Set masa de birou de lux cu 9 accesorii - 100% lucrat manual - Maro (Lemn + Piele)

Codul: 96-052
1.645,00 lei Preț fără TVA: 1.370,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Set masa birou de lux din 9 accesorii - 100% Handmade - Maro (Lemn + Piele) - un set din lemn natural si piele sintetica format din 9 accesorii utile.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set masa birou de lux din 9 accesorii - 100% Handmade - Maro (Lemn + Piele) - un set din lemn natural si piele sintetica este format din 9 accesorii utile care iti vor organiza biroul si il vor mentine in ordine. Pe site-ul nostru, puteți găsi diferite seturi de masă din lemn și piele în diferite culori , pe care le puteți folosi în birourile dumneavoastră pentru a vă decora și amenaja masa. Acest set de birou unic, de înaltă calitate, vă va transforma biroul într-un loc complet diferit.

Caracterul maxim reprezentativ este garantat de utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate - piele și lemn. Toate produsele din această categorie sunt realizate din lemn de înaltă calitate și piele sintetică de primă clasă 100%, toate realizate manual și cusute și prelucrate cu onestitate prin producție HAND MADE . Designul unic de piele neagră cu lemn maro arată extrem de elegant - Un plus de lux pentru birou, camera de lucru. SET de piele este format din 9 piese de accesorii de birou: bloc de birou cu husă, suport pentru pix/creion, suport pentru hârtie pentru notițe, bloc cu suport pentru pix, organizator/depozitare documente, suport pentru cărți de vizită, suport pentru calendar, pix auriu, scrumieră .

Ideal ca cadou pentru seful sau colegul de birou

accesoriu birou - set masa birou piele si lemn

Suport de masă din lemn cu plăcuță de identificare aurie + pixuri aurii - SET de pixuri este format dintr-un stilou și un pix. Acest set de pixuri vă oferă posibilitatea de a utiliza diferite stilouri pentru diferite scopuri de scris. Puteți folosi pixul pentru scris obișnuit, iar stiloul este folosit pentru a semna contracte și alte documente importante. Întregul set arată luxos și elegant datorită utilizării materialelor de primă clasă la producție. Acest decor de birou vă va permite să accesați stiloul dacă este necesar. Nu mai căutați un stilou pe masă sau în interiorul sertarului.

set birou de lucru - lemn din piele maro

Blocul de lucru este conceput pentru a avea întotdeauna documentele importante la îndemână și nu la îndemâna ochilor curioși din jurul tău. Datorită locului său ascuns, vă permite să păstrați documentele importante ascunse în siguranță. Sub capac se afla un spatiu in care iti poti depozita cu usurinta documentele importante.

covoraș pentru documente din piele de lux și din lemn

Un suport de lux pentru documente și hârtie din lemn. Acest accesoriu de birou este unul dintre cei mai buni ajutori ai noștri în timp ce lucrați la birou. Primim și creăm o mulțime de lucrări în fiecare zi ca urmare a muncii noastre. Dar unde să le pun? Avem nevoie de un loc unde să le putem așeza pentru a le putea sorta mai târziu. Tava noastră pentru documente vă va ajuta cu siguranță!

suport document de lux din lemn

piele lucrata manual

100% lucrat manual si lemn de nuc - acesta este cadoul ideal pentru oricine apreciaza un produs de calitate

Despre piele: numai 100% piele sintetică de calitate de primă clasă (exclusivă) este folosită pentru producția produselor noastre. Producția de astfel de produse este exclusiv manuală .

Susținem vânzarea de produse (Animal Friendly) care nu au cauzat nicio cruzime față de animale. Materialele din care sunt realizate seturile de birou de lux sunt fie naturale, fie sintetice. Pielea folosită pentru producția de seturi și accesorii de birou este 100% piele sintetică (exclusiv) și arată la fel de luxoasă ca pielea originală de animale și niciun animal nu a fost rănit.

manual realizat manual

Caracteristici:

la care se adauga Produs de înaltă calitate și elegant - fabricat în Turcia
la care se adauga Fabricat din piele sintetica si lemn
la care se adauga 100% FĂCUT MÂNĂ
la care se adauga Design de lux: piele maro și lemn maro
la care se adauga 9 piese de accesorii de birou
la care se adauga 100% reciclabil + ECO Friendly

Specificație:

Dimensiuni covoraș: 59x39x1 cm
Material: piele, lemn, metal, sticla
Culoarea pielii: maro
Culoare lemn: maro
Culoarea metalică a accesoriilor: auriu

Conținutul pachetului:

1x saltea de masa cu husa
1x suport pentru pixuri/creioane
1x suport pentru hârtie de notițe
1x tampon cu suport pentru pix
1x depozitare/tavă pentru documente
1x suport pentru carte de vizita
1x suport pentru calendar
1x pix auriu
1x scrumieră

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă