Markere pentru băuturi - Inele de silicon colorate (etichete pentru pahare) - 12 buc

Codul: 94-036
60,00 lei Preț fără TVA: 50,00 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Markere pentru băuturi - Inele de silicon colorate (etichete pentru pahare) - 12 buc​. O bandă de silicon ca semn pentru un pahar este ideală pentru degustarea de vinuri, o sărbătoare cu familia și prietenii.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Markere pentru băuturi - Inele colorate din silicon (etichete pentru pahare) - 12 buc​. O bandă de silicon ca semn pentru un pahar este ideală pentru degustarea de vinuri , o sărbătoare cu familia și prietenii sau o întâlnire intimă, unde paharele se amestecă ușor și se potrivește bine un semn vesel . Acest lucru creează adesea confuzie și conflict. Acest lucru se va rezolva pentru tine prin separatoare de cupe colorate , care se potrivesc cu usurinta pe marginea sau pe piciorul subtire al cupei. Animați-vă paharele de vin plictisitoare cu etichete colorate. Un instrument original pentru fiecare gospodărie. Doar puneți semne atrăgătoare pe pahare, căni sau căni și confuzia s-a terminat!

Etichete pentru cupe - silicon colorat - set 12 buc

etichete din silicon pentru cupe - semne

Orbiți-vă invitații cu inele de silicon moderne și în același timp practice pentru ochelari.

Inelele cu cupe imaginative nu sunt doar pragmatice, ci și foarte la modă. Brandurile exotice de pahare de vin aduc stil și fler acolo unde nu v-ați aștepta. Ochelarii tăi vor înflori cu un amestec de culori frumoase care îți place cel mai mult. Nu numai adulții, ci și copiii vor fi încântați de ei. Frații sunt adesea competitivi și chiar se vor lupta pentru o simplă ceașcă. Separatoarele inteligente vor aduce ordine nu numai în bucătărie, ci și în cercul familiei.

inele pentru pahare de vin, etichete colorate

Inele de pahar de vin pentru fiecare sărbătoare

Markerele magice din silicon de înaltă calitate sunt ecologice. Datorită materialului de primă clasă, acestea sunt moi, anti-alunecare și durabile. Etichetele de primă clasă se mândresc cu manevrarea lor ușoară și, mai ales, cu durata de viață lungă. Le puteți folosi în mod repetat, deoarece sunt ușