Cele mai bune camere ascunse spion din lume: TOP 15 sfaturi

Cele mai bune camere ascunse spion pentru înregistrarea secretă din lume: TOP #15 sfaturi pentru tine. Vă oferim o prezentare generală - cea mai utilă cameră spion secretă care a fost realizată. În același timp, vă aducem și sfaturi practice despre cum și unde este cel mai bine să plasați o cameră spion sau întrebări despre legalitatea utilizării.

Ai nevoie de o cameră ascunsă pentru a înregistra ceva în secret sau discret? Aveți o familie pe care doriți să o protejați sau aveți nevoie să vă protejați proprietatea ? Camerele ascunse sunt adesea necesare doar pentru a monitoriza situația fără ca nimeni să știe că o monitorizezi și o înregistrezi , sau când este necesar să înregistrezi ceva departe, când nu poți fi în acel loc în acest moment. Acolo unde un sistem simplu de camere de supraveghere este prea mare și vizibil pentru a fi înregistrat în secret, camerele spion mici sau ascunse pot fi soluția ideală pentru tine.

Există multe motive pentru a folosi camere ascunse sau camere spion. Camerele spion sunt foarte utile ca ajutor în monitorizarea și protejarea celor dragi. Așadar, dacă aveți părinți în vârstă sau un copil mic pentru a vedea cum se simte și cum sunt îngrijiți atunci când nu sunteți cu ei, o cameră poate fi esențială pentru a ști dacă familia dvs. este în siguranță. Dacă aveți de-a face cu unele dispute, poate fi util să înregistrați schimburi, întâlniri sau discuții pentru a evita greșelile. De asemenea, de exemplu, astfel de divorțuri pot fi foarte dezordonate și poate fi foarte util să aveți o evidență a evenimentelor pentru protecție juridică. Dacă aveți probleme cu acuzațiile sau detenția, înregistrarea va arăta sau va dovedi instanței, lucrurile așa cum s-au întâmplat cu adevărat și acesta poate fi un factor decisiv.

Deci, dacă credeți că v-ar fi util să aveți înregistrări ascunse, nu ezitați să utilizați camere spion ascunse. Camera spion este ușor de utilizat și accesibilă . Dacă vrei să fii un cameraman bun, persoana filmată nu trebuie să știe că este înregistrată. Așadar, o cameră spion trebuie să fie discretă, să se amestece cu fundalul sau poate fi ascunsă cu ușurință în ceva, astfel încât să nu fie vizibilă în niciun fel. Tehnologia de spionaj este utilizată pe scară largă în zilele noastre.

Deci, oricum, iată alegerile noastre pentru lista Top 15 de camere ascunse , de la camere pe care le puteți ascunde cu ușurință până la camere bine ascunse în lucruri obișnuite.

#15 SET Mini Wifi P2P Cameră sténoapă Full HD de 8 mm cu focus pe text + receptor spion

camera pinhole pentru probele de examen pentru proba scrisă

Student SET - Camera mini Wifi P2P pinhole Full HD cu focalizare pe text + baterie li-on de 1500 mAh încorporată + căști spion​ vă permite să vizionați imagini în timp real și, în același timp, puteți primi instrucțiuni de la cealaltă persoană prin casca spion din urechea ta complet neobservată. Acest set oferă o oportunitate unică de a înregistra diverse spații, sau obiecte sau text pe hârtie folosind o cameră pinhole FULL HD fără ca împrejurimile să observe și, în același timp, să comunicați cu o persoană la telefon prin intermediul unui receptor Spion. Toată comunicarea are loc prin Internet P2P, astfel încât este posibil să monitorizați camera și să comunicați prin intermediul unui telefon spion fără limitări de distanță (singura condiție este o conexiune la Internet) printr-o aplicație (iOS/Android) pe un telefon mobil . Nu este necesară nicio cartelă SIM pe dispozitiv.

SET-ul include o cameră pinhole și o cască spion care funcționează doar printr-o aplicație, o împerechezi cu telefonul prin wifi (nu bluetooth). Camera are capacitatea de a focaliza obiectivul, ceea ce este excelent, de exemplu, în timpul unui examen când trebuie să vă concentrați pe text pe hârtie. Focalizați camera rotind obiectivul mini. Această cameră este proiectată pentru înregistrarea textului, indiferent dacă este scris sau tipărit.

#14 Mini cameră Wi-Fi de detectare a mișcării cu unghi de 120° + LED IR foarte puternic de până la 10 metri + suport 360°

Cameră cu mini detectie de mișcare

Mini cameră Wi-Fi Full HD cu unghi de 120° + LED IR foarte puternic de până la 10 metri + suport 360° + detectarea mișcării + baterie Li-ion 2600mAh + comunicare audio bidirecțională. O cameră miniaturală în procesare de înaltă calitate este o soluție ideală pentru înregistrarea neobservată a imaginilor cu sunet. Datorita dimensiunilor sale minime, camera este foarte practica si usor de incadrat in buzunar. Cu suportul inclus , care poate fi rotit la 360°, puteți atașa camera de perete, masă etc. Camera are o optică de înaltă calitate care se va ocupa de filmări video de înaltă calitate la calitate FULL HD cu o rezoluție de 1920x1080 pixeli, cu sunet, chiar și în condiții de iluminare slabă datorită vederii nocturne cu LED-uri IR.

#13 Ceas de perete cu cameră FULL HD + WiFi și detectie de mișcare

camera spion în ceasul de perete

Ceas de perete cu camera FULL HD + WiFi si detectie miscare - aceasta piesa de inalta tehnologie te va convinge ca ceasurile de perete nu trebuie sa fie doar ceasuri obisnuite. Ceasurile de perete spion arată complet normale la prima vedere, dar din nou, au o cameră ascunsă încorporată în ele. Designul modern al ceasurilor de perete le face o completare excelentă pentru orice casă, birou sau sală de așteptare pentru a fi cu ochii pe zona monitorizată. Camera din ceas oferă înregistrarea imaginilor la o rezoluție înaltă de Full HD 1920 x 1080 cu sunet, precum și crearea de fotografii la o rezoluție de 4032 x 3024 .

Puteți viziona imaginea în timp real oricând și oriunde folosind telefonul mobil. Înregistrările capturate trec întotdeauna prin compresie H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și sunt ulterior salvate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB . Camera IP de securitate din ceas este potrivită în principal pentru locuință pentru monitorizarea casei, apartamentului, copiilor, animalelor de companie, dar poate fi folosită și în alte spații interioare unde doriți să aveți supraveghere în timpul absenței dvs., datorită senzorului de mișcare. veți fi întotdeauna anunțat de o vizită neașteptată sub formă de notificări direct pe telefonul dvs. mobil.

Cameră spion WiFi P2P FULL HD #12 ascunsă într-un adaptor pentru încărcătorul unui telefon mobil + detectarea mișcării

cameră spion în încărcător Adaptor USB pentru cameră spion

Cameră spion WiFi P2P FULL HD ascunsă într-un adaptor pentru încărcătorul unui telefon mobil + detectarea mișcării + monitorizarea de la distanță prin aplicație (Android/iOS) a camerei prin Internet. Acest adaptor USB servește ca încărcător cu funcții complete pentru telefoane mobile sau tablete. În plus, totuși, înregistrează videoclipuri cu sunet la rezoluție FULL HD 1080P ridicată. Pur și simplu conectați adaptorul la o priză și înregistrarea secretă poate începe. Datorită aspectului său discret, nimeni nu va crede că este o cameră secretă de spionaj .

Este alimentat direct de la rețea, așa că nu trebuie să vă faceți griji că bateria din cameră se epuizează. Datorită conexiunii wireless WIFI, camera IP se conectează la routerul de acasă, astfel încât să puteți viziona înregistrări live de la cameră oriunde vă aflați. Notificările când este detectată mișcare vor veni direct pe telefonul tău mobil datorită aplicației pentru mobil. Puteți controla cu ușurință camera prin intermediul acesteia. Aplicația funcționează cu sisteme de operare Android și iOS. Camera înregistrează înregistrări video ciclice. Înregistrarea este salvată pe un card micro SD cu suport de până la 128 GB .

#11 Pen spion cu Wifi (P2P) cu FULL HD - Mini cameră în stilou + suport micro SD de până la 128 GB

cameră spion în stilou - camere spion stilou cu cameră

Pen spion cu Wifi (P2P) și FULL HD - Mini cameră spion în stilou + suport micro sd de până la 128 GB cu detectarea mișcării pentru înregistrare video secretă cu sunet. Înregistrarea video discretă este una, iar realizarea de înregistrări sau fotografii de înaltă calitate este alta. Pixul spion este o combinație perfectă a ambelor și este într-adevăr foarte ușor de utilizat. Camera spion arată ca un stilou și elegant , ceea ce garantează că nimeni nu se va gândi că ar putea fi o cameră ascunsă.

Stiloul înregistrează înregistrări video la rezoluție Full HD 1080p, la 30 de cadre pe secundă în format AVI. Pen-ul este echipat și cu microfon, baterie reîncărcabilă cu o capacitate de 200mAh și o durată de înregistrare de până la 90 de minute și suport pentru carduri micro SD de până la 128 GB. Stiloul este potrivit pentru înregistrarea în interior sau în aer liber. Controlul stiloului este foarte simplu cu un singur buton. Puteți scrie realist cu un stilou spion și puteți schimba cartușele din el .

Ceas cu camera spion #10 cu Full HD + LED IR + 32 GB memorie

spy watch with camera - camera de ceas spion

Ceas cu cameră spion cu Full HD + LED IR + 32 GB memorie. O cameră ascunsă în ceas cu care puteți surprinde tot ce este important oricând și oriunde . Acest ceas spion este o combinație de înaltă tehnologie între un ceas la modă și o cameră spion ascunsă . Ceasurile spion sunt fabricate din materiale solide de înaltă calitate, arată elegant și se potrivesc fiecărei persoane pentru fiecare ocazie. Memoria încorporată de până la 32 GB vă va garanta suficientă capacitate pentru video, sunet și fotografii și nu trebuie să vă faceți griji că vă va limita în vreun fel .

Ceasul are încorporate până la 4 LED-uri IR de înaltă luminozitate, pe care le puteți folosi în principal în condiții de lumină scăzută. Cu acest ceas de înaltă tehnologie, puteți înregistra fotografii și videoclipuri în călătoriile dvs., puteți captura informații importante din prelegeri, de exemplu, sau puteți face fotografii și videoclipuri de orice fel, oricând și oriunde. Apoi, puteți transfera cu ușurință materialul înregistrat pe un computer folosind cablul USB inclus.

camera spion în power bank - camere spion power bank

Cameră WIFI în Power bank cu P2P + baterie de 10000 mAh cu rezoluție video 4K + unghi de 170° și vedere pe timp de noapte cu LED IR până la 8 metri + detecție mișcare + suport micro SD de până la 128 GB. Cu această cameră discretă, puteți captura imagini video cu sunet la o rezoluție 4K strălucitoare. Camera ascunsă arată ca un power bank clasic și, prin urmare, este complet discretă și compactă. În plus, are 2 lumini LED IR pentru vedere pe timp de noapte până la 8 metri și detectarea mișcării .

Înregistrarea este salvată pe un card micro SD, suportat până la o capacitate de 128 GB . Are o baterie Li-ion reîncărcabilă încorporată cu o capacitate de 10000mAh, care garantează o durată foarte mare de înregistrare video sau menținerea camerei în modul standby. Dispozitivul funcționează și ca o bancă de alimentare pentru reîncărcarea dispozitivelor mobile, camerelor, etc. Acest produs este dezvoltat cu cea mai recentă tehnologie și folosește tehnologia P2P - suport pentru monitorizarea imaginii de la cameră oricând și oriunde direct prin telefonul mobil . Ușor de folosit. Fără setări IP, niciun nume de domeniu și nu sunt necesare setări Upnp.

Cameră cu buton #8 FULL HD cu unghi de 90° + audio - Modul Wifi DVR pentru monitorizare live

camera într-un buton spionaj spionaj monitorizare p2p prin internet

Cameră cu buton FULL HD cu unghi de 90° + audio - Modul Wifi DVR pentru monitorizare live cu posibilitatea de conectare (înlocuire) a diverselor lentile de cameră pinhole + baterie încorporată de 1500mAh. SET mic și compact: cutie wifi cu antenă și baterie reîncărcabilă încorporată și cameră pinhole ascunsă într-un buton negru cu unghi de vizualizare de 90° și înregistrare audio . Prin intermediul slotului micro USB, puteți conecta diferite camere la modul, în funcție de care aveți nevoie (alegeți din oferta noastră) - obiectiv cu unghi larg, vedere pe timp de noapte, detectarea mișcării, cameră ascunsă într-un buton etc.. Dispozitivul acceptă înregistrarea audio - o cameră cu microfon, înregistrează și sunet. Modul de spionaj wireless Wifi P2P Monitorizare live prin Internet și conectarea diferitelor camere.

Imaginea de la cameră poate fi urmărită în transmisie LIVE prin intermediul telefonului mobil. Camera captează imagini la rezoluție FULL HD înaltă de 1920x1080 pixeli. Imaginile captate sunt salvate pe un card micro SD suportat de până la 128 GB, camera este alimentată de o baterie reîncărcabilă cu o capacitate de 1500 mAh cu o durată de până la 2 până la 3 ore de înregistrare. Cameră cu buton, rezoluție FUUL HD, microfon încorporat, unghi de vizualizare de 90°.

#7 Cameră de lux 4K Wifi ascunsă în cheia mașinii cu suport micro SD de până la 128 GB

cameră spion în cheia mașinii sau lanțul de chei de la mașină
Cameră de lux 4K Wifi ascunsă în cheia mașinii cu suport pentru micro SD de până la 128 GB - cu siguranță aparține familiei de gadgeturi de spionaj de top. Cel mai mare avantaj al său este înregistrarea videoclipurilor în 4K la 25 fps . Atât cheia mașinii, cât și breloul de chei au o manoperă detaliată și de înaltă calitate, ceea ce le sporește credibilitatea. Pe lângă înregistrare, este și posibil să faci fotografii cu cheia. Camera este construită într-o carcasă rezistentă și oferă posibilitatea unei conexiuni Wi-Fi, ceea ce înseamnă că puteți urmări înregistrarea de la aceasta de la distanță de oriunde aveți acces la Internet.
Datele sunt stocate pe un card micro SD/TF până la max. Capacitate de 128 GB . Camera este alimentată de o baterie de litiu de 900 mAh încorporată , încărcată prin micro USB. Durata de viață a bateriei pentru o încărcare de până la 1,5 ore . Cu toate acestea, camera poate fi conectată la un adaptor USB de rețea și astfel poate înregistra continuu. Tasta ascunsă a camerei se comportă ca o unitate flash USB portabilă atunci când este conectată la un computer prin USB. Datorită procesării sale precise, este foarte puțin probabil ca cineva din jurul tău să observe că porți în mână un dispozitiv capabil să înregistreze videoclipuri sau să facă fotografii. Veți găsi o mulțime de accesorii în pachet.

#6 Ochelari cu cameră WiFi + FULL HD + control tactil + transmisie video live (Android/iOS) - camuflaj perfect al camerei

ochelari cu camera - camera spion in ochelari cu wifi
Ochelari cu camera Wifi + FULL HD + control tactil + transmisie video live (Android / iOS) - camuflaj perfect al camerei. Ochelarii stilați și în același timp spion au o utilizare practică pentru înregistrarea neobservată a împrejurimilor și pentru construcția ultra-ușoară de doar 40g . Sunt confortabile pentru utilizarea de zi cu zi. În același timp, nu trebuie să apăsați niciun buton deoarece acestea răspund doar la atingere. Cu aceste spioni cu ochelarii inregistrezi exact ce vezi si in acelasi timp ai mainile libere deci fara suspiciuni.
Un alt avantaj este transmisia live prin conexiune WiFi direct pe telefonul mobil prin intermediul aplicației „ GPS CAM ”, care este disponibilă gratuit pentru Android și iOS. Prin intermediul aplicației, puteți nu numai să vizionați imagini capturate, ci și să redați videoclipuri deja înregistrate. Ochelarii susțin crearea propriei rețele Wi-Fi cu o rază de acțiune de până la 30 m , permițându-vă să urmăriți o înregistrare live pentru prietenii din apropiere.
Cameră spion 4g 3g spionaj spionaj pentru cartela SIM

Cameră pinhole FULL HD cu suport SIM 4G + Wifi cu P2P + LED IR 5m + obiectiv fisheye cu unghi larg de 145° - streaming live video cu detectie de mișcare, alarmă și suport pentru card micro SD de până la 128 GB. Imaginea de la cameră poate fi urmărită în direct prin intermediul unui telefon mobil. Camera captează imagini la rezoluție înaltă 1080P la 25 fps zi și noapte datorită vederii nocturne la o distanță de până la 5 metri, iar datorită unghiului de fotografiere de 145°, aveți o vedere de ansamblu suficientă asupra zonei capturate. Imaginile captate sunt salvate pe un card micro SD suportat de până la 128 GB, camera este alimentată de o baterie reîncărcabilă cu o capacitate de 1500 mAh .

Această cameră pinhole are și un microfon extern separat (pentru o înregistrare și mai bună a sunetului). Microcamera Pinhole este un instrument util în lumea spionajului atunci când trebuie să înregistrați comportamentul real al persoanelor fără nicio suspiciune cu privire la înregistrarea lor. Datorită posibilității de a introduce o cartelă SIM (cu date de internet preplătite), această cameră modulară se poate conecta la o rețea 4G și poate fi conectată și la o rețea Wi-Fi, astfel încât să puteți viziona videoclipuri cu sunet din toată lumea ( unde este disponibilă o conexiune la internet).

camera spion în difuzor
Difuzor Bluetooth stereo cu cameră WIFI FULL HD și lentilă rotativă la 330° este un difuzor bluetooth complet cu o cameră ascunsă încorporată. Puteți folosi în mod clasic difuzorul stereo pentru a asculta muzică , dar poate fi folosit perfect și ca cameră pentru a vă monitoriza apartamentul, casa sau operațiunile de afaceri. Difuzorul cu camera are un cap rotativ la 330°, vedere pe timp de noapte si detectie miscare. Il poti aseza pe un raft, masa si ulterior observați în timp real ce se întâmplă în camera în care se află difuzorul.  
Camera de securitate poate fi conectată la routerul de acasă prin WIFI sau P2P, ceea ce vă permite să monitorizați imaginea oricând și oriunde folosind telefonul mobil . Imaginile capturate vor trece prin compresie H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și sunt ulterior salvate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB. Optica oferă o rezoluție înaltă de Full HD 1920 x 1080 , astfel încât nu veți rata niciun detaliu din imaginile capturate. Difuzorul Spy are o baterie de 5000 mAh.

Lampă de masă LED nr. 3 cu cameră Wifi FULL HD și lentilă rotativă la 330°

cameră wifi în lampă
Lampa de masă LED cu cameră Wifi FULL HD și lentilă rotativă la 330° împreună cu detectarea mișcării și viziunea pe timp de noapte fac din această lampă un gardian neobservabil pentru utilizare în interior. Camera încorporată în lampă înregistrează imagini la rezoluție înaltă Full HD 1920 x 1080 și este amplasată pe un obiectiv rotativ (pe care îl puteți controla de la distanță), care vă permite să reglați unghiul de fotografiere. Funcțiile lămpii sunt controlate printr-o aplicație disponibilă în mod gratuit în care poți alege orice culoare a lămpii pentru o iluminare ambientală plăcută, poți modifica și unghiul de fotografiere prin mișcarea degetului pe smartphone, sau poți mări imaginea sau vorbi de la distanță datorită comunicării în două sensuri.
Camera de securitate poate fi conectată la routerul de acasă prin WIFI sau P2P, ceea ce vă permite să vizionați imaginea oricând și oriunde folosind telefonul mobil. Înregistrările capturate trec întotdeauna prin compresie H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și sunt apoi salvate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB. Când este detectată o mișcare nedorită, camera vă va anunța automat printr- o notificare în aplicație.

#2 Mini cameră cu ceas cu alarmă HD cu Wifi + LED IR + Detectare mișcare + alimentare AC/DC

mini ceas deşteptător cu cameră

Ceasul cu alarmă cu cameră FULL HD cu LED IR + WiFi + P2P este completat cu monitorizarea mișcării și senzori pentru detectarea temperaturii și umidității aerului din cameră. Cu designul său elegant în negru lucios, se potrivește în orice tip de interior fără bănuieli că este un dispozitiv cu cameră ascunsă. Afișajul de înaltă calitate al ceasului cu alarmă asigură lizibilitatea fără probleme a datelor furnizate chiar și în lumina intensă a zilei. Camera ascunsă încorporată înregistrează videoclipuri la rezoluție Full HD 1920 x 1080 cu sunet, iar datorită vederii de noapte IR LED la o distanță de până la 6 metri, veți avea o imagine de înaltă calitate chiar și pe timp de noapte. Puteți controla toate funcțiile camerei ascunse de la distanță printr-o aplicație disponibilă gratuit pentru smartphone-uri (iOS, Android), prin care puteți viziona imagini în timp real și puteți modifica setările camerei.
Ceasul cu alarmă digital are și o funcție de detectare a mișcării , care este utilizată pentru a începe înregistrarea atunci când este detectată mișcare în cameră. Aceasta este o caracteristică excelentă, datorită căreia nu veți rata nicio fotografie importantă, deoarece doar fotografiile din timpul activității vor fi capturate. Înregistrările capturate vor trece prin compresie H.264 pentru a reduce dimensiunea fișierului și sunt ulterior salvate pe un card micro SD acceptat de până la 128 GB. Dispozitivul este echipat cu o baterie încorporată de 300 mAh , care, atunci când este complet încărcată, asigură înregistrarea continuă pentru aproximativ 2 ore. Dispozitivul poate fi conectat și la o rețea electrică standard și astfel ceasul deșteptător cu cameră ascunsă poate funcționa continuu.

#1 Cameră mini pinhole Full HD cu baterie și detectare a mișcării + WiFi + suport micro SD 128 GB

spion al camerei pinhole

Cameră mini pinhole Full HD cu baterie și detecție a mișcării + WiFi + suport micro SD 128 GB - este exact ceea ce vă imaginați sub termenul de cameră spion. Datorită designului său compact și a obiectivului mini (doar 10x10mm, , poate fi plasat în mod discret aproape oriunde (chiar și ascuns într-un obiect). Imaginile înregistrate de mini cameră sunt la rezoluție Full HD 1920 x 1080 și fotografiile la rezoluție 4032 x 3024 , astfel foarte suficient pentru înregistrări detaliate.

Dispozitivul acceptă o conexiune WiFi și este wireless , ceea ce permite o instalare ușoară pe perete sau tavan, iar ulterior puteți controla toate funcțiile camerei printr-o aplicație disponibilă gratuit pentru smartphone-uri (iOS, Android) unde puteți modifica rezoluția video, lungimea a videoclipurilor individuale, metoda de înregistrare - detectarea mișcării sau înregistrarea continuă. Camera de securitate poate fi conectată la routerul de acasă prin WIFI sau P2P, ceea ce vă permite să vizionați imaginea oricând și oriunde folosind telefonul mobil. Camera spion acceptă carduri de memorie micro SD de până la 128 GB . Camera este alimentată de o baterie de 1200 mAh , dar cu ajutorul unui cablu de alimentare o puteți conecta și la o sursă de alimentare permanentă, de exemplu, la o priză folosind un adaptor de rețea AC/DC.

Sfaturi pentru a ascunde și utiliza camera SPY ascunsă

1. Verificați dacă nu încălcați nicio lege.

În general, se poate spune că utilizarea camerelor spion, precum și a tehnologiei de spionaj, este foarte discutabilă. Legile noastre interzic în mod expres utilizarea camerelor în locuri în care este evident că este necesar să se păstreze intimitatea, cum ar fi în dormitor sau baie, toaletă. Dacă intenționați să instalați o cameră spion în baia dvs., trebuie să vă asigurați că o faceți în mod legal sau puteți ajunge cu ușurință să vă confruntați cu acuzații, taxe legale sau chiar amenințarea cu închisoarea. În plus, există legi specifice care reglementează înregistrarea audio a interviurilor, care pot diferi de înregistrările video. Deci, dacă decideți să utilizați o cameră ascunsă, verificați legile din țara dvs. pentru a vă asigura că nu aveți probleme.

Dacă angajați bone, asistente, menajere sau alți angajați, asigurați-vă că aveți un acord scris cu aceștia cu privire la consimțământul lor pentru înregistrarea cu camere ascunse. Iar în acel contract puteți preciza termenii conveniți pe care îi puteți viziona sau înregistra în orice moment în timp ce își fac treaba. Având consimțământul clar, vă va oferi o anumită protecție pe care o cunoșteau despre monitorizare, în cazul în care trebuie vreodată să dovediți comportamentul sau acțiunile lor.

2. Verificați dacă camera ascunsă funcționează exact așa cum aveți nevoie.

Cel mai bun mod de a ascunde și de a folosi cel mai bine o cameră spion este să exersați și să exersați înregistrarea. Odată ce găsiți o cameră spion pe care doriți să o utilizați, trebuie să vă asigurați că o încercați în condițiile exacte în care doriți să exersați înregistrarea. Deci, dacă aveți de gând să filmați cu cineva care intră într-o cameră noaptea, asigurați-vă că camera dvs. va funcționa în aceste condiții exacte. Nimic nu este mai tragic decât obținerea unui videoclip cu ceea ce doriți să înregistrați și, în sfârșit, nu este posibil să recunoașteți ceea ce doriți, sau înregistrarea nu este dintr-un unghi bun, sau camera nu are vedere pe timp de noapte etc. Deci verificați din nou ce așteptați de la înregistrare și dacă camera dvs. spion este adecvată și configurată corect. Testați, testați și testați din nou.

3. Locuri bune pentru a ascunde o cameră ascunsă

Pentru a vă da seama unde să puneți camera, priviți în jurul camerei și vedeți unde poate fi ascunsă cu ușurință o cameră mică.

Lumini suspendate și candelabre - luminile de pe tavan sunt un loc grozav pentru o cameră ascunsă. Doar puțini oameni cred că o cameră spion ar putea fi amplasată acolo.

Mobilier precum o masă, noptieră și comodă - majoritatea camerelor au mobilier, acesta poate fi un loc bun pentru o cameră ascunsă, ascunsă în spatele unui obiect comun, cum ar fi un ceas sau un radio. Desigur, puteți obține și o cameră ascunsă în ceas și o aveți direct pe noptieră.

Perdeaua sau volansa - un alt loc grozav pentru a ascunde camera poate fi în spatele unei perdele sau pe volan. Dacă doriți o cameră spion mică, o puteți conecta pe partea superioară a unei perdele sau direct pe perdea.

Televizor - Plasarea unei camere mici lângă televizor sau deasupra televizorului ar fi o idee bună. Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că este puțin în afara liniei directe de vedere, astfel încât nimeni să nu observe camera cu ușurință.

Laptop sau computer - dacă aveți un computer și alte echipamente computerizate pe birou, nu ar trebui să fie prea dificil să găsiți o modalitate de a ascunde camera.

Raft pentru cărți - plasarea unei camere ascunse într-un raft cu cărți ar putea fi o idee bună. Mai ales când camera ascunsă are forma unei cărți sau poți ajusta cărțile pentru a ține camera discret între cărți.

Obiect decorativ - orice vază, ramă de tablou sau alt obiect decorativ, inclusiv jucării, care poate acoperi sau ascunde camera va fi o idee bună pentru plasare.

Oglinzi - puteți cumpăra o oglindă cu două fețe și puteți pune o cameră spion acolo. Sau, în cazul opus, este posibil să cumpărați direct o oglindă cu o cameră ascunsă încorporată.

Lămpi - se poate scoate un bec sau o lampă și se poate pune înăuntru o cameră spion ascunsă în lampă.

Flori și plante - ați putea pune o cameră mică în interiorul unei flori sau într-un ghiveci de flori și ați putea să o puneți pe un pervaz, de exemplu. Ascunderea în plante viu colorate va funcționa deosebit de bine.

Sperăm că aceste sfaturi pentru camera ascunsă și spion și sugestiile vă vor ajuta să urmăriți și să înregistrați în siguranță și eficient. Puteți găsi o gamă mai largă de camere spion direct pe site-ul www.cool-mania.ro