SET birou de lux pentru documente pentru masa de birou 6 buc piele neagra + lemn

Codul: 96-055
1.195,00 lei Preț fără TVA: 995,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

SET birou de lux pentru documente pentru masa de birou 6 buc piele neagra + lemn - un set din lemn natural si piele sintetica (100% lucrat manual).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

SET documente birou de lux pentru birou birou 6 buc piele neagra + lemn - un set din lemn natural si piele sintetica (100% lucrat manual) este format din 6 accesorii utile care iti vor organiza biroul si il vor tine in ordine. Pe site-ul nostru, puteți găsi diferite seturi de masă din lemn și piele în diferite culori , pe care le puteți folosi în birourile dvs. pentru a vă decora și proiecta masa . Acest SET unic de birou de înaltă calitate va transforma biroul dvs. într-un complet diferit. loc.

Caracterul maxim reprezentativ este garantat de utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate - piele și lemn. Toate produsele din această categorie sunt realizate din lemn de înaltă calitate, 100% piele sintetică de primă clasă, toate realizate manual și cusute și prelucrate cu onestitate prin producție HAND MADE . Designul unic de piele neagră arată maxim de clasă și nobil - un accesoriu de lux pentru birou sau camera de lucru. Setul de piele este format din 6 piese de rechizite de birou: un suport pentru pixuri și creioane, un suport pentru hârtii de notițe, un covoraș de masă cu husă pentru documente, un suport pentru calendar și un suport pentru pixuri și cărți de vizită, un set de pixuri aurii. - un stilou și un pix.

Un set de lux potrivit și ca cadou pentru un tată, prieten sau șef (coleg)

set birou piele si lemn culoare negru

Suport din lemn + pixuri aurii - SET de pixuri este format dintr-un stilou și un pix. Acest set de pixuri vă oferă posibilitatea de a utiliza diferite stilouri pentru diferite scopuri de scris. Puteti folosi pixul pentru scrisul normal si stiloul pentru semnarea contractelor si a altor documente importante. Întregul set arată luxos datorită utilizării materialelor de primă clasă în producție. Acest decor de birou vă va permite să ajungeți la stiloul de care aveți nevoie atunci când aveți nevoie. Nu mai căutați un stilou pe birou sau în interiorul sertarului.

set birou - lemn piele neagra

Covorașul de lucru este conceput astfel încât să aveți întotdeauna documentele importante la îndemână și să nu fie la îndemâna privirilor străine ai celor din jur. Datorită locului său ascuns, vă permite să păstrați documentele importante ascunse în siguranță . Sub capac se afla un spatiu in care iti poti depozita cu usurinta documentele importante.

bloc de documente din piele de lux

Un set de birou de lux pentru pixuri, documente și hârtii din lemn . Acest accesoriu de birou este unul dintre cei mai buni ajutori ai noștri în timp ce lucrați la birou. Avem nevoie de un loc în care să putem lucra în pace fără haos pe masă, trebuie să avem totul în ordine. Pe lângă organizarea pixurilor și accesoriilor pe masă, cu setul nostru ai totul organizat .

set birou de lux din lemn

100% lucrat manual, lemn si 100% piele sintetica - acesta este un cadou ideal pentru oricine apreciaza un produs de calitate

piele lucrata manual

Despre piele: doar 100% piele sintetică de calitate (exclusivă) de primă clasă este folosită pentru producția produselor noastre. Producția de astfel de produse este exclusiv manuală .

Susținem vânzarea de produse (Animal Friendly) care nu au cauzat nicio cruzime față de animale. Materialele din care sunt realizate seturile de birou de lux sunt fie naturale, fie sintetice. Pielea folosită pentru producția de seturi și accesorii de birou este 100% piele sintetică (Exclusiv) și arată la fel de luxoasă ca pielea originală de animale și niciun animal nu a fost rănit.

prelucrarea manuală a lemnului

Caracteristici:

la care se adauga Produs de înaltă calitate și elegant - fabricat în Turcia
la care se adauga Fabricat din piele sintetică și lemn
la care se adauga 100% FĂCUT MÂNĂ
la care se adauga Design de lux: piele neagră și lemn negru
la care se adauga 6 piese de accesorii
la care se adauga 100% reciclabil + ECO Friendly

Specificație:

Dimensiuni covoraș: 59x39x1 cm
Material: piele, lemn, metal
Culoare piele: negru
Culoare lemn: negru
Culoarea metalică a accesoriilor: auriu

Conținutul pachetului:

1x suport pentru pixuri și creioane
1x suport pentru hârtie de notițe
1x saltea de masa cu husa pentru documente
1x suport pentru calendar și suport pentru pixuri și cărți de vizită
1x set de pixuri aurii - stilou și pix

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă