Costum - Fier

Codul: 91-002
295,00 lei Preț fără TVA: 245,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Costum - Iron Man - noul nostru costum de morf este cel mai bun costum de Iron Man, pe care il poti cumpara. Transformați-vă în cel mai mare erou al lumii ca Tony Stark

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Costum - Iron Man - noul nostru costum morph este cel mai bun costum de Iron Man, pe care il poti cumpara. Transformați-vă în cel mai mare erou al lumii ca Tony Stark. Și pentru prima dată în istorie, acest costum de fier licențiat pentru bărbați vă permite să trageți cu mâna repulsor. Carnavalul Morph Costume care sunt cele mai bune pentru Halloween, carnaval, discoteci, într-un club, la o petrecere sau la un festival sunt cea mai potrivită investiție pentru tine, dacă vrei să-ți aduci atenție și să fii deosebit de cool. Potrivit ca un cadou special pentru cei dragi. Costumele pot fi cumpărate online în magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru multe fotografii și videoclipuri, pentru că vei fi în centrul atenției.

Costum de Ironman

Carnavalul costumului - cusătura dublă în jurul interiorului costumului asigură o viață lungă, în timp ce două fermoare permit morfingul și demorfa rapidă și ușoară. Combinația specială de materiale asigură atractivitatea mai mare a costumului și 13% spandex (elastan) garantează nu numai designul excelent , ci și o purtare confortabilă.

Costumele au fost proiectate cu grijă de amestecul nostru elastan secret, ceea ce înseamnă că costumul nostru se potrivește mai bine, durează mai mult și vă aduce ore întregi de distracție. Cu atât de multe modele mărețe, puteți să le percepeți pe super-eroii dvs. preferați, animale uimitoare și monștri de Halloween înfricoșători.

Pentru mai multe informatii:

Mai distractiv, mai multe acțiuni, mai mulți prieteni, mai multe povestiri și experiențe
Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate pentru un confort maxim și durabilitate.

Mărimea costumelor de carnaval morph

Costumul Morph nu se potrivește la fel de bine ca îmbrăcămintea obișnuită! Vă rugăm să examinați cu atenție diagrama de dimensiuni pentru a vă asigura că alegeți dimensiunea potrivită. Alegerea costumului morph se bazează pe înălțime, așa că nu vă faceți griji dacă aveți o dimensiune mai mare sau mai mică de rochie.

Discuția despre produs (1)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Fil

Marimea costumului

Filip Daniel răspundere

Buna ziua, vreau sa intreb de marime. Am 190 cm înălțime, așa că nu sunt sigur dacă mi se va potrivi în continuare mărimea XL? Mulțumesc

Tradus din: cs
Cool Mania

Costum - Fier

Mario Bruchanik răspundere

Bună, da conform tabelului ar trebui să ți se potrivească.

Tradus din: cs
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă