Masca de fata de clovn infricosator - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-296
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Masca de fata de clovn infricosator - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) de clovn înfricoșător pentru copii și adulți realizat din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Masca de fata de clovn infricosator - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval. Costum de clovn înfricoșător pentru copii și adulți (mască) realizat din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Mască de clovn înfricoșătoare pentru carnaval

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

O mască de clovn pentru Halloween evocă groază cu zâmbetul său teribil și ochii triști, care sunt acoperiți cu machiaj întunecat. Designul său înfiorător creează impresia că este un clovn care îți va aduce coșmaruri în loc de râs. Zâmbetul clovnului este atât de oribil de strâmb încât te face să simți o răceală în piept. Această mască de latex în formă de clovn înfricoșător este, așadar, o alegere complet ideală și originală pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, aniversare și altele. Măștile noastre precum Clovnul înfricoșător se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și, mai presus de toate, să fii cool.

Mască de Halloween Clovn înfricoșător

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

masca pentru copii Clovn infricosator

Conținutul pachetului:

1x mască de clovn înfricoșător

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă