Mască de față Batman - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-280
160,00 lei Preț fără TVA: 133,35 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Mască de față Batman - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) Batman realizat din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de față Batman - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) Batman realizat din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Mască Batman pentru carnaval

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

Batman este unul dintre cele mai legendare personaje de benzi desenate și supereroi. Masca lui surprinde un aspect distinctiv. Batman este cunoscut pentru personalitatea sa întunecată și misterioasă care luptă împotriva crimei în Gotham. Masca Batman îți permite să te transformi în acest personaj iconic și să devii un gardian al justiției la diferite evenimente de costume. Această mască de latex în formă Batman este deci o alegere complet ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, petreceri aniversare si altele. Măștile noastre precum Batman se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și, mai presus de toate, să fii cool.

Mască de Halloween Batman

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

continutul pachetului:

1x mască Batman

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

98%
98%
Lucian

Mască de față Batman - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval

O mască bună pentru un carnaval
Este solid
Își păstrează bine forma

Totul este bine

Tradus din: sk