Mască de față Shrek - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval

Codul: 88-286
145,00 lei Preț fără TVA: 120,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mască de față Shrek - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) Shrek pentru copii și adulți din latex 100% natural.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mască de față Shrek - pentru copii și adulți pentru Halloween sau carnaval. Costum (mască) Shrek pentru copii și adulți din latex 100% natural, care este ecologic și non-toxic. Vederea și respirația prin gura și nasul măștii este confortabilă și respirabilă.

Mască Shrek pentru carnaval

Măști de Halloween pentru băieți/fete (copii) sau adulți

Masca Shrek surprinde toate detaliile acestui personaj iubit, inclusiv aspectul său distinctiv și culoarea verde. Este potrivit pentru orice ocazie, de la o petrecere de Halloween la un carnaval, și vă garantează un aspect autentic Shrek. Aceasta masca din latex in forma de Shrek este asadar o alegere absolut ideala si originala pentru Halloween, carnaval, bal mascat, diverse petreceri, zile de nastere si altele. Măștile noastre precum Shrek se remarcă cel mai bine la Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau festival, sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să impresionezi și mai ales să fii cool.

Mască de Halloween Shrek

Măști de carnaval - Măști de carnaval din latex pentru copii și adulți

Potrivit și ca un cadou original pentru cei dragi. Puteți cumpăra măști online din magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri în care vei fi în centrul atenției. Amestecul special de materiale din latex natural garantează atrăgătoare și nu numai o tăietură grozavă, ci și o purtare confortabilă. Costumele de carnaval (măști) au fost proiectate cu atenție și cu o mulțime de modele uimitoare te poți transforma în supereroul tău favorit sau monștri de film înfricoșător.

Mască de față pentru adulți Shrek

Conținutul pachetului:

1x mască Shrek

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă