Covor de birou din piele - Set lux 11 buc pentru tampon de birou (lemn maro + piele)

Codul: 96-012
1,645.00 lei Preț fără TVA: 1,370.83 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Covor de birou din piele - Set lux 11 buc pentru tampon de birou din lemn maro și piele albă, 100% realizat manual.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Covor de birou din piele - Set lux 11 buc pentru tampon de birou din lemn maro și piele albă, 100% realizat manual. Acest set unic de birou de înaltă calitate va face din biroul dvs. un loc complet diferit. Caracterul maxim reprezentativ este garantat de utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate - piele și lemn. Toate produsele din această categorie sunt fabricate din lemn de calitate și piele 100% sintetică de primă clasă, toate lucrate manual și cusute sincer și prelucrate de producția HAND MADE . Designul unic al pielii roșii arată maxim clasic și nobil - un accesoriu de lux pentru birou sau studiu. SETul din piele este format din 11 articole de birou: un covoraș de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor, un suport pentru stilou, un suport pentru hârtie pentru note, suport pentru calendar, suport pentru cărți de vizită și agrafe, ramă foto din piele, tampon pentru băuturi, tavă dublă pentru documente , etichetă și set de pixuri din aur - stilou și stilou.

Covorul de lucru este conceput pentru a avea întotdeauna documentele importante la îndemână și nu la îndemâna ochilor curioși din jurul tău. Datorită locului ascuns, vă permite să păstrați documentele importante ascunse în siguranță. Sub copertă există un spațiu în care puteți stoca cu ușurință documentele importante. Luxos   tampon de birou din piele (mat) - accesorii de birou unice. Covor de scris sau covorase din piele artificiala.

Un accesoriu de birou de lux pentru fiecare manager

accesorii de birou din piele și lemn

Baza de masă din piele albă și lemn maro cu plăcuță de identificare de aur + pixuri de aur - stiloul SET este format dintr-un stilou și un pix. Acest set de pixuri vă oferă posibilitatea de a utiliza diferite pixuri în diferite scopuri de scriere. Puteți utiliza stiloul pentru scrierea obișnuită, iar stiloul este folosit pentru a semna contracte și alte documente importante. Întregul set arată luxos și elegant datorită utilizării materialelor de primă clasă la producție. Această decorație de birou vă va permite să accesați stiloul, dacă este necesar. Gata cu căutarea unui stilou pe masă sau în interiorul sertarului.

suport stilou auriu

Tavă dublă de lux și hârtie dublă din piele și lemn. Corpul este realizat în întregime din piele, interiorul este căptușit cu piele de căprioară bej. Acest accesoriu de masă este unul dintre cei mai buni asistenți ai noștri în timp ce lucrați la birou. Primim și creăm o mulțime de lucrări în fiecare zi ca urmare a muncii noastre. Dar unde să le punem? Avem nevoie de un loc unde să le putem așeza pentru a le putea sorta mai târziu. Tava noastră de documente vă va ajuta cu siguranță!

organizator de birouri de lux

piele lucrată manual

100% realizat manual, din lemn și 100% piele sintetică - acesta este cadoul ideal pentru oricine apreciază un produs de calitate

Despre piele: pentru producerea produselor noastre se folosește doar 100% piele sintetică de calitate (exclusivă) de primă clasă. Producția de astfel de produse este exclusiv realizată manual .

Susținem vânzarea de produse (Animal Friendly) care nu au provocat nicio cruzime a animalelor. Materialele din care sunt confecționate seturile de birouri de lux sunt fie naturale, fie sintetice. Pielea utilizată pentru producția de seturi și accesorii de birou este 100% din piele sintetică (Exclusiv) și arată la fel de luxos ca pielea originală de animal și niciun animal nu a fost rănit.

prelucrarea manuală a lemnului

Caracteristici:

la care se adauga Produs de înaltă calitate și elegant - fabricat în Turcia
la care se adauga Fabricat din piele sintetică și lemn
la care se adauga 100% FĂCUT MÂNĂ
la care se adauga Design luxos: piele albă și lemn maro
la care se adauga 11 piese de accesorii de birou
la care se adauga 100% reciclabil + ECO Friendly

Specificație:

Dimensiuni: 58x39x1 cm
Material: piele, lemn, metal
Culoare piele: alb
Culoarea lemnului: maro
Culoare metal accesorie: auriu

Conținutul pachetului:

1x covor de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor
1x suport pentru pix
1x suport pentru hârtie pentru note
1x suport calendar
1x suport pentru cărți de vizită și agrafe
1x ramă foto din piele
1x tampon pentru băuturi
1x tavă pentru documente
1x etichetă (fără nume) și un set de pixuri de aur cu o bază: stilou și stilou

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă