Cameră de parcare AHD set cu înregistrare pe card SD - 1x cameră HD + 1x monitor AHD hibrid de 7 "

Codul: 19-121
1.395,00 lei 1.195,00 lei Preț fără TVA: 995,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Cameră de parcare AHD set cu înregistrare pe card SD - cameră de mers înapoi cu monitor HD + hibrid de 7 "AHD.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Cameră de parcare AHD set cu înregistrare pe card SD - cameră de marșarier cu rezoluție HD 720P și viziune nocturnă 15m - 11 IR LED și protecție IP68 și unghi de vizualizare 145 ° + monitor hibrid de 7 "AHD este un sistem conceput pentru deplasarea vehiculelor în situații dificile și confuze pe orice teren.Camera de la marca PROFIO ELECTRONICS are o rezoluție AHD de 1280x720p, datorită căreia puteți vedea toate detaliile în mod clar și clar.Camera AHD cu dimensiuni foarte mici de doar 55x55x55 mm se va ocupa de o imagine de calitate, nu numai în timpul zilei, dar prin vizionarea pe timp de noapte cu 11 LED-uri IR (afterglow 15m) veți vedea bine la mersul înapoi chiar și noaptea. Dimensiunea ecranului LCD de 7 "predetermină acest set ca un ajutor ideal la mersul înapoi.

Acest sistem AHD este o combinație a celei mai bune tehnologii dezvoltată pentru autoutilitare, microbuze, rulote, autobuze, camioane, semiremorci, tractoare, secerătoare și alte mașini și vehicule agricole sau de construcții. Veți aprecia mai ales sistemul AHD atunci când este instalat pe autovehicule mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vederi din unghiuri diferite. Monitorul servește și ca un recorder DVR pentru înregistrarea de pe camere (este stocat pe un card de memorie de până la 256 GB).

Posibilitatea de a conecta până la 4 camere cu posibilitatea de a alege ordinea camerelor afișate.

Camerele individuale pot fi afișate unul lângă altul sau, dacă este necesar, pot combina aranjamentul camerelor de pe monitor.

ahd set de monitorizare inversă și cameră

Datorită acestui sistem, veți ști exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Setul de inversare AHD conține un monitor LCD de 7 "+ 1x cameră cu viziune nocturnă IR + 1x (5m, 10m, 15m sau 20m cablu) care este inclus în prețul setului și îl puteți alege în funcție de nevoile dvs. la comandă. Setul AHD este excepțional, cu excepția imaginii de calitate, de asemenea, că monitorul poate fi conectat simultan până la 4 camere (AHD 1080P / AHD 720P / 960H). Pe monitor poate fi pentru o mai bună orientare în același timp afișate toate camerele una lângă cealaltă , sau după cum este necesar pentru a alege o opțiune de vizualizare a camerei care vi se potrivește cel mai bine. Monitorul hibrid acceptă intrări mixte în mai multe formate video și, de asemenea, în frecvență PAL / NTSC. În meniul monitorului este, desigur, imaginea în oglindă a camerei selectate . I t este de asemenea posibil să se stabilească dacă aparatul foto va arăta liniile de ghidare la deplasarea în marșarier. Acest set de mers înapoi are o gamă largă de aplicații. gradul de protecție IP a camerei este de până la IP 68, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă, noroi, praf și daune mecanice.

Cameră de parcare cu monitor AHD SET - pentru mașini, camionete, mașini de lucru camioane

Cameră de parcare cu monitor AHD SET - pentru mașini, camionete, camioane, mașini de lucru

Monitorul inversor conține un meniu în care aveți diverse opțiuni pentru configurarea monitorului LCD și a camerelor conectate la acesta. Monitorul servește și ca un recorder DVR pentru înregistrarea de pe camere (este stocat pe un card de memorie de până la 256 GB). Monitorul hibrid acceptă intrare mixtă AHD 1080P / AHD 720P / 960H / CVBS în mai multe formate video, precum și frecvențe PAL / NTSC, până la 4 camere pot fi conectate la monitor în același timp. Aceasta înseamnă că puteți avea o cameră cu rezoluție AHD de 1080P și cealaltă, de exemplu cu o rezoluție de 720P, conectată la monitor, iar monitorul va afișa imaginea de la ambele simultan.

Înregistrarea de pe camere este stocată pe un card SD , care este acceptat până la 256 GB.

monitor hibrid de 7 inch suportă card SD de 256 GB

Monitor auto inversor hibrid de 7 "(mașini) pentru 4 camere AHD / CVBS cu înregistrare pe card SD de până la 256 GB, cu posibilitatea de a conecta până la 4x orice tip de camere FULL HD, HD, CVBS etc. camere de inversare. Nouă generație a sistemului de parcare, care vă oferă o imagine clară și clară în timpul zilei, chiar și în condiții de lumină slabă și toate mijloacele tehnice necesare pentru operarea și controlul în siguranță al autovehiculelor și mașinilor. Pachetul include și o telecomandă, pentru un control și mai ușor. a monitorului.

Utilizarea unei camere de marșarier cu un monitor la rezoluție HD, potrivită și pentru utilaje de construcții

sistem de camere de parcare pentru camioane

La monitor pot fi conectate până la 4 camere - AHD sau CVBS. În funcție de necesitate și tipul de vehicul, puteți alege și combina camere din oferta noastră pentru a vă satisface cerințele. Camerele sunt conectate la monitor prin cabluri cu 4 pini. Monitorul are cabluri pentru conectarea camerelor și alimentarea monitorului. Camerele sunt alimentate direct de pe monitor, deci nu mai este necesar să le conectați separat la sursă, ceea ce simplifică instalarea și puteți plasa camera oriunde în vehicul. Monitorul include și 4 cabluri de comutare prin care puteți conecta camera la luminile de mers înapoi. Când este activată treapta de mers înapoi, camera de mers înapoi va apărea automat pe monitor. Suport de înregistrare video ciclică (funcție de monitorizare a parcării 24 de ore pe zi).

Monitor hibrid pentru camere de marșarier cu înregistrare de imagini de la 4 camere

set inversare pentru secerătoare

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit de cel cu suport (ceea ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul de exemplu pe un parbriz sau unde este Necesar. În cazul în care trebuie să puneți camera pe o remorcă care poate scoate din mașină sau camion, puteți cumpăra în magazinul nostru electronic un cablu de conectare a camerei de mers înapoi pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de inversare și reconectarea.

sistem de cameră inversă cu viziune nocturnă cu LED

Mini cameră de marșarier 55x55x55 mm cu rezoluție HD 720P și viziune nocturnă 15m - 11 IR LED și protecție IP68 și unghi de vizualizare de 145 °. Această cameră puternică de mers înapoi este soluția potrivită pentru monitorizarea împrejurimilor vehiculului. Vă oferă o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în jurul vehiculului atunci când acesta se deplasează sau se întoarce. Camera de marșarier are viziune nocturnă cu 11 LED-uri IR și o lumină ulterioară de 15 metri. Camera are o gamă largă de utilizări, deoarece este potrivită pentru mașini mai mari, camionete, microbuze, autobuze, semiremorci, remorci, utilaje agricole sau camioane. Senzorul de imagine 1/4 CMOS cu o rezoluție HD de 1280x720 pixeli permite o transmisie de imagine de înaltă calitate și clară.

Protecția IP68 garantează rezistența la apă, noroi, praf și daune mecanice

protectie camera de supraveghere IP68 rezistenta la apa si praf

Camera de mers înapoi are un unghi de scanare de până la 145 °, ceea ce reprezintă un interval suficient pentru nevoile de mers înapoi sau de monitorizare a mișcării vehiculului într-un mediu în care este necesară o atenție sporită din punct de vedere al siguranței. Această cameră HD îndeplinește gradul de protecție IP68, ceea ce îl face impermeabil, rezistent la praf și rezistent la daune mecanice. Corpul camerei în sine este protejat de o carcasă rezistentă din aliaj. Camera poate fi instalată pe diferite suprafețe, ceea ce este posibil printr-un suport metalic, datorită căruia îl puteți înclina și fixa în poziția dorită. Sursa de alimentare a camerei și transmisia semnalului se face printr-un conector ecranat de înaltă calitate, cu un terminal cu 4 pini, care are un finisaj impermeabil, ceea ce vă va ușura munca în timpul instalării. Camera este alimentată direct de la monitorul de marșarier cu o tensiune de 12-24V.

Camere de mers înapoi nu numai pentru mașini, ci și camioane, camionete, remorci

Camere de mers înapoi de 175 de grade pentru camioane


Caracteristici:

LA CARE SE ADAUGA Camera de mers înapoi pentru toate mașinile
la care se adauga 11x viziune nocturnă cu LED IR 15 m
la care se adauga Corp rezistent al camerei din aliaj
la care se adauga Unghi de vizualizare de până la 145 °
la care se adauga IP68 rezistent la apă, rezistent la praf și rezistent la daune
LA CARE SE ADAUGA Monitor de inversare de 7 inch
la care se adauga O gamă largă de setări în meniul afișajului
la care se adauga Posibilitatea de a conecta până la 4 camere

Specificații tehnice ale camerei:

Senzor imagine: CMOS 1/4 "
Rezoluție: HD 1280x720
Sistem: PAL / NTSC
Iluminare minimă: 0 LUX (IR activat)
Viziune de noapte IR: da 11 LED-uri IR
Distanta de vedere nocturna: 15 m
Unghi de vizualizare: 145 °
Grad de protecție IP: IP 68 impermeabil, rezistent la praf, rezistent la daune
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -20 până la 70 ° C
Alimentare DC: 12-24V
Dimensiuni: 55x55x55 mm

Monitorizați specificațiile tehnice:

Model: Profio -W70
Monitor: Ecran HD de 7 "
Sistem: PAL / NTSC 50 / 60Hz
Raport de aspect: 16: 9
Rezoluția monitorului: 1024 x 600 RGB
Vizibilitatea afișajului: 180 ° din fiecare parte
Rezoluție video la înregistrare: 1280x720P, 1280x960P, 960H
Semnal compatibil: AHD 720P @ 25/30, 960P @ 50/60, 1080P @ 25/30, CVBS 960H
Intrări: 4x canal AHD / CVBS
Butoane iluminate din spate: da, lumină albastră
Luminozitate: 500-700cd / m2
Înregistrare: da, 4 canale
Înregistrare ciclică: da
Aspect afișaj: cameră 1/2/3/4
Format video: AVI
Memorie: acceptă card SD clasa 10, până la 256 GB (card de memorie nu este inclus)
Posibilitatea de a regla OSD: luminozitate, contrast, volum, limbă
Sursă de alimentare: DC 12-36V (tensiunea de 13V este necesară pentru alimentarea cu energie chiar și cu camera foto)
Tensiune de ieșire: DC + 11,5V / 3A
Intrare audio: da 1x
Conector: conector 4 pini
Culoarea neagra
Telecomandă: da
Dimensiuni: 18 x 12 x 2,5 cm
Parasolar: da, detașabil
Temperatura de funcționare: -20 până la 70 ° C

Conținutul pachetului:

1x monitor inversor hibrid de 7 "
1x cameră inversă AHD
1x Cablu de conectare 5m, 10m, 15m, 20m la alegere
1x telecomandă
1x parasolar
1x suport de montare pentru monitor
1x Suport pentru montarea camerei
1x Manual

Puteți alege lungimea cablurilor în funcție de nevoile dvs. 5m, 10m, 15m și 20m. Specificați lungimea cablului în nota de comandă.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (2)

97%
98%
Truckman777

Cameră de parcare AHD set cu înregistrare pe card SD - 1x cameră HD + 1x monitor AHD hibrid de 7 "

Livrare rapidă
Materiale bune
Instalarea ar trebui să fie ușoară.

Setul de parcare a venit rapid și în formă excelentă. Materialele sunt foarte bune. I-am dat-o mecanicului meu sper că o va instala în curând.

Tradus din: en
95%
Lukáš

Set de camere de parcare

Posibilitatea de a conecta mai multe camere
Buna poza
Camere cu unghi larg
Dimensiunea camerelor
IP 68
Pretul
Tradus din: sk