Angel aerator decantor

Codul: 94-004
195,00 lei Preț fără TVA: 162,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Angel aerator decantor - odată ce veți încerca acest produs, vă va plăcea. Se știe că vinul are un gust mai bun atunci când este aerat. Decanter oferă exact acest lucru.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Angel aerator decantor - odată ce veți încerca acest produs, vă va plăcea. Se știe că vinul are un gust mai bun atunci când este aerat. Decanter oferă exact acest lucru. Dacă pregătiți o petrecere acasă și doriți să atrageți atenția oaspeților, acesta este un mod minunat de a îmbunătăți o petrecere. Oaspeții dvs. se vor bucura de petrecerea bună și chiar mai mult, vor aprecia gustul calitativ al vinurilor.

Îngerul de decantare

Cum sa decantezi vinul fara sa ai un sommelier profesional si o experienta? Încercați să utilizați aeratorul nostru Angel, utilizarea este foarte simplă, iar decantarea vinului este redusă la minimum. Decantarea vinului în carafă poate dura câteva ore pentru a obține efectul potrivit. Aeratorul excelent este capabil să sublinieze aroma și aroma vinului direct din sticlă prin turnarea vinului prin aerator în sticlă. Pâlnia de decantare este echipată cu o sită care captează chiar și cel mai mic sediment din vin, iar conductele de aer vor aerona perfect vinul într-un moment. Aceasta este o procedură simplă care poate accentua gustul și aroma vinului dvs., pentru a avea experiența perfectă.

Dacă aveți un gust pentru un vin bun, dar aveți puțin timp, acesta este un dispozitiv ideal pentru economisirea timpului. Uita de așteptarea unei ore până când vinul va respira. Pur și simplu trebuie să-l deschideți și să toarceți într-un pahar.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă