Masca de fata infricosatoare Ferryman - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-298
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Masca de fata infricosatoare Ferryman - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval. Masca de groaza pentru costumatii copii si adulti (masca) realizata din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Masca de fata infricosatoare Ferryman - pentru copii si adulti pentru Halloween sau carnaval. Mască de groază pentru costume pentru copii și adulți (mască) realizată din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Mască de groază înfricoșătoare pentru carnaval

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

Masca de groază pentru Halloween este interesantă prin designul și detaliile sale elaborate, care o fac un plus izbitor în atmosfera înfricoșătoare. Cu trăsăturile sale înfiorătoare și elementele impresionante, vei avea impresia că intri într-o lume a groazei și a răului. Este accesoriul perfect pentru cei care doresc să creeze un sentiment de suspans și mister la o petrecere de Halloween. Cu această mască pe față, vei deveni unul dintre cei mai populari și respectați eroi de film, iar acest lucru vă va aduce cu siguranță o mulțime de complimente și reacții hilare. Această mască de latex înfricoșătoare este, prin urmare, o alegere absolut ideală și originală pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, zile de naștere și altele. Măștile noastre se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și, mai presus de toate, să fii cool.

Mască de Halloween înfricoșătoare de groază

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

masca pentru copii infricosatoare

Conținutul pachetului:

1x mască înfricoșătoare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă