Cadouri pentru bărbați - idei de cadouri (sfaturi) pentru el: TOP #20 de sfaturi

Cadouri pentru bărbați – idei de cadouri (sfaturi) pentru el: TOP #20 sfaturi. Nu ai idei de ziua de nastere, Craciun?? Cele mai bune cadouri pentru tatăl, iubitul, prietenul, soțul tău - inspirație originală pentru cadou pentru tine.

Bărbații sunt adesea numiți că sunt ca niște copii veșnici. Nu contează dacă este soț, iubit, frate, prieten, tată sau bunic. Fiecare dintre ei trebuie să aibă propriul „timp al bărbaților”, fără de care ar fi foarte greu să-și imagineze viața. Unii sunt așa-ziși pasionați de mașini, alții, în schimb, sunt muzicieni sau călători pasionați. Atunci când alegeți cadoul potrivit pentru un bărbat, este deci important să vă cunoașteți cât mai bine destinatarul. Știi ce face? Care sunt hobby-urile lui și ce îi aduce de obicei zâmbetul pe buze? În acest caz, îți va fi foarte ușor să alegi cadoul ideal pentru un bărbat, un cadou pentru un tată, un cadou pentru un prieten, un cadou pentru un iubit sau un cadou pentru un soț.

Dar dacă alegerea unui cadou este o chestiune stresantă pentru dvs., lista TOP 20 de sfaturi pentru cadouri , dintre care veți alege cu siguranță, vă va ajuta cu siguranță în luarea unei decizii. Avem sfaturi grozave pentru cadouri pentru un prieten , cadouri pentru bărbați în mașină , diverse cadouri amuzante pentru bărbați , precum și cadouri pentru bărbați de Crăciun. Există foarte puține șanse ca unui bărbat să nu-i placă mașinile, muzica, sporturile, electronicele, divertismentul sau călătoriile. Cunoști pe cineva așa?

cadouri pentru bărbați

Puteți aranja un cadou original pentru un bărbat - soț, tată, frate, unchi sau prieten direct din confortul casei dvs. în magazinul nostru online Cool-mania.eu . Deci, dacă sunteți deja în căutarea unei idei potrivite pentru un cadou pentru un bărbat pentru ziua de naștere, ziua onomastică, cadou de Ziua Îndrăgostiților pentru un bărbat, un cadou pentru un bărbat pentru vârsta de 50 de ani, un cadou pentru un bărbat de Crăciun sau orice alt Ocazie, tot ce trebuie să faceți este să vă așezați confortabil, să vă ridicați laptopul, tableta sau telefonul mobil și să vă cufundați în oferta bogată a produselor noastre de TOP selectate .

Gata?

#TOP 1 Cadou hărți 3D din lemn pe perete - cadou original pentru bărbați

Un cadou pentru un bărbat, cadouri originale pentru bărbați

Indiferent dacă oferiți un bărbat - un aventurier sau oricine cu un gust de înaltă calitate pentru designul interior, o hartă 3D este garantat a fi alegerea numărul 1. Lasă-l să-și vizualizeze visul de călătorie. Datorită hărții 3D, el va fi puțin mai aproape de ea în fiecare zi. Se remarcă frumos într-un dormitor, un studiu acasă, un birou într-o firmă, o afacere, dar și într-o cameră de copil a unui școlar mic. Harta este realizată din mai multe părți din lemn, fiecare fiind realizată manual. Vorbim despre un accesoriu interior de lux realizat cu onestitate, in care puteti alege dintre mai multe culori de lemn, precum si dimensiuni diferite (de la 100 cm x 60 cm la 300 cm x 175 cm). Este un cadou personal grozav pentru un bărbat care se potrivește stilului său de viață. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe linkul relevant, sa alegi culoarea si marimea, iar in cateva zile destinatarul tau se poate bucura de un cadou original frumos si deosebit.

#TOP 2 SET cadouri birou piele - cadouri de lux pentru barbati - un cadou pentru un sef, tata, coleg

cadouri pentru bărbați, un cadou de lux pentru un bărbat

Toate cadourile de lux pentru bărbați din această categorie sunt realizate din lemn de înaltă calitate și piele sintetică 100% de primă clasă, toate realizate manual și cusute și prelucrate cu onestitate prin producția HAND MADE . Designul unic de piele cu lemn arată extrem de elegant - un sfat pentru un cadou de lux pentru un bărbat , un plus pentru birou sau studiu. Aceste seturi și accesorii arată luxos și cu gust datorită utilizării materialelor de primă clasă în producție și, prin urmare, sunt potrivite ca cadou pentru un șef, tată, coleg sau bunic. Destinat oricărui bărbat căruia îi place ordinea și detaliile corecte despre cum arată! Un set de birou sau accesorii pentru birou vă vor ajuta cu siguranță să mențineți biroul organizat și, în același timp, să arate eficient și stilat!

#TOP 3 SET cadouri de lux pentru whiskyun cadou exclusiv pentru un bărbat care împlinește 30, 40, 50 sau 60 de ani

cadou pentru un bărbat, sfaturi pentru cadouri pentru bărbați,

Cadouri de lux, cum ar fi seturi de whisky din sticlă sau pahare - un sfat cadou pentru un bărbat care are 30, 40, 50 sau 60 de ani. Accesorii care fac din servirea whisky-ului sau a bourbonului o experiență! Seturi elegante și elegante și elemente de vin sau whisky într-un design frumos - un plus unic pentru fiecare casă, birou, bar sau căsuță ca un cadou elegant și exclusiv de Crăciun pentru bărbații pretențioși. Oferă un cadou unui prieten, tată sau fiu, sau ca bacșiș pentru un cadou de ziua de naștere pentru un șef, coleg sau prieten sub forma unui set frumos de băuturi, sau pahare sau accesorii pentru servirea alcoolului sau a vinului. Cu siguranță un cadou care își va avea locul de onoare în fiecare loc de muncă, birou sau casă din raftul cu alcool.

#TOP 4 Cadou mini frigider TIN - idee grozavă de cadou pentru un băiat, soț, partener

cadou pentru un soț - cadouri pentru bărbat

Minifrigider imaginativ si amuzant pentru bauturi in forma de cutie, pentru cutii sau sticla de alcool si este creat ca un cadou de ziua de nastere pentru un tip care este cool si va incanta prietenii, colegii sau chiar familia cu acest mini bar. Un frigider în formă de cutie va arăta bine, de exemplu, într-un bar, un restaurant, sau este potrivit și pentru o rulotă sau o mașină pentru că este portabil. Ce ar putea fi mai bun decât atunci când bărbații fac o plimbare cu bărbați, sau merg la o cabană și e cald afară, iar când ajung la cabană, poți scoate din acest frigider beri divin răcite, sau o sticlă de whisky sau un moale răcit. bea :) Aceasta este cu siguranță o idee grozavă pentru un cadou pentru un frate, un bărbat, un prieten sau pentru un grup de prieteni.

#TOP 5 Borat Swimwear Gift – un cadou amuzant sexy pentru un bărbat, iubit, prieten

cadou amuzant pentru un iubit, tip, coleg, prieten

Un cadou amuzant sexy pentru un bărbat, un iubit, un prieten, dar și ca un cadou de glumă pentru a face distracția la o petrecere a burlacilor, sau ca cadou de ziua de naștere pentru un prieten - Costume de baie Borat Mankini. Nimeni nu va trece cu vederea aceste costume de baie Borat unice. Partenerul, fratele sau colegul tău va fi întotdeauna în centrul atenției,   toata lumea   o va observa la piscina sau la mare :) O idee grozava pentru toti nebunii cu o doza de curaj sa le poarte :)

#TOP 6 Gift Tatuaj mâneci - un cadou de Crăciun pentru un bărbat, un cadou pentru un prieten

Cadou de Crăciun pentru un bărbat

O altă idee grozavă pentru un cadou pentru un bărbat poate fi „truc” nostru sub formă de mâneci de tatuaj . Sunt realizate din material high-tech nailon și spandex l, care imită culoarea pielii umane și seamănă cu ciorapii de damă. Acesta este ceea ce face ca tatuajul să adere perfect pe pielea unei persoane și să arate real. Avantajul este schimbarea modelelor de tatuaje, datorită căreia tatuajul nu se estompează niciodată. S-ar putea să nu fie un cadou ideal pentru un bărbat la 50 de ani , dar este potrivit pentru un bărbat - un adolescent , precum și pentru toți cei care ar dori să încerce ceea ce se simte să aibă un tatuaj pe brațe, chiar și daca este unul fals.

#TOP 7 Gift LANGIE - traducător vocal - sfat cadou pentru tată, bărbat, cadouri de Crăciun pentru bărbați

cadou pentru tată, bărbat, frate

Bariera lingvistica? Nici o problemă. Totul va fi îngrijit de traducătorul digital LANGIE , care va deschide o ușă complet nouă către lume pentru destinatarul dvs. Nu numai că oferă traducere în 53 de limbi , dar este chiar și acum un ghid turistic complet. Langie este un cadou ideal pentru un bărbat - călător , dar și pentru oricine pleacă la muncă în străinătate (cadou pentru tată). De asemenea, este util dacă trebuie să aranjați un apel online cu un partener străin. Pe lângă rețeaua WiFi, cooperează cu rețeaua mobilă 3G/4G cu ajutorul cartelelor SIM Langie , pe care le puteți achiziționa și din magazinul nostru electronic cool-mania.eu . Este potrivit ca cadou pentru un prieten , cadou pentru un bărbat de Crăciun , dar și ca cadou pentru un tată , pentru care învățarea unei limbi noi poate fi deosebit de dificilă. Traducătorul Langie are multe funcții.

#TOP 8 Gift Cuburi de gheață false 100 buc - un cadou pentru bărbați bere, vinificatori etc.

sfat cadou pentru barbati barbati cadouri

Și nu putem uita acest cadou original pentru bărbați vinificatori, bere, etc. - Cuburi de gheață artificiale exclusive, elegante, 100 buc , care nu se pot distinge de cele reale. Cu acest cadou pentru un prieten, iubit, tată, vei lovi ținta! Cuburile de gheata acrilice artificiale pentru bauturi sau ca decor de boluri (recipiente) cu sampanie reprezinta o solutie ideala pentru oricine realizeaza diferite prezentari de bauturi unde gheata adevarata nu are loc. Dacă trebuie să aranjați un look elegant sau interesant pentru o băutură, cuburile de gheață artificială sunt cele potrivite pentru dvs.   Cuburile de gheață false arată fermecător ca decor sau accesoriu pentru orice petrecere. Un cadou original si stilat pentru un barbat care cu siguranta va aprecia alegerea ta si cu siguranta va incerca imediat acest cadou grozav si mai ales practic.

#TOP 9 Kit cadou Whisky Smoker – un cadou exclusiv pentru omul modern

cadou personal pentru bărbați, cadouri de lux pentru bărbați, bărbat

Acest cadou ar trebui să fie un articol obligatoriu pentru fiecare iubitor de whisky de calitate . Un cadou frumos și elegant pentru soțul, tatăl, bunicul sau șeful tău, pur și simplu pentru fiecare bărbat . O modalitate simplă de a face fiecare pahar unic și sofisticat. Datorită designului său modern și durabil, este ușor de utilizat și oricine poate deveni un barman premium cu el. Patru așchii de lemn diferite adaugă adâncime și aromă, astfel încât să puteți experimenta fumul natural de lemn în fiecare băutură. Afumătoarea este, de asemenea, potrivită pentru cocktail-urile, vinul sau arta culinară. Puteti cadou capacul unui iubitor de whisky, acesta va deveni cu siguranta un companion excelent. Așa că nu mai sta pe gânduri și dăruiește-ți persoanei dragi acest cadou luxos și autentic pentru bărbați.

#TOP 10 Gift Pompă inteligentă USB universală - cadou pentru tată, soț, cadouri pentru bărbați în mașină

cadou pentru soț

Un bărbat adevărat îi place să aibă lucrurile sub control și este gata să intervină rapid și eficient în cazul unei avarii. De aceea, echipamentul obligatoriu al fiecărui bărbat ar trebui să includă o pompă de înaltă calitate . Totuși, nu vorbim despre o pompă care îi va face mușchii să crească în timpul umflarii. Al nostru vine cu o soluție inteligentă inteligentă, este complet electric, acționat cu aer, controlat de un afișaj LED și, datorită dimensiunilor sale, complet portabil , oriunde pe drumuri. Printre altele, se incarca usor, fie prin incarcatorul extern inclus, fie prin aprindere USB sau DC direct in masina. Acest sfat pentru un cadou pentru un barbat este potrivit ca echipament pentru o masina, motocicleta, bicicleta, dar si un gonflabil . Ideal ca cadou pentru tată, cadou pentru un prieten sau cadou pentru un soț. Pur și simplu va mulțumi oricărui tip care își petrece cea mai mare parte a timpului pe drumuri.

#TOP 11 Gift EMS stimulator muscular - Cadouri de Craciun pentru barbati, cadouri de ziua de nastere pentru barbati

cadou pentru un iubit

Dacă ai de gând să oferi un cadou unui bărbat care lucrează pentru a-și construi un corp frumos, bine dezvoltat , ai găsit cadoul ideal pentru el în acest moment. Poate că are puțin timp, un loc de muncă sedentar sau pur și simplu nu-i place să se antreneze în sală. Oricum, stimulatorul nostru muscular EMS îl va ajuta să se antreneze. Acest cadou original pentru un iubit va fi apreciat de toți bărbații , indiferent de nivelul de fitness. Fie că ești în căutarea unui cadou pentru un tată cu burtă de bere, pentru un soț sportiv activ pentru a-și intensifica antrenamentul, sau pentru un prieten care ar dori să-și modeleze silueta cu un efort minim, ești la adresa potrivită. El ascunde discret stimulatorul sub haine , îl activează apăsând-l și lasă-l să funcționeze în timp ce conduce, citește sau se uită la televizor. Va fi apreciat și de bărbații mai în vârstă, cărora le este mai greu să se pună în formă și sunt de obicei mai predispuși la leziuni musculare în timpul exercițiilor regulate în sala de sport. Prin urmare, stimulatorul EMS poate fi un cadou grozav pentru un bărbat pentru cea de-a 40-a aniversare , un cadou pentru un bărbat pentru cea de-a 50-a aniversare sau un cadou pentru un bărbat pentru cea de-a 60-a aniversare .

#TOP 12 Eșarfe cadou pentru față și cap - cadouri amuzante pentru bărbați, un cadou pentru un prieten

cadou pentru un prieten

Protecția feței a devenit un fel de nou standard, dar pe lângă funcția de protecție, nu trebuie să uităm nici de imagine, la ce se ocupă bărbații și femeile. Daca esti in cautarea unui cadou pentru un barbat iubitor de filme sau animale, cu siguranta nu vei strica nimic cumparand o esarfa cu motivul. Poate fi folosit în timpul drumețiilor, sportului, dar și purtându-l pe gât în ​​timpul cumpărăturilor obișnuite. Eșarfele sunt fabricate din poliester 100% , datorită căruia captează perfect murdăria și poluanții din mediul extern mai eficient decât alte materiale. Pe langa functia de protectie, este si un cadou de imagine si mai ales amuzant pentru un barbat, cu care nu va fi trecut cu vederea in public.

#TOP 13 Cadou chei USB pentru bărbați - Cadouri de Crăciun pentru bărbați, cadouri originale pentru bărbați

cadouri originale pentru bărbați

O altă idee grozavă pentru un cadou pentru un bărbat este o cheie USB cu un design original . Veți găsi aici câteva dintre ele, de la amuzante la cele tematice . Îl poți face cadou unui frate, prieten, soț, tată, unchi, cumnat, prieten, angajat sau partener de afaceri. Pur și simplu oricine și cu orice ocazie. Nu contează dacă ești în căutarea unui cadou de 50 de ani pentru tatăl tău , un cadou de Valentine pentru un bărbat sau un cadou de Crăciun pentru un bărbat . Ei pot folosi stick-ul USB în orice moment. Îl pot atașa la chei și pot transfera în mod elegant datele între diferite dispozitive . Original și util, ce zici?

#TOP 14 Camere foto cadou pentru mașini - cadouri originale pentru bărbați, cadouri pentru bărbat în mașină

cadou de ziua de nastere pentru barbat tip tata frate prieten

Un cadou grozav de ziua de nastere pentru un barbat? Încă o lovitură în negru. O cameră cu GPS, rezoluție 4K, lentilă duală este poate visul fiecărui bărbat cu mașina lui. Înregistrează mișcarea mașinii și o ține sub supraveghere 24 de ore pe zi . Securitate garantată, care ajută la dovedirea daunelor de asigurare și servește și ca o cutie neagră pentru înregistrarea coordonatelor GPS. Avem mai multe modele grozave din care să alegeți, dar dacă v-ați rătăcit în termenii tehnici din propozițiile anterioare, sunați-ne și vom fi bucuroși să vă ajutăm cu alegerea dvs. :) Aparatul foto este potrivit ca cadou pentru tată de Crăciun , sau un cadou personal pentru un bărbat - un pasionat de mașini. Dar este de fapt și un cadou pentru întreaga familie , pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla și este întotdeauna bine să ai dovezi despre cine a greșit sau ce s-a întâmplat de fapt pe drumuri.

#TOP 15 Gift Massage vibrating pistol - un sfat cadou pentru ca un bărbat să relaxeze perfect corpul

cadou pentru un bărbat la împlinirea a 60 de ani

Stresul fizic și mental aduce cu sine mai multe probleme, care includ de obicei mușchii rigidi. Deși există o mulțime de masuri în lume, nu îi poți lua cu tine acasă sau în excursii. Și aici intră în scenă ajutorul nostru la îndemână - Pistolul Vibrator de Masaj . Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un bărbat cu un loc de muncă solicitant din punct de vedere fizic, un sportiv, sau oricine îi place relaxarea sub formă de masaj, acesta se va îndrăgosti imediat de acest cadou. Cu 5 trepte de viteză și 5 capete de masaj, va elibera perfect tensiunea din corp și va oferi un masaj profund liniștitor. Pistolul de masaj este, de asemenea, o idee potrivită pentru un cadou pentru un bărbat la 60, 50, 40, 30 de ani, deoarece mușchii slăbesc de-a lungul anilor și, prin urmare, este necesar să le acordați o grijă suplimentară.

#TOP 16 Gift Lucruri încălzite pentru corp - Cadouri de Crăciun pentru bărbați, un cadou grozav pentru tata

Cadouri de Crăciun pentru bărbați Cadou de Crăciun pentru soț, tată, bunic

Doar imaginați-vă. Este un frig înghețat și temperaturi minus afară, dar corpul tău este plăcut cald . Fiecare tip cu inima rece va aprecia cu siguranță asta. Un cadou practic pentru un tată, bunic, soț, prieten sau oricine suferă de frig la picioare, mâini sau orice altă parte a corpului. Tratează-i cu branțuri de pantofi încălzite electric, mănuși încălzite, o încălzire a spatelui sau șosete calde încălzite . Un cadou ideal de Crăciun pentru un bărbat în perioada rece de decembrie sau iarnă, sau un cadou de ziua tatălui . Cu hainele noastre de corp încălzite, nu va mai fi nevoit să audă vechea frază familiară: „Îmbracă-te corect”.

#TOP 17 Cadou Bile magnetice Neocube - cadouri originale pentru bărbați, un cadou pentru tată

cadouri originale pentru bărbați

Ai auzit de bilele magnetice Neocube ? Nu încă? Deci acum aveți o oportunitate unică. Un set ce contine 216 bile cu diametrul de 5 mm din material special , in diverse combinatii de culori, este un instrument minunat pentru dezvoltarea imaginatiei, a abilitatilor motorii si a creativitatii . Copiii, adulții și bătrânii vor fi încântați de cadou. Tocmai din acest motiv, este un sfat potrivit pentru un cadou pentru un bărbat pentru cea de-a 40-a aniversare , un cadou pentru un bărbat pentru cea de-a 50-a aniversare sau un sfat pentru un cadou pentru un bărbat pentru cea de-a 60-a aniversare . Intrucat, pe langa functiile mentionate, actioneaza si ca un ajutor antistres , este un cadou potrivit pentru practic oricine, indiferent de varsta. Vei fi surprins să-i vezi absorbiți și cufundați pe deplin în crearea de noi forme geometrice.

#TOP 18Microfoane de petrecere Karaoke cadou - un sfat cadou pentru un bărbat, descoperă un nou superstar cu el

cadou pentru un bărbat pentru 40 50 60

Îi place să cânte la duș, în mașină sau oriunde în public? Lasă-l să-și arate pe deplin talentul . Dăruind un microfon karaoke, veți afla dacă acesta vă va distra doar prietenii sau va uimi și pe scenele mai mari. Oricum, să cânți împreună cu melodiile tale preferate binecunoscute aduce întotdeauna multă distracție . Microfonul are un difuzor bluetooth și un suport pentru telefon cu un schimbător de voce . În plus, are, de asemenea, iluminare de fundal cu LED și suport pentru card micro SD . Un cadou ideal pentru un barbat, (cadou pentru 40, 50, 60 pentru un barbat) copii, dar si un grup de oameni.

