FIRE EVIL CLOWN - masca de fata horror - pentru copii si adulti de Halloween sau carnaval

Codul: 88-314
160,00 lei Preț fără TVA: 133,35 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

FIRE EVIL CLOWN - masca de fata horror - pentru copii si adulti de Halloween sau carnaval. Masca de groaza pentru costumatii copii si adulti (masca) realizata din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

FIRE EVIL CLOWN - masca de fata horror - pentru copii si adulti de Halloween sau carnaval. Mască de groază pentru costume pentru copii și adulți (mască) realizată din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nările măștii sunt confortabile și respirabile.

masca de groaza pentru carnaval pe cap

Măști de Halloween pentru băieți (copii) sau adulți

Masca de groază pentru Halloween este interesantă prin designul și detaliile sale elaborate, care o fac un plus izbitor în atmosfera înfricoșătoare. Cu trăsăturile sale înfiorătoare și elementele impresionante, vei avea impresia că intri într-o lume a groazei și a răului. Este accesoriul perfect pentru cei care doresc să creeze un sentiment de suspans și mister la o petrecere de Halloween. Cu această mască pe față, vei deveni unul dintre cei mai populari și respectați eroi de film, iar acest lucru vă va aduce cu siguranță o mulțime de complimente și reacții hilare.

Această mască de latex   este deci o alegere absolut ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre înfricoșătoare se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și, mai presus de toate, să fii cool.

Mască de cap de Halloween înfricoșătoare

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costume de carnaval (măști)   au fost proiectate cu grijă și, cu o mulțime de modele uimitoare, te poți transforma în supereroii tăi preferați sau în monștri de film înfricoșător.

Conținutul pachetului:

1x mască FIRE EVIL CLOWN

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă