Alarma personala - mini alarma de securitate 7 in 1 vibratii/sunet/lumina - sirena 130 dB + senzor PIR

Codul: 09-135
295,00 lei Preț fără TVA: 245,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Alarma personala - mini alarma de securitate si siguranta multifunctionala 7 in 1 vibratii/sunet/lumina - sirena 130 dB + senzor PIR senzor de miscare pana la 10m.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Alarma personala - mini alarma de securitate si siguranta multifunctionala 7 in 1 vibratie/sunet/lumina - sirena 130 dB + senzor de miscare senzor PIR pana la 10m. Aceasta alarma este multifunctionala - contine pana la 7 functii intr-un singur dispozitiv - alarma de miscare PIR, functie luminoasa de avertizare, alarma vibratie, alarma luminoasa, functie Bluetooth Anti-pierdere, lumina lanterna, alarma SOS cu sirena. Când alergi, plimbești câinele sau te întorci noaptea târziu acasă, această alarmă personală cu clemă, șnur și lumină oferă o protecție sonoră ușoară, discretă, dar puternică, de la o sirenă puternică de 130 dB oricând și oriunde ai nevoie.

Cu o simplă apăsare a unui buton, acest dispozitiv va declanșa o alarmă puternică, care atrage atenția, care poate descuraja intrușii și poate alerta pe toți cei pe o rază de 180 m de locația dvs. Pe lângă funcția de alarmă, dispozitivul oferă și o lumină LED strălucitoare cu 3 moduri de funcționare - lanternă, intermitent lent și intermitent rapid. Servește pentru a găsi drumul în întuneric sau ca un far de protecție care îi avertizează pe șoferi cu privire la prezența dumneavoastră în timpul unei alergări sau plimbări nocturne.

Siguranța personală - protejează-te pe tine și pe cei dragi

alarma de securitate inteligenta mini senzor personal multifunctional

Dacă vă aflați într-o situație periculoasă, va trebui să acționați rapid pentru a vă apăra sau a cere ajutor. Această alarmă personală inteligentă va deveni ajutorul dumneavoastră personal nu numai în caz de urgență, ci și pentru un sentiment zilnic de siguranță . Poti folosi aparatul atat in exterior cat si in interior, este usor de manevrat si are un aspect placut. Poate fi folosit oriunde, de exemplu in aer liber, intr-un hotel, intr-un camping, intr-o calatorie de afaceri, sau pentru un copil in drum spre casa de la scoala, etc. Poate fi instalat pe gard, usa, fereastra, balcon, cort , precum și pe geantă, rucsac, bagaje, seif, sertar, valiză etc. Protejați siguranța dvs., a familiei și a bunurilor dumneavoastră.

Alarma cu inducție în infraroșu - senzor de mișcare PIR

Când campați, plasați o alarmă inteligentă în jurul cortului sau al rulotei pentru a vă proteja siguranța. Când un potențial intrus/hoț/animal intră în perimetrul de protecție la 10 m de dvs., dispozitivul vă va anunța imediat despre intrus și va declanșa o alarmă timp de 3 minute.

alarma pentru campare la cort - senzor de miscare PIR

Alarmă vibrantă - spațiul tău privat va fi mai sigur

Agățați sau plasați dispozitivul pe o ușă, fereastră sau oriunde doriți, iar dacă cineva apasă mânerul ușii sau îl deschide, dispozitivul va declanșa imediat o alarmă. Vrei să fii sigur că nimeni nu îți atinge telefonul mobil în timp ce ești departe de el? Așezați dispozitivul pe telefonul mobil și în cazul în care telefonul mobil este mutat, dispozitivul detectează perturbarea vibrațiilor și declanșează o alarmă.

alarma de securitate personala - alarma vibratoare

Functie lampa de avertizare

Când alergați, conduceți noaptea, comutați dispozitivul în modul de avertizare, astfel încât să fiți vizibil pentru ceilalți. Agățați dispozitivul de braț sau atașați-l de bicicletă, iar luminile roșii și albe vor clipi alternativ pentru a-i avertiza pe alți utilizatori ai drumului și pe trecători.

alarma de securitate led - functie lampa de avertizare

Funcția SOS - sirenă puternică de 130 dB

Când sunteți în pericol, apăsați doar butonul SOS. Sirena de alarmă puternică de 130 dB va ajuta să sperie un atacator, să atrage atenția celorlalți sau să cheme ajutor.

buton functie sos - sirena tare 130 db alarma personala

Mod lanternă - lumină LED

Datorită autonomiei de 6 ore a bateriei și luminii LED din interior, alarma inteligentă poate fi lanterna ta în întuneric. Dacă vă aflați într-un loc întunecat, puteți utiliza dispozitivul ca lumină LED de urgență, aceasta va fi lanterna dumneavoastră portabilă.

alarmă inteligentă de securitate - mod lanternă - lumină LED

Funcție Bluetooth împotriva pierderii și furtului

Conectați-vă telefonul mobil prin Bluetooth la dispozitiv. Așezați dispozitivul pe bagaj sau agățați-l de rucsacul sau ghiozdanul copilului și, de îndată ce uitați de bagaj undeva,
dacă cineva încearcă să-ți ia valiza sau dacă copiii tăi merg la mai puțin de 10 metri de tine, dispozitivul te va alerta cu o alarmă.

mini alarma personala portabila impotriva pierderii si furtului - alarma

Utilizarea pe scară largă a alarmei

Dispozitivul de securitate cu alarmă este utilizat pe scară largă, de exemplu, în camping, într-o rulotă, la hotel, acasă, într-un sertar, dulap, cutie, rucsac, bagaje, sau ca pază pentru copii pentru a nu se îndepărta de tine.

alarma personala inteligenta - mini bluetooth portabil

Declanșator de alarmă luminoasă

Dacă așezați dispozitivul într-un sertar, seif, dulap etc., într-un mediu întunecat și de îndată ce cineva deschide dispozitivul, dispozitivul va detecta schimbarea luminii și va declanșa o alarmă.

Declanșator de alarmă luminoasă - alarmă de securitate

Specificații:

Capacitate baterie 570 mAh
Timp de încărcare 1 ~ 2 ore
Timp de lucru continuu pana la 80~100 ore
Material plastic ABS
Dimensiuni: dimensiune 43x48x32 mm
Greutate: 37 g

Conținutul pachetului:

1x alarma personala

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă