OBD GPS locator cu monitorizare vocală cu o precizie de mai puțin de 10 metri

Codul: 09-052
445,00 lei Preț fără TVA: 370,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Localizatorul GPS OBD cu monitorizare vocală cu o precizie mai mică de 10 metri este un dispozitiv de urmărire și siguranță excelent pentru vehiculele clasice și comerciale.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Localizatorul GPS OBD cu monitorizare vocală cu o precizie mai mică de 10 metri este un dispozitiv de urmărire și siguranță excelent pentru vehiculele clasice și comerciale. Obțineți toate informațiile de urmărire în timp real de care aveți nevoie și obțineți o prezentare generală despre ruta și starea vehiculului. Dispozitivul OBD este compatibil cu majoritatea vehiculelor de pe piață începând cu anul 2004. Cu acest aparat nu veți avea probleme de localizare a vehiculului cu înaltă precizie, în timp ce profitați de funcția de ascultare pentru a vă ține la curent cu ceea ce se întâmplă în interiorul vehiculul.

Poate fi folosit în principal pentru mașini corporative sau închirieri de mașini. Dispozitivul vine cu o aplicație "TrackSolid" disponibilă gratuit (iOS, Android) pentru telefonul mobil, cu ajutorul căreia puteți urmări locația curentă a vehiculului în care este amplasat locatorul și, de asemenea, veți avea o imagine de ansamblu asupra alertelor.

OBD GPS locator  

 

Alarma de deconectare

Dispozitivul OBD are o interfață standard, astfel încât instalarea sa în vehicul este foarte simplă. În cazul în care o persoană neautorizată deconectează un dispozitiv ODB, vi se va informa imediat prin SMS la telefonul mobil.

OBD gps locator

Consumul minim de energie

Dispozitivul este echipat cu un cip MTK2503D de înaltă performanță, care face un consum redus de energie și, prin urmare, nu are nici un efect negativ asupra bateriei din vehicul.

obd locator minimum consum de energie
 

Nu este necesară instalarea

Instalarea este foarte simplă, conectați localizatorul OBD la interfața vehiculului și dispozitivul este activ. În majoritatea vehiculelor, interfața este amplasată sub volan (a se vedea imaginea - o zonă).

Dispozitiv OBD

 

Design miniatural și compact

Este un dispozitiv foarte mic și ușor care poate fi ținut într-o singură mână. Din acest motiv, poate fi ușor ascuns direct în autovehicul, pentru al împiedica pe ceilalți.

OBD compact locator
 

Monitorizarea vocii

După trimiterea comenzii "Monitor" la dispozitiv prin SMS, aparatul va răspunde la "OK" și va forma numărul mobil SOS implicit. După primirea unui apel, persoana de pe numărul SOS va putea auzi ce se întâmplă în jurul încărcătorului auto sau al interiorului vehiculului. În timpul ascultării, dispozitivul nu produce semnale sonore sau luminoase și, prin urmare, este o ascultare totală necontenită.

gps locator cu ascultare

 

O alarmă de depășire

Dacă vehiculul se mișcă cu o viteză mai mare decât limita, dispozitivul va trimite SMS-ul la numărul mobil implicit.

gps locator cu detectarea vitezei auto

 

Alarmă de baterie descărcată

Când bateria scade la 10%, dispozitivul va trimite un SMS de avertizare "Atenție! Bateria este descărcată, vă rugăm să o încărcați în timp!" la numărul SOS mobil implicit. Încărcătorul auto are o baterie de litiu de 130 mAh încorporată și, prin urmare, poate funcționa chiar și după ce a fost scos din contact.

gps locator cu detectarea stării bateriei

 

Gestionarea flotei de vehicule

Dacă dețineți o flotă de vehicule în compania dvs., le puteți urmări în același timp în cadrul unui singur cont. Cu Tracksolid, puteți urmări până la 10.000 de vehicule simultan.

gps de localizare a flotei

 

Dublă urmărire GPS + LBS

Dispozitivul OBD acceptă localizarea GPS și LBS. GPS-ul este pentru determinarea localizării în aer liber cu o abatere de până la 10 metri și depinde de obținerea datelor de la sateliți. Un LBS este destinat determinării localizării în interior cu o precizie mai mică de 50-150 metri (în clădiri, încăperi, companii), iar urmărirea este obținută din date prin rețeaua GSM, astfel încât această caracteristică poate funcționa peste tot în domeniul semnalului mobil ( de exemplu în subsol).

gps și lbs locator

 

Caracteristici:

la care se adauga Dispozitiv OBD cu GPS
la care se adauga Design compact și miniatural
la care se adauga Ascultarea interiorului vehiculului prin apel telefonic
la care se adauga Baterie integrată, care asigură funcționalitatea acesteia chiar și atunci când este scoasă din brichetă
la care se adauga Poziționarea cu o precizie mai mică de 10 metri

Specificații:

Antena: GPS / GSM / Bluetooth
Baterie: litiu de 50 mAh
Conexiune de rețea: GSM / GPRS
Frecventa: GSM 900/1800 MHz
Tensiune de lucru: 12 V cc
Temperatura de lucru: -20 ~ 70 ° C în vehicul
Interval de umiditate: 5% - 95%
Dimensiuni: 47 mm x 24 mm x 31 mm
Greutate: 30 g

 

Pachetul de conținut:

1x localizator GPS OBD
1x ghid de utilizare

!!! Pentru buna funcționare a localizatorului GPS este necesar să achiziționați o licență de 1-10 ani pentru monitorizare prin sistemul TRACKSOLID PRO !!!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (4)

100%