Elector electric elegant pentru vin

Codul: 94-014
195,00 lei Preț fără TVA: 162,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Element de deschidere de vinuri elegante de lux - Vinul de deschidere nu a fost niciodată mai ușor și mai elegant decât cel care ne deschide mașina electrică. Procedura este simplă.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Element de deschidere de vinuri elegante de lux - Vinul de deschidere nu a fost niciodată mai ușor și mai elegant decât cel care ne deschide mașina electrică . Procedura este simplă - reîncărcați flaconul cu folie, puneți deschizătorul de vin pe vârful flaconului și apăsați butonul.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice probleme cum ar fi scufundarea plută - vinul va fi deschis rapid și automat. Degustarea vinului bun este o experiență de neuitat. Bineînțeles, dacă nu folosiți un aparat de vinificație clasic. Dacă te-ai săturat de lupte cu dopuri, încearcă acest desfăcător elegant de sticle! Cu acest deschizător de lux veți economisi timp, Deoarece deschiderea vinului va dura doar câteva secunde! Cu siguranta toata lumea stie problemele de deschidere a vinului si cum sa obtina repede si sigur plutul pentru a evita devalorizarea bauturilor delicioase.

Este ușor cu deschizătorul de vin electric. Luați deschizătorul, atașați-l pe gâtul flaconului, apăsați-l și, în decurs de zece secunde, dopul este departe! Asta e! Gadget preferat printre iubitorii de vin și este acum disponibil în țara dvs. Cadou de lux!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă