Etichete pentru băuturi - Marcatoare colorate pentru pahare din silicon cu ananas - 6 buc

Codul: 94-035
60,00 lei Preț fără TVA: 50,00 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Etichete pentru băuturi - Marcatoare colorate pentru pahare din silicon cu ananas - 6 bucăți vor adăuga varietate la fiecare ceașcă sau pahar și nimeni nu va mai greși ceașca.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Etichete pentru băuturi - Markere colorate pentru pahare din silicon cu ananas - 6 bucăți vor adăuga varietate la fiecare ceașcă sau pahar și nimeni nu va mai greși ceașca. Alege doar culoarea ta preferată a decorului practic. Lipește o etichetă delicioasă de ananas pe pahar, iar paharul este doar al tău, decorat cu semne colorate de ananas . Ai plănuit o petrecere mare, ai pregătit pahare pentru vin, bere sau alte băuturi, dar ești îngrijorat că paharele invitaților tăi se vor amesteca?

Etichetele colorate distractive sunt utile pentru oricine organizează o petrecere mare sau o mare sărbătoare în familie și trebuie să marcheze ochelarii astfel încât să nu existe confuzii. Decorațiunile practice aduc ordine în haos. Etichetarea inteligentă este întotdeauna la îndemână, ține ferm de sticlă și poate fi folosită în mod repetat. Ananasul gustos este o soluție igienă nu numai pentru adulți, ci și pentru copii.

Etichete ananas pentru ochelari - Etichete colorate pentru ochelari 6 buc

etichete de ananas pentru căni băuturi - semne

Ajutoare practice și în același timp stilate - semne de cupe din silicon pentru familie numeroasă sau evenimente speciale.

Decorațiunile vesele sunt potrivite și pentru familiile cu copii, care atât de des se bat chiar și pentru ultimul biscuit. Separarea culorilor va fi foarte captivantă pentru copii. Toată lumea primește un ananas gustos în culoarea preferată. Nimeni nu mai trebuie să lupte pentru propria cupă. Semnele de identificare ale cupei nu sunt doar practice, ci și stilate. Ananasul colorat și de bun gust pentru pahare de vin se lipește ferm de suprafața netedă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea paharelor. Separatoarele de pahare din silicon din ananas diversifică frumos ochelarii tăi plictisiți și blanzi și le conferă un anumit fler și culoare.

Etichete pentru pahare de vin cu ananas

markere etichete pahar de vin ananas

Etichete mici de ananas pentru pahare de vin - ordine si curatenie in stil.

Puteți alege dintre șase ananas siliconic colorat. Etichetele din silicon de înaltă calitate sunt ecologice. Pur și simplu puneți-le pe un pahar sau o ceașcă și puteți evita cu ușurință orice confuzie și agitație. Urmele de sticlă vor fi apreciate de fiecare cunoscător de vin care își iubește paharul la fel de mult ca și băutura. Oferă-i pe toți cei de la petrecere să aibă un pahar de ananas. Etichetele paharelor de vin vor aduce în sfârșit ordine în bufetul din bucătărie.

etichetă de ananas pe sticlă - marcaj

Specificațiile produsului:

  • Culoare: amestec
  • Dimensiuni: L 10 x L 13 x H 2 cm
  • Material: silicon

Conținutul pachetului:

1x set de 6 etichete pentru pahare de ananas

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă