Aerator de vin cu suportul Hawk

Codul: 94-011
140,00 lei Preț fără TVA: 116,65 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Aeratorul de vin cu standul Hawk este un instrument practic pentru toți iubitorii de vin roșu. Orice vin rosu trebuie aerisit inainte de consum, utilizand aeratorul la indemana.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Aeratorul de vin cu standul Hawk este un instrument practic pentru toți iubitorii de vin roșu. Orice vin rosu trebuie aerisit inainte de consum, utilizand aeratorul la indemana. Se potrivește cu orice dimensiune standard a sticlei. Este un instrument practic pentru fiecare gospodărie.

Vinul gazos are un gust mai bun. Pe masura ce respira vinul se deschide si elibereaza aroma si gustul. În mod tradițional, pentru degustare de vinuri se utilizează vinuri gazoase. Cu toate acestea, extracția este consumatoare de timp, neconfortabilă și nu se poate face în confortul casei.

Fiecare gourmet de vin știe că vinul trebuie să respire și apoi are un gust mai bun. Respirația vinului se deschide și eliberează orice aromă și gust. Procesul de aerare a vinului consumă destul de mult timp, dar cu acest instrument merge foarte rapid și ușor. Veți simți imediat diferența: o aromă mai puternică și un gust mai bun. Apropo, scapă de picături de vin care curge pe o față de masă pe o față de masă. Datorită formei inovatoare a pâlniei se toarnă și se aerizează ușor vinul. Ambalajul său frumos îl face un cadou excelent.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă