Carucior portabil pentru baterii auto + baterie externă Hummer H1 15000mAh pentru motoare de până la 7 litri

Codul: 15-028
U$218.90 Preț fără TVA: U$182.42
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Carucior pentru baterii portabile + baterie externă Hummer H1 15000mAh pentru motoare de până la 7 litri este un dispozitiv inovator în design compact care poate porni un vehicul cu benzină sau diesel sau poate încărca echipamentul electronic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Carucior pentru baterii portabile + baterie externă Hummer H1 15000mAh pentru motoare de până la 7 litri este un dispozitiv inovator de design compact care poate porni un vehicul cu benzină sau diesel sau poate încărca echipamentul electronic. Este o bancă de putere practică și puternică care vă ajută în orice situație de urgență, fie pe drumuri, fie în casă. Datorită performanței excelente, împreună cu cablurile de pornire incluse, poate porni mașina chiar și cu o baterie complet descărcată și, prin urmare, diminețile de iarnă reci nu vor mai fi periculoase pentru tine. Nu mai este începutul complicat al unei mașini cu cabluri de pornire lungi și o mașină a unui vecin.

hummer H1 starter auto + powerbank

Aveți o siguranță sub forma unei bănci puternice de putere care vă lovi cu piciorul vehiculul și nu veți întârzia niciodată la lucru din cauza temperaturii minus sau pentru că ați uitat să opriți luminile mașinii. Bateria descărcată nu vă va mai surprinde niciodată, cu această cutie de pornire Hummer. Cutia de pornire va reîncărca jucători orice dispozitiv electronic, cum ar fi un telefon mobil, un notebook, o tabletă, o cameră video, o navigație și multe altele cu o putere de 5V DC. Folosind adaptorul inclus împreună cu conectorul pentru brichetă auto 12V, puteți activa orice dispozitive electronice de 12V cum ar fi un aspirator de mână, un compresor de aer, un polisor etc. În același timp, puteți încărca cutia de pornire nu numai acasă, ci și pe drumurile cu încărcătorul de mașină inclus.

ummer h1 baterie de pornire

Dispozitivul include de asemenea o lampă puternică cu 3 moduri - baterie normală, SOS, stroboscop. Datorită dimensiunilor miniatură și greutății ușoare, este un ajutor portabil, cu adevărat practic, care se poate potrivi cu ușurință în buzunar, geantă de mână sau în mașină. Cutia Hummer de pornire puternică și, în același timp, multifuncțională într-un design atractiv, cu prelucrare de înaltă calitate, este disponibilă în magazinul nostru în trei modele . Alegeți în funcție de nevoile dvs. și nu lăsați nimic la întâmplare.

Caracteristici:

la care se adauga Pornirea unui motor pe benzină / diesel.
la care se adauga Banca de putere pentru diverse dispozitive electronice
la care se adauga Lampă LED cu 3 moduri
la care se adauga Dimensiuni practice

Specificații:

Capacitatea bateriei: 15.000 mAh / 55,5 Wh
Tip baterie: Li-Ion
Ciclul de viață a bateriei: 1000+
Durata de așteptare a bateriei: Până la 9-12 luni
Curentul de pornire: 12V / 400A ~ 800A
Iesire USB: 5V / 2,1A; 5V / 1,1a
Ieșire: 12V / 10A
Intrare: 14V / 1A
Temperatura de funcționare: -20 ° C până la 60 ° C
Dimensiuni: (W) 8,4 cm (H) 18,3 cm (H) 3 cm
Greutate: 590 g

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

99%