Set de tampoane pentru birou 10 bucăți pentru birou de lucru pentru femei (piele roșie) - Lucrat manual

Codul: 96-010
1.395,00 lei Preț fără TVA: 1.162,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Set de tampoane pentru birou 10 bucăți pentru birou de lucru pentru femei din piele roșie, 100% realizat manual. Accesorii de lux unice pentru tampoane de lucru.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set de tampoane pentru birou 10 bucăți pentru birou de lucru pentru femei din piele roșie, 100% realizat manual. Accesorii de lux unice pentru tampoane de lucru. Acest set unic de birou de înaltă calitate va face din biroul dvs. un loc complet diferit. Caracterul maxim reprezentativ este garantat de utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate din piele sintetică. Toate produsele din această categorie sunt fabricate din piele sintetică 100% de primă clasă, toate lucrate manual și cusute sincer și prelucrate de producția HAND MADE .

Designul unic al pielii roșii arată maxim clasic și nobil - un accesoriu de lux pentru birou sau studiu. SETUL din piele este format din 10 articole de birou: un covor de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor, un suport pentru stilou, un suport pentru hârtie pentru note, suport din piele pentru autocolante pentru memento, suport pentru calendar, tampon pentru băuturi, tavă dublă pentru documente, etichetă și set de aur pixuri - stilou și stilou. Luxos   tampon de birou din piele (mat) - accesorii de birou unice. Covor de scris sau covorase din piele artificiala.

Acest SET de birou de lux din piele roșie este un cadou ideal pentru o femeie

set de birou de lux pentru birou de lucru pentru femei

Covorul de lucru este conceput pentru a avea întotdeauna documentele importante la îndemână și nu la îndemâna ochilor curioși din jurul tău. Datorită locului ascuns, vă permite să păstrați documentele importante ascunse în siguranță. Sub copertă există un spațiu în care puteți stoca cu ușurință documentele importante. Covorul arată luxos și elegant datorită utilizării materialelor de primă clasă la producție. Un accesoriu din piele cu aspect clasic în roșu va captiva cu siguranță pe toată lumea.

saltea de scris de lux pentru femeie

Suport de masă din piele din piele roșie cu etichetă de aur + pixuri de aur - stiloul SET este format dintr-un stilou și un pix. Acest set de pixuri vă oferă posibilitatea de a utiliza diferite pixuri în diferite scopuri de scriere. Puteți utiliza stiloul pentru scrierea obișnuită, iar stiloul este folosit pentru a semna contracte și alte documente importante. Întregul set arată luxos și elegant datorită utilizării materialelor de primă clasă la producție. Această decorație de birou vă va permite să accesați stiloul, dacă este necesar. Gata cu căutarea unui stilou pe masă sau în interiorul sertarului.

suport stilou piele rosie lux

Tavă dublă de lux și hârtie dublă din piele sintetică. Tava pentru hârtie are dimensiuni de 10x23x32 cm. Corpul este realizat în întregime din piele, interiorul este căptușit cu piele de căprioară, iar accesoriile laterale din metal sunt de culoare aurie. Acest accesoriu de masă este unul dintre cei mai buni asistenți ai noștri în timp ce lucrați la birou. Primim și creăm o mulțime de lucrări în fiecare zi ca urmare a muncii noastre. Dar unde să le punem? Avem nevoie de un loc unde să le putem așeza pentru a le putea sorta mai târziu. Tava noastră de documente vă va ajuta cu siguranță! Are 2 tăvi pentru documente care vă oferă mai mult spațiu pentru stocarea documentelor și a hârtiei. Tava este îmbogățită cu balamale glisante laterale aurii , astfel încât să o puteți folosi ca deschisă sau închisă.

tavă pentru documente din piele roșie

100% realizat manual și 100% piele sintetică - acesta este cadoul ideal pentru oricine apreciază un produs de calitate

Despre piele: pentru producerea produselor noastre se folosește doar 100% piele sintetică de calitate (exclusivă) de primă clasă. Producția de astfel de produse este exclusiv realizată manual .

Susținem vânzarea de produse (Animal Friendly) care nu au provocat nicio cruzime a animalelor. Materialele din care sunt confecționate seturile de birouri de lux sunt fie naturale, fie sintetice. Pielea utilizată pentru producția de seturi și accesorii de birou este 100% din piele sintetică (Exclusiv) și arată la fel de luxos ca pielea originală de animal și niciun animal nu a fost rănit.

piele lucrată manual

Caracteristici:

la care se adauga Produs de înaltă calitate și elegant
la care se adauga Fabricat din piele sintetică
la care se adauga 100% FĂCUT MÂNĂ
la care se adauga Design de lux: piele roșie
la care se adauga 10 piese de accesorii de birou
la care se adauga Mare cadou pentru un manager

Specificație:

Dimensiuni: 45x39x1 cm
Material: piele, metal
Culoare piele: roșu
Culoare metal accesorie: auriu

Conținutul pachetului:

1x covor de lucru cu spațiu pentru ascunderea documentelor
1x suport stilou
1x suport pentru hârtie pentru note
1x suport calendar
1x agenda A5
1x tampon pentru băuturi
1x tavă dublă pentru documente
1x etichetă (fără nume) și un set de pixuri de aur cu o bază: stilou și stilou.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă