Cadouri pentru copii - idei de cadouri pentru băieți și fete: TOP #20 de sfaturi

Cadouri pentru copii - idei de cadouri pentru băieți și fete: TOP #20 sfaturi. Nu ai idei?? Vă vom sfătui ce fel de cadou pentru un copil pentru o zi de naștere, Crăciun etc. Cele mai bune inspirații de cadouri pentru dvs.

O, copiii noștri... e atât de ușor să alegi un cadou pentru un copil când este încă mic, atunci nimic nu-i deranjează și se bucură aproape de tot, așa că atunci când alegem un cadou pentru un băiat sau o fată de 5 ani , tot e misto, ii vor fi recunoscatori si va fi multumit de orice cadou. Dar de îndată ce copiii cresc, cererile lor pentru un cadou cresc odată cu ei și trebuie să ne gândim cu adevărat la ce fel de cadouri pentru copii ar fi cele mai potrivite. Este clar că alegem diferite cadouri pentru băieți și cadouri pentru fete, pentru că, de exemplu, un băiat s-ar supăra dacă i-am oferi, de exemplu, o cutie cosmetică cu machiaj cadou pentru un băiețel de 10 ani . Sau dacă ne-am gândi care sunt cadourile potrivite pentru fete de ziua lor și le-am oferi o minge de fotbal, de exemplu, nici ele nu ar fi încântate. Același lucru este valabil și atunci când căutăm cadouri de Crăciun pentru băieți sau cadouri de Crăciun pentru fete. De asemenea, este necesar să ne gândim, de exemplu, la ce fel de cadou este potrivit pentru un băiețel de 7 ani, pentru că dacă îi oferim cadouri pentru copii de la 10 ani, s-ar putea să nu fie nici o alegere bună. Și apoi este cea mai pretențioasă grupă de vârstă - copiii adolescenți, știm foarte bine cum ne poate chinui atunci când căutăm cadouri potrivite de Crăciun pentru adolescenți, este un dezastru să alegem ceva potrivit și cool...


Și Crăciunul în general este un haos total pentru noi, părinții, căutăm cadouri de Crăciun pentru copii literalmente necruțător și atunci ar fi de mare ajutor dacă cineva ne-ar putea da un sfat pentru un cadou pentru un copil. In blogul nostru va oferim sfaturi pentru cadouri pentru copii, fie ca un cadou pentru un baiat sau o fata de 8 ani, un cadou pentru elevii din anul I, un cadou pentru implinirea de 18 ani atat pentru baieti cat si pentru fete. Un astfel de cadou potrivit pentru un băiețel de 11 ani ar putea fi, de exemplu, pantofi cu LED, ca un cadou pentru un băiat de 13 ani, o mască distractivă și utilă cu imprimare 3D ar fi de asemenea excelentă. În sfaturile noastre pentru cadouri pentru copii vei găsi inspirație pentru cadouri de Crăciun pentru copii, cadouri de ziua de naștere sau doar pentru distracție. Așadar, stați confortabil cu o ceașcă de cafea sau ceai bună și nu ezitați să priviți ideile noastre de cadouri, nu doar ca cadouri pentru copii de Crăciun, ci pentru orice sărbătoare sau orice ocazie.

cadouri pentru copii

#TOP 1 cadou Pantofi Luminosi LED - Cadouri pentru copii

cadouri pentru copii pantofi LED

Oferă acest cadou grozav copiilor - acești pantofi cu LED-uri stilați, cu tălpi LED multicolore, care vor impresiona pe toată lumea la o petrecere sau pentru purtarea de zi cu zi. Acest gadget la modă este unul dintre cadourile excelente pentru copii, fie de Crăciun, fie de zile de naștere . Și mai ales tânăra generație va aprecia că adidasii au controlul asupra diferitelor culori și LED-urile colorate chiar reacționează la ritmul muzicii. Nu doar pentru o discotecă sau o petrecere, așa că hai să ne distram în fiecare zi și să strălucim ca o stea pe jos, chiar și în drum spre școală sau chiar afară, pentru că acest cadou poate impresiona și fi cool chiar și pentru un adolescent. Adidași cu lumină LED - un cadou cool nu numai pentru tineri, se numără printre sfaturile originale pentru cadouri pentru copii, ca cadouri pentru băieți și cadouri pentru fete.

#TOP 2 tricouri LED cadou - un cadou pentru fiecare petrecere

un cadou pentru un băiat de 15 14 13 12 11 10 9 ani
Și încă o dată, putem străluci la o discotecă, într-un pub sau undeva la un concert. Dar de ce să nu faci o discotecă și să te distrezi oriunde, sau să atragi atenția, de exemplu, afară? Acest cadou tare este un cadou grozav pentru un băiat de 13 ani sau ca cadou pentru băieți sau cadou pentru fete. Tricourile sunt echipate cu un panou super luminos și intermitent care reacționează la muzică și clipește la ritm. În e-shop-ul nostru puteți găsi diverse motive și dimensiuni de tricouri, alegeți doar un cadou LED pentru copii.

#TOP 3 cadouMicrofoane pentru petreceri Karaoke - un cadou grozav pentru distracția la karaoke

Cadouri de Craciun pentru copii

Și haideți să facem un concert, teatru sau cabaret sau un spectacol chiar acasă cu acest cadou pentru copii și întreaga familie . Microfonul karaoke bluetooth este un cadou perfect pentru un copil, un cadou pentru un băiat sau chiar ca un cadou pentru o fată , care cu siguranță va distra spectatorii - familia, sau chiar strada, dacă cânți pe balcon :) Încearcă să cânți melodii cunoscute și așteptați răspunsul spectatorilor. Dacă toată lumea râde, atunci chiar a fost o „performanță interesantă”, dacă plâng, probabil a fost un pic de fiasco, dar un lucru este cert, toată lumea se va distra cu acest microfon. Acest minunat gadget este garantat să fie printre sfaturile pentru cadouri pentru copii .

#TOP 4 cadou Bile magnetice - NEOCUBE - cadou ideal pentru fiecare copil

un cadou pentru un băiețel de 10 ani

Bilele magnetice NEOCUBE - un cadou ideal pentru copii de ziua lor. Acesta este un cadou minunat de relaxare pentru un copil de Crăciun sau altă sărbătoare. Bilele magnetice susțin creativitatea și imaginația spațială, ameliorează tensiunea și stresul și, în același timp, întăresc concentrarea și exersează abilitățile motorii. Sunt potrivite pentru toate categoriile de vârstă, nu doar ca cadou pentru un copil. Copiii vor adora pur și simplu aceste bile Buckey. Doar un sfat minunat pentru cadoul perfect pentru copii pentru a se distra și a scăpa de stres, cu care cu siguranță nu vei strica nimic dacă îl faci cadou pentru băieți sau cadou pentru fete :)

#TOP 5 cadou Catarame de centură - un plus elegant la o ținută

un cadou pentru un băiețel de 7 ani
Vreau să fiu cowboy! Vreau să fiu motociclist! Și vreau să fiu ca cântăreața Metallica! Ce este imposibil? Nu wau, este foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să-i oferi copilului tău un cadou original pentru un băiat sau o fată - cataramă de curea și el sau ea poate fi oricine. Ideile noastre de cadouri includ, cu siguranță, catarame de curea, iar în e-shop-ul nostru poți alege dintre multe motive, de la sigla unui grup muzical, la eroii preferați din filme, la personaje pentru copii din basme sau jocuri. De asemenea, puteți găsi catarame amuzante și cool în magazinul nostru electronic, care sunt potrivite, de exemplu, ca cadou de Crăciun pentru adolescenți .

#TOP 6 cadou Tobe electronice sau pian - un cadou care va cânta după ritmul tău

Cadouri de Craciun pentru copii tobe

Tobe electronice - set de suporturi din silicon cu 9 tobe + difuzor bluetooth cu pedale este un set muzical usor de portat. O idee buna pentru un cadou pentru copii, cu care puteti canta orice melodie doriti. Și că nu ești un toboșar perfect și nu poți tobe atât de captivant? Nu contează. Acest cadou este limitat doar de imaginația ta, cântă orice melodie vrei. Dacă te descurci bine, familia va călca cu picioarele în ritm, iar dacă nu merge bine, vecinii vor lovi în tavan cu o mătură :) Tobele electronice Bluetooth se numără cu siguranță printre cadourile originale ale copiilor, sau de exemplu cadouri de ziua de nastere pentru fete si baieti.

#TOP 7 cadou Măști Neon Purge - cadou tare pentru adolescenți

Cadou de 18 ani pentru băieți
Așa că iată-ne cu o idee grozavă de a oferi un cadou cool unui băiat sau cadouri de Crăciun pentru adolescenți. Măști cu LED-uri cu motive înfricoșătoare sau de groază, în orice caz atrag atenția literalmente la prima vedere. Un excelent cadou de 18 ani pentru băieți, cu siguranță le va uimi pe toate domnișoarele care vor fi încântate :) La urma urmei, nu vezi o mască de purge strălucitoare sau o mască de craniu în fiecare zi. Și acest cadou este unul dintre sfaturile de cadouri pentru copii, mai ales de Halloween , când aceste măști, de exemplu, ca cadou pentru un băiat de 13 ani, vor crea atmosfera înfricoșătoare potrivită și vor evoca uimire și respect pe chipurile toți trecătorii.

#TOP 8 cadou Măști Neon Rave - cadouri pentru băieți care vor atrage atenția

cadouri pentru băieți
Un alt cadou pentru un băiat sau un cadou pentru o fată , care cu siguranță va impresiona împrejurimile și va atrage atenția. Măștile rave neon arată cu adevărat misterioase și înfricoșătoare și reacționează la sunet, la bătăi din palme sau la ritmul muzicii. Un sfat original și interesant pentru un cadou pentru un copil. Dar aceste măști sunt mai potrivite ca cadouri pentru copiii de la 10 ani sau ca cadou pentru un băiat la vârsta de 18 ani, deoarece copiii mai mici s-ar putea speria. Deși în zilele noastre copiii sunt deja pregătiți corespunzător și sunt obișnuiți cu atmosfera înfricoșătoare din jocurile pe calculator sau consolele de jocuri. Masca este echipată cu un senzor de sunet și clipește în funcție de sunetul sau muzica redată.

#TOP 9 cadou Ochelari programabili CHEMION - un cadou stilat pentru fete si baieti

cadouri de ziua de nastere pentru fete
Probabil că toți cunoaștem ochelarii de soare și ne este suficient ca aceștia să protejeze împotriva soarelui. Dar acești ochelari programabili LED MATRIX au propriul lor software . Top idee de cadou pentru copii! Scrieți textul potrivit sau alegeți dintr-o serie de animații implicite diferite și credeți că veți fi în centrul atenției oriunde ați apărea! Cu acești ochelari cu LED programabili, vei obține aspectul tuturor celor din jurul tău. Sunt cel mai bun mod de a ieși în evidență la o petrecere sau doar în stradă, garantat că vor face furori! Sfat fierbinte pentru un cadou tare pentru adolescenți sau ca cadouri de ziua de naștere pentru fete.

#TOP 10 cadou Mâneci de tatuaje - cadou pentru adolescenți

un cadou pentru un băiat de 13 ani
Vreau să am propriul meu tatuaj! De la o vârstă foarte fragedă, copiii moderni au fost avertizați de către părinți despre când își pot face un tatuaj. Majoritatea au voie să facă acest lucru de la vârsta de optsprezece ani. Dar înainte ca noi părinții să permitem un tatuaj adevărat, să facem un compromis și să dăm copiilor noștri aceste mâneci de tatuaj imaginative și interesante, cu diferite motive și culori. O idee de cadou atractivă și neconvențională pentru copii , de exemplu ca cadou pentru un băiat de 13 ani sau ca cadou de Crăciun pentru băieți . Și mămicile vor fi liniștite că copiii au pe mâini doar un tatuaj fals și se pot scoate seara, ba chiar se poate spăla :)

#TOP 11 cadou Obiecte care levita - cadou high-tech elegant pentru copii

sfaturi pentru cadouri pentru copiii prezenți
Obiectele în levitație devin un punct fierbinte absolut și vârful gadgeturilor tehnologice de ultimă generație. Acesta nu este doar un cadou original pentru copii , ci și stilat și atemporal. Imaginați-vă doar reacția copilului dvs. când îi oferiți un lucru atât de inteligent precum un difuzor OZN cu bluetooth care plutește deasupra covorașului! Sau un glob antigravitațional sau o lună , care au și iluminare de fundal în întuneric pentru a face efectul futurist perfect. Apropo, globul este potrivit ca cadou pentru studenții din primul an , are un caracter educațional, deoarece există o întreagă hartă a lumii. În e-shop-ul nostru puteți alege diferite modele de obiecte care levita, în diferite culori și forme.

#TOP 12 cadou Planșă de desen LCD pentru copii - cadou inteligent pentru copii

sfaturi pentru cadouri pentru copii
Știi... hârtii zgâriate, masa sau chiar pereții. Fiecare copil, fată sau băiat are nevoie să se realizeze pe sine și de aceea caută orice suprafață unde își va încerca creațiile de desene animate. Dar problema este că nu poate fi spălat de pe masă sau de pe perete, de exemplu. Aici avem un sfat inteligent pentru cadouri pentru copii , aceasta tabla de desen LCD este un cadou ideal pentru copii de Craciun sau ca cadou pentru copii de ziua lor . Placa LCD inovatoare ultra-ușoară include un stilou pentru o scriere confortabilă și oferă mii de reîmprospătări ale imaginii cu un singur buton. Acest cadou grozav pentru un copil, dar și pentru adulți, este amabil cu ochii și natura și poate servi și ca un excelent ajutor de birou ca caiet, instrument de comunicare sau memento.

#TOP 13 cadou Șah pentru trei jucători - nu vei mai juca șah doar cu doi jucători :)

cadouri pentru copii - un cadou pentru copii
Acest cadou pentru copii - o tabla de sah pentru trei jucatori , este perfect pentru serile lungi de iarna, cand sunteti mai multi acasa si aveti chef sa jucati un joc social. Un set ideal pentru copii, dar si pentru adulti , pentru intalniri amicale. Tensiunea dintr-un joc normal de șah se va multiplica și mai mult. Acest șah de 3 persoane este ideal pentru toți iubitorii de jocuri de masă care s-au săturat de șahul obișnuit sau le place să încerce lucruri noi. Îl poți oferi și cadou și îi poți bucura pe cei dragi. Sau chiar și pe tot parcursul anului, poate fi folosit și când joci șah afară, în parc sau la cabană sau acasă, pe scurt, există multe posibilități, doar găsește-ți adversarii și jocul de șah poate începe :) Imaginativ, stilat și cadouri amuzante pentru copii, cadouri pentru băieți sau cadouri pentru fete.

#TOP 14 cadou hărți 3D pe perete - un cadou pentru un copil (copii) pentru zile de naștere, onomastice sau Crăciun

un cadou pentru un copil (copii) de ziua de naștere, onomastica sau de Crăciun
O hartă a lumii din lemn este un cadou original pentru o fată sau un băiat. Oferă-le copiilor senzația că întreaga lume stă la picioarele lor și atârnă această hartă pe perete din camera copiilor. Are continente gravate cu laser și procesare precisă . Fiecare piesă este realizată manual, unde fiecare detaliu este cu adevărat îngrijit. Întreaga hartă de călătorie de pe perete constă din mai multe părți din lemn , care pot fi conectate precis la milimetru. Este ca un simplu puzzle. Pe lângă faptul că sunt un plus elegant pentru orice interior, hărțile de perete au cu siguranță un efect educativ, deoarece copiii vor avea mereu în fața ochilor întreaga hartă a lumii. Este garantat un cadou grozav pentru orice copil , fie ca cadouri pentru baieti, cadouri pentru fete sau cadouri pentru copii de la 10 ani. Cadou tare pentru copii.

#TOP 15 cadou Pendul lui Newton - cadouri pentru copii (baiat, fata) de Craciun sau ziua de nastere

cadouri pentru copii (baiat, fata) de Craciun sau ziua de nastere
Un obiect fascinant - pendulul lui Newton. Acest leagăn Newton (leagăn) sofisticat cu bile este un dispozitiv care funcționează pe principiul descoperit de Isaac Newton. Este un dispozitiv care păstrează impulsul și energia . Pendulul este o idee bună pentru un cadou pentru copii, băieți sau fete și va arăta grozav pe un birou, sau pe un raft dintr-o bibliotecă sau în camera unui copil. Daca te hotarasti sa faci cadou un pendul, cu siguranta iti vei multumi copiii, familia sau prietenii cu el. Pendulul lui Newton cu tije metalice și bile metalice este așezat pe o bază din lemn de înaltă calitate. Rotiți toate bilele în direcție transversală și priviți-le cum creează un spectacol frumos și un efect de val minunat. Sunetul ritmic al bilelor de metal are un efect calmant și ameliorează stresul. Un cadou universal pentru toti copiii, fie ca un cadou de Craciun, un cadou de ziua de nastere, sau pentru o alta sarbatoare .

#TOP 16 cadou Mașină de bomboane - un sfat original pentru un cadou pentru copii nu numai de Crăciun

un sfat original pentru un cadou pentru copii nu numai de Crăciun
Ceva pentru ceva... Copiii tăi au gust pentru niște dulciuri? Ei bine, dar numai dacă au mâncat deja corect și cel mai important, trebuie să prindă bomboana sau recompensa dulce :) Mașina de bomboane - mașina de prins dulciuri va funcționa atât cu bani reali, cât și falși. Pur și simplu umpleți aparatul cu bomboane, gumă de mestecat sau jucării mici. Copiii trebuie să muncească din greu pentru a-și obține bomboane sau alte dulciuri. Rugați-vă prietenii sau familia să doneze câteva monede artificiale sau reale și vor avea șansa de a câștiga niște bomboane . Distracție pentru copiii tăi și întreaga familie. Astfel de cadouri pentru copii de Crăciun sau cadou pentru copii de ziua lor cu siguranță vor fi pe plac.

#TOP 17 cadou masca de fata sau costum - cadou infricosator mai ales pentru un baiat dar si pentru o fata neinfricata :)

cadou infricosator pentru copii, cadouri pentru baieti si fete costum masca
Măști și costume pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costume de carnaval înfricoșătoare pentru copii și adulți (măști) pentru fiecare petrecere, sărbătoare și alte ocazii. Cadou înfricoșător pentru un adolescent , pentru o discotecă la o petrecere de Halloween, unde cu siguranță va atrage atenția tuturor prin aspectul său terifiant. Măștile de groază înfricoșătoare vor fi întotdeauna IN, cu cât mai înfricoșătoare, cu atât mai bine și copiii tăi vor aprecia cu siguranță că, chiar dacă ești adult, știi să mulțumești un școlar sau o școlară, precum și adolescenților cu un cadou grozav și că poți fi cool parintii si parintii :) Cadouri pentru copii - pont cadou original pentru copii.

#TOP 18 cadou Luna levitante - un cadou original pentru toți copiii și adolescenții

cadou original pentru toți copiii și adolescenții, băieți, fete, copii
Copilul tău va adora acest cadou original. Lampa de noapte fermecătoare în formă de lună plutește liber pe o bază magnetică din lemn în aer și se rotește la 360°, datorită căreia are un efect foarte calmant și relaxant . Este o idee bună pentru un cadou pentru o fată sau un băiat într-o cameră pentru copii, sau chiar pentru un adolescent. Aceasta este o lampă unică care va fermeca pe toată lumea prin originalitatea ei la intrarea în cameră. Există două tonuri de lumină de culoare din care puteți alege, și anume alb sau galben, și opțiunea de a seta orice intensitate a luminii după cum este necesar. Acesta este un cadou frumos pentru un băiat sau ca un cadou pentru o fată de orice vârstă.

#TOP 19 cadou Puzzle metalic 3D - cadou puzzle pentru copii si adulti

cadou puzzle atât pentru băiat, cât și pentru fată, scorpion
Un cadou ca puzzle pentru copiii dvs. Lasă-i să creeze un puzzle tridimensional uimitor care nu are nevoie de lipici . Modelul trebuie doar asamblat folosind șuruburi . Puzzle-urile 3D necesită răbdare și mâini pricepute! Poate copilul tău să creeze o replică exactă a unui scorpion ? Rezultatul efortului va fi o replică excelentă a scorpionului, care este un decor deosebit de impresionant și atrăgător fie pentru camera copiilor, fie pentru casă. Cadouri pentru copii de la 10 ani, precum și cadou pentru un băiețel de 8 ani, un cadou pentru elevii din primul an, sau ca cadouri de Crăciun pentru copii , universal atât pentru fete, cât și pentru băieți.

#TOP 20 cadou Tricou LED programabil - Cadouri LED luminoase pentru baieti si fete

cadou pentru baieti si fete idei de cadouri baiat fata

Sfaturi cadou pentru un băiat sau o fată? Oferă acest cadou cu LED copiilor tăi și aceștia vor fi în centrul atenției la orice discotecă sau petrecere. Tricoul GLUWY poate fi programat prin intermediul telefonului mobil (bluetooth) - animații proprii, imagini sau text . Ecranul conține LED-uri colorate foarte luminoase, puteți scrie orice text, îi puteți ajusta formatul și îl puteți afișa direct pe tricou ca text în mișcare . Afișați un egalizator de muzică activ pe tricou , care va reacționa la muzica din jur, astfel încât copiilor dvs. să le placă cu siguranță acest cadou muzical. Un cadou LED luminos nu numai sub bradul de Crăciun. O idee grozavă pentru un cadou indiferent de vârstă - pentru fiecare fată, băiat.

Toate acestea și multe altele le găsiți în e-shop-ul www.cool-mania.ro