Set birou din piele pentru birou - set de 4 bucăți: piele albă - confecționat manual

Codul: 96-002
995,00 lei Preț fără TVA: 829,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Set birou din piele pentru birou - set de 4 bucăți: piele albă 100% realizată manual. Acest set unic de birou de înaltă calitate va face din biroul dvs. un loc complet diferit

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set birou din piele pentru birou - set de 4 bucăți: piele albă 100% realizată manual. Acest set unic de birou de înaltă calitate va face din biroul dvs. un loc complet diferit. Caracterul maxim reprezentativ este garantat de utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate - piele sintetică. Toate produsele din această categorie sunt fabricate din piele 100% sintetică de primă clasă, toate lucrate manual și cusute sincer și prelucrate de producția HAND MADE . Designul unic din piele maro arată maxim clasic și nobil - un accesoriu de lux pentru birou, camera de lucru. SETUL din piele este format din 4 articole de birou: un covor de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor, un suport pentru stilou, un suport pentru telefonul mobil și un suport din piele pentru autocolante de reamintire. Tampon de birou din piele de lux (mat) - accesorii de birou unice. Covor de scris sau haine de toaletă din piele artificială - fabricate manual original

Pixuri, telefon mobil, note, documente ... toate la îndemână organizate și în ordine datorită accesoriilor elegante din piele de pe birou.

cadou pentru managersuport pentru telefon mobil din pielecadou pentru femeia de afaceri

Blocul de lucru este conceput pentru a avea întotdeauna documentele importante la îndemână și nu la îndemâna ochilor curioși din jurul tău. Datorită locului ascuns, vă permite să păstrați documentele importante ascunse în siguranță. Sub copertă există un spațiu în care puteți stoca cu ușurință documentele importante.

accesorii de birou din piele

100% realizat manual și 100% piele sintetică - acesta este cadoul ideal pentru oricine apreciază un produs de calitate

Despre piele: pentru producerea produselor noastre se folosește doar 100% piele sintetică de calitate (exclusivă) de primă clasă. Producția de astfel de produse este exclusiv realizată manual .

Susținem vânzarea de produse (Animal Friendly) care nu au provocat nicio cruzime a animalelor. Materialele din care sunt confecționate seturile de birouri de lux sunt fie naturale, fie sintetice. Pielea utilizată pentru producția de seturi și accesorii de birou este 100% din piele sintetică (Exclusiv) și arată la fel de luxos ca pielea originală de animal și niciun animal nu a fost rănit.

piele lucrată manual

Caracteristici:

la care se adauga Produs de înaltă calitate și elegant
la care se adauga Fabricat din piele sintetică
la care se adauga 100% FĂCUT MÂNĂ
la care se adauga Design de lux: piele albă
la care se adauga 4 piese de accesorii de birou

Specificație:

Dimensiuni: 49x34x1 cm
Material: piele
Culoare piele: alb
Culoare de cusut: alb

Conținutul pachetului:

1x covor de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor
1x suport stilou
1x suport pentru hârtie pentru note
1x suport pentru smartphone

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă