

 

Mod de așteptare îndelungat - 7 de zile

Localizatorul GPS dispune de o baterie reîncărcabilă de 3,7V 1000mAh Li-Polymer. Două moduri de lucru pentru a alege: modul de urmărire (GPRS este mereu conectat și GPS-ul este activat de vibrații) și modul somn (GPRS este mereu conectat și GPS-ul este în modul de așteptare).

gps tracker baterii standby

Mulți îngrijitori

Acest localizator GPS suportă până la 3 numere SOS. După ce adăugați numerele SOS, puteți utiliza locatorul GPS de la până la 3 numere independente.

gps tracker multi grijă

 

poziția GPS GPS + LBS + poziționare WiFi - poziționare triplă în timp real
baterie Baterie de 1000 mAh - bateria cu litiu asigură alimentarea cu energie a dispozitivului GPS
monitorizarea vocii Monitorizarea vocii - opțiunea de a activa monitorizarea vocii prin mesaj text
ultra-puternic magnet Magnet puternic - capac magnetic puternic permite instalarea flexibilă pe un vehicul sau alt tip de proprietate
sunet de alarmă de detectare Alarmă de detectare a sunetului - când se detectează 50 de decibeli sau mai mult, va fi declanșată o alarmă

 

Specificații:

Frecvența comunicațiilor: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz
Sensibilitate: Clasa II RBER2% (-104dBm)
GPRS: Clasa 12, TCP / IP
Sensibilitate recepție: Clasa II RBER2% (-102dBm)
Memorie: 32 + 64MB
Eroare de fază: RMSPE <5, PPE <20
Max. ieșire: GSM850 / GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800 / GSM1900: 30dBm
Max. eroare de frecvență: ± 0,1ppm
Cip GPS: cip MTK foarte sensibil
Frecventa: GPS L1, cod C / A 1575.42MHz
Canal GPS: 66
Precizia locației: <10 metri
Sensibilitate de urmărire: -165dBm
Sensibilitate: -148dBm
Distanta de monitorizare a vocii: <5 metri
Temperatura de funcționare: -20 ° ~ 55 ° C
Antena GSM / GPS: Built-in 4-band GSM, antena pentru modul GPS dual, WiFi
Port USB: micro USB
Baterie: baterie 1000mAh / 3,7V litiu polimer
Așteptare: GPRS activată, GPS-ul este pornit timp de 14 ore. Modul de hibernare: GPRS activat, GPS-ul este oprit timp de aproximativ 7 zile
Dimensiuni: 30,5 mm (lățime) x 65 mm (înălțime) x 18 mm (grosime)
Greutate: 42g

 

Conținutul pachetului:

1x GPS Locator Profio GPS L-2
1x adaptor USB
1x cablu USB
1x Capac retractabil cu magnet
1x manual

!!! Pentru buna funcționare a localizatorului GPS este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (3)

97%