#TOP 19 Bandă luminoasă LED cadou - cadouri pentru bărbați în mașină, decor iluminat imagine

cadou pentru un prieten iubitor de mașini

Iluminare de fundal elegantă pentru mașină, cameră sau oriunde în interior ? O altă idee grozavă pentru un cadou pentru un bărbat căruia îi plac lucrurile cu imagine. Cu banda LED, poate crea iluminare flexibilă de orice formă și o poate introduce chiar și într-un spațiu îngust. Firul este impermeabil si nu consuma multa energie . Este ușor de instalat și datorită economisirii energiei, are o durată de viață de până la 15.000 de ore . Orice tip care este înclinat spre mașini, dar și spre îmbunătățirea locuinței, va fi cu siguranță mulțumit de cadou. Datorită benzii luminoase, creează o atmosferă complet nouă în spațiu. Potrivit ca un cadou pentru tată , cadou pentru un prieten sau cadou pentru un soț .

#TOP 20 Cadou de pantofi cu LED-uri - Strălucire peste tot - un cadou de ziua de naștere pentru un bărbat, un prieten

cadouri pentru un iubit, prietene

O parte din viața poate a fiecărui tânăr este moda. De la o coafură excentrică, la haine originale până la pantofi confortabili, stilați. Apropo de pantofi, ce ai spune despre pantofii cu LED-uri care vor străluci la fiecare petrecere, festival sau doar pe stradă ? Un cadou tare care poate fi controlat cu ușurință folosind un dispozitiv mobil prin bluetooth . Tot ce trebuie să faci este să selectezi o culoare în aplicație și pantofii vor începe să strălucească în nuanța aleasă. Orice tânăr care vrea pur și simplu să fie „cool” va aprecia acest cadou. Adidașii sunt o idee excelentă pentru cadouri pentru bărbați de Crăciun , sau ca cadou pentru un bărbat de ziua lui, cadouri pentru un prieten.

#TOP 21 Cadou pix șarpe extravagant - cadou exotic pentru un bărbat, coleg, șef

cadou pentru barbat, coleg, prieten, luxos, elegant, serios

Un cadou exotic și elegant pentru bărbați - un stilou șarpe extravagant și luxos este un adevărat răsfăț pentru iubitorii de caligrafie și de scris de mână cu un stilou. Prelucrarea detaliată împreună cu suprafața lucioasă asigură ca stiloul să arate cu adevărat elegant și atractiv. Combinat cu simbolismul șarpelui și al cobrei, stiloul de caligrafie șarpe creează un echilibru perfect între designul sofisticat și funcționalitatea practică. Un cadou exotic și modern pentru un partener, șef sau coleg , cu siguranță nu vei strica nimic cu el :)

#TOP 22 Minge antistres cadou - un cadou care va multumi fiecare barbat

cadouri amuzante pentru bărbați bărbat - cadou amuzant pentru bărbați

Deci presupunem că acest cadou nici nu trebuie descris :) Va mulțumi cu siguranță fiecare bărbat. O minge antistres sau o minge de cauciuc în formă de sân al unei femei este un instrument excelent pentru reducerea nervozității și stresului bărbaților. Este o imitație perfectă a bustului unei femei. Îl poți strânge în mâini cât vrei. Dacă chiar trebuie să-ți eliberezi frustrarea, poți și să o arunci. Nimeni nu va obiecta și nici tu nu vei deranja pe nimeni. Mingea în formă de sân are efecte antistres , te poate relaxa în orice moment, indiferent dacă ești nervos sau pur și simplu nu te simți confortabil. Te vei distra foarte mult cu el și vei fi mereu în centrul atenției. Mingea antistres este placuta la atingere si se potriveste perfect in mana, un sfat ideal pentru un cadou pentru barbati de orice varsta si pentru orice ocazie (ziua de nastere, onomastica, aniversari).

Toate acestea și multe altele le găsiți în e-shop-ul www.cool-mania.ro