Monitor revers DVR 7 "LCD + înregistrare de la 4 camere până la 128 GB SDXC card

Codul: 15-037
U$163.90 Preț fără TVA: U$136.58
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Monitor reversibil DVR 7 "LCD + înregistrare de la 4 camere la card de memorie cu capacitate de până la 128GB SDXC de la marca PROFIO ELECTRONICS.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Monitor reversibil DVR 7 "LCD + înregistrare de la 4 camere la card de memorie cu o capacitate de până la 128 GB SDXC de la brandul PROFIO ELECTRONICS. Monitorul de parcare aparține deja DVR-ului de generația a doua conceput pentru înregistrare atunci când parchează sau se deplasează mașini, microbuze, , autobuz, camion, mașini agricole și de construcții.Este soluția ideală ori de câte ori aveți nevoie pentru a avea o imagine de ansamblu a ceea ce se întâmplă în jurul dvs., dar și pentru a avea o evidență adecvată a acestor activități. are o gamă largă de utilizări în diferite domenii Imaginea de la fiecare cameră este înregistrată la o rezoluție de 640x480 la o rată a cadrelor de 30 fps pe cardul SDXC până la un maxim de 128 GB Puteți înregistra mai mult de 200 de ore (8 zile) pe o singură cameră sau 50 de ore pe toate cele 4 camere de pe un card de 128 GB.

Monitorul LCD DVR îndeplinește funcția de cutie neagră, ceea ce este ideal pentru monitorizarea lucrărilor de mașini agricole și de construcții. Monitorul DVR poate fi utilizat și în transportul cu autobuzul, unde puteți vizualiza nu numai mișcarea autobuzului, ci și o înregistrare din interior, de exemplu pentru monitorizarea pasagerilor sau deschiderea ușilor la îmbarcare și dezactivare a autobuzului. Monitorul este echipat cu un braț reglabil care poate fi atașat la spațiul necesar. Acesta include, de asemenea, un parasolar care garantează o imagine clară și nici o strălucire.

Opțiunea de a afișa pe monitor toate cele 4 camere în același timp, în combinații diferite

Monitorul DVR inversând 128 GB

Până la 4 camere pot fi conectate la monitor, pe care le puteți alege din meniul nostru, după cum este necesar, și le puteți conecta la monitor prin intermediul cablurilor cu 4 pini de 10, 15 sau 20 de metri. Conectorul cu 4 pini care conectează camera foto cu cablul este rezistent la apă, precum și camera este rezistentă la praf și rezistență la deteriorare. Instalarea este simplă. Cablurile de alimentare sunt situate direct pe monitor, iar camerele individuale sunt alimentate printr-un cablu cu 4 pini direct de pe monitor, astfel încât nu este necesar să conectați fiecare cameră la sursa de alimentare. Monitorul include de asemenea 4 cabluri de conectare pentru a conecta o cameră la luminile de mers înapoi. Când inversați, camera selectată va fi afișată automat pe monitor.

reversing set monitor pentru 4 camere și 128GB DVR

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit de cel cu consola (ceea ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă alte trei tipuri de standuri care vă permit să atașați monitorul, de exemplu, pe un parbriz sau unde este Necesar. În cazul în care trebuie să puneți aparatul pe o remorcă capabilă să scoată din mașină sau camion, puteți cumpăra în magazinul nostru un cablu de conectare a camerei de mers înapoi pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de mers înapoi și re-conectarea.

DVR de 7 inch pentru 4 camere și card SDXC de 128 GB

LA CARE SE ADAUGA Înregistrarea funcției DVR de la camere
la care se adauga Înregistrarea cardului SDXC de până la 128 GB
la care se adauga Pot fi conectate până la 4 camere de mers înapoi
la care se adauga Posibilitatea de a afișa pe monitor toate cele 4 camere în același timp, în combinații diferite
la care se adauga Înregistrarea la rezoluția 640x480 la 60fps
la care se adauga Rezoluție afișare 1024x600px

Urmăriți specificațiile tehnice:

7 inch 16: 9 LCD TFT digital
Sistem: PAL / NTSC
Aspect: 16: 9
Rezoluția monitorului: 800x480
Intrări: intrare 4x pentru camera inversă
Înregistrare video DVR: înregistrare de la 4 canale
Formatul video: AVI
Rezoluția video: 640x480
Raportul cadrelor: 30 fps
Suport pentru cartele MicroSD: până la max. 128GB
Reglabil: luminozitate, contrast, culoare
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 5W
Temperatura de lucru: -10ºC la 60ºC
Temperatura de depozitare: -20ºC la 70ºC
Dimensiuni: 187x135x70 mm

Conținutul pachetului:

1x ecran LCD de 7 "
1x telecomandă
1x parasolar
1x suport pentru monitor
1x cablu de alimentare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă