Accesorii de birou din piele în alb - set birou de birou - 12 buc (lucrate manual)

Codul: 96-013
1.295,00 lei Preț fără TVA: 1.079,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Accesorii de birou din piele în alb - set birou de birou - 12 buc din piele sintetică de lux - 100% manual.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Accesorii de birou din piele în alb - set birou de birou - 12 buc din piele sintetică de lux - 100% lucrate manual. Acest set unic de birou de înaltă calitate va face din biroul dvs. un loc complet diferit. Caracterul maxim reprezentativ este garantat de utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate - piele sintetică. Toate produsele din această categorie sunt fabricate din piele 100% sintetică de primă clasă, toate lucrate manual și cusute sincer și prelucrate de producția HAND MADE .

Designul unic al pielii albe arată maxim clasic și nobil - un accesoriu de lux pentru birou sau studiu. Setul din piele este format din 12 articole de birou: un covor de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor, un suport pentru stilou, un suport pentru hârtie pentru note, suport din piele pentru telefonul mobil, suport pentru carduri de vizită, suport pentru telefon mobil, 3x tampon pentru băuturi, etichetă și set pixuri de aur - stilou și stilou. Luxos   tampon de birou din piele (mat) - accesorii de birou unice. Covor de scris sau covorase din piele artificiala.

Cărți de vizită, pixuri, hârtie de note, smartphone-uri, documente ... le ai pe toate la locul potrivit, chiar în fața ta!

set de birou din pielesuport pentru cărți de vizită din pieleset de studiu de lux

Covorul de lucru este conceput pentru a avea întotdeauna documentele importante la îndemână și nu la îndemâna ochilor curioși din jurul tău. Datorită locului ascuns, vă permite să păstrați documentele importante ascunse în siguranță. Sub copertă există un spațiu în care puteți stoca cu ușurință documentele importante. Tamponul arată luxos și elegant datorită utilizării materialelor de primă clasă la producție. Un accesoriu elegant, din piele sintetică în alb, va captiva cu siguranță pe toată lumea.

tampon de scris din piele albă

Baza de masă din piele confecționată din piele albă cu plăcuță de identificare de aur + pixuri de aur - stiloul SET este format dintr-un stilou și un pix. Acest set de pixuri vă oferă posibilitatea de a utiliza diferite pixuri în diferite scopuri de scriere. Puteți utiliza stiloul pentru scrierea obișnuită, iar stiloul este folosit pentru a semna contracte și alte documente importante. Întregul set arată luxos și elegant datorită utilizării materialelor de primă clasă la producție. Această decorație de birou vă va permite să accesați stiloul, dacă este necesar. Gata cu căutarea unui stilou pe masă sau în interiorul sertarului.

set de pixuri albe din piele albă pentru birou

100% realizat manual și 100% piele sintetică - acesta este cadoul ideal pentru oricine apreciază un produs de calitate

Despre piele: pentru producerea produselor noastre se folosește doar 100% piele sintetică de calitate (exclusivă) de primă clasă. Producția de astfel de produse este exclusiv realizată manual .

Susținem vânzarea de produse (Animal Friendly) care nu au provocat nicio cruzime a animalelor. Materialele din care sunt confecționate seturile de birouri de lux sunt fie naturale, fie sintetice. Pielea utilizată pentru producția de seturi și accesorii de birou este 100% din piele sintetică (Exclusiv) și arată la fel de luxos ca pielea originală de animal și niciun animal nu a fost rănit.

piele lucrată manual

Caracteristici:

la care se adauga Produs de înaltă calitate și elegant
la care se adauga Fabricat din piele sintetică
la care se adauga 100% FĂCUT MÂNĂ
la care se adauga Design de lux: piele albă
la care se adauga 12 piese de accesorii de birou

Specificație:

Dimensiuni: 45x39x1 cm
Material: piele, metal
Culoare: piele albă
Culoare de cusut: alb
Culoare metal accesorie: auriu

Conținutul pachetului:

1x covor de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor
1x suport stilou
1x suport pentru hârtie pentru note
1x suport pentru telefon mobil din piele
1x titular de carte de vizită
1x suport telefon mobil
3x tampon pentru o băutură
1x etichetă (fără nume) și un set de pixuri de aur cu o bază: stilou și stilou.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă