Birou de birou elegant de lux SET de accesorii 11 buc + ceasuri cu cadran (Lemn + piele)

Codul: 96-051
1.645,00 lei Preț fără TVA: 1.370,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Birou de birou elegant și luxos SET de accesorii 11 buc + ceasuri cu cadran (Lemn + piele). Un cadou de birou original din lemn „ZEBRANO” și piele sintetică

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Birou de birou elegant și luxos SET de accesorii 11 buc + ceasuri cu cadran (Lemn + piele). Un cadou de birou original din lemn „ZEBRANO” și piele sintetică (100% lucrat manual). Acest set de birou unic, de înaltă calitate, vă va transforma biroul într-un loc complet diferit. Caracterul maxim reprezentativ este garantat de utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate - piele și lemn. Toate produsele din această categorie sunt realizate din lemn de înaltă calitate și piele sintetică 100% de primă clasă, toate realizate manual și cusute și prelucrate cu onestitate prin producție HAND MADE.

Designul unic de piele neagră cu lemn maro arată extrem de elegant - Un plus de lux pentru birou, camera de lucru. SET-ul de piele este format din 11 piese de accesorii de birou: un covoraș de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor, un suport pentru stilouri, un suport cu ceas, un suport pentru hârtie pentru notițe, un suport pentru calendar, 2x covorașe pentru băuturi, un suport/depozitare pentru documente, un suport cu etichetă cu numele, set de pix auriu - pix și stilou.

Ideal ca cadou pentru seful sau colegul de birou

set ceas birou wodden cadou pentru sef

Blocul de lucru este conceput pentru a avea întotdeauna documentele importante la îndemână și nu la îndemâna ochilor curioși din jurul tău. Datorită locului său ascuns, vă permite să păstrați documentele importante ascunse în siguranță. Sub capac se afla un spatiu in care iti poti depozita cu usurinta documentele importante.

bloc de scris de birou piele de lux și lemn

Suport de masă din lemn cu plăcuță de identificare aurie + pixuri aurii - SET de pixuri este format dintr-un stilou și un pix. Acest set de pixuri vă oferă posibilitatea de a utiliza diferite stilouri pentru diferite scopuri de scris. Puteți folosi pixul pentru scris obișnuit, iar stiloul este folosit pentru a semna contracte și alte documente importante. Întregul set arată luxos și elegant datorită utilizării materialelor de primă clasă la producție. Acest decor de birou vă va permite să accesați stiloul dacă este necesar. Nu mai căutați un stilou pe masă sau în interiorul sertarului.

suport pentru pixuri birou de lux auriu

Un suport de lux pentru documente și hârtie din lemn. Acest accesoriu de birou este unul dintre cei mai buni ajutori ai noștri în timp ce lucrați la birou. Primim și creăm o mulțime de lucrări în fiecare zi ca urmare a muncii noastre. Dar unde să le pun? Avem nevoie de un loc unde să le putem așeza pentru a le putea sorta mai târziu. Tava noastră pentru documente vă va ajuta cu siguranță!

adaos din lemn la birou - suport document

piele lucrata manual

100% lucrat manual si lemn de nuc - acesta este cadoul ideal pentru oricine apreciaza un produs de calitate

Despre piele: numai 100% piele sintetică de calitate de primă clasă (exclusivă) este folosită pentru producția produselor noastre. Producția de astfel de produse este exclusiv manuală .

Susținem vânzarea de produse (Animal Friendly) care nu au cauzat nicio cruzime față de animale. Materialele din care sunt realizate seturile de birou de lux sunt fie naturale, fie sintetice. Pielea folosită pentru producția de seturi și accesorii de birou este 100% piele sintetică (exclusiv) și arată la fel de luxoasă ca pielea originală de animale și niciun animal nu a fost rănit.

lemn lucrat manual

Caracteristici:

la care se adauga Produs de înaltă calitate și elegant - fabricat în Turcia
la care se adauga Fabricat din piele sintetica si lemn
la care se adauga 100% FĂCUT MÂNĂ
la care se adauga Design de lux: piele neagră și lemn Zebrano
la care se adauga 11 piese de accesorii de birou
la care se adauga 100% reciclabil + ECO Friendly

Specificație:

Dimensiuni covoraș: 59x39x1 cm
Material: piele, lemn, metal
Culoare piele: negru
Culoare lemn: Zebrano
Culoarea metalică a accesoriilor: auriu

Conținutul pachetului:

1x covoraș de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor
1x piedestal cu ceas
1x suport pentru pix
1x suport de hârtie pentru note
1x suport pentru calendar
2x covorașe de băutură
1x suport pentru documente
1x piedestal cu etichetă de nume (fără nume)
1x set de stilouri aurii: pix și stilou

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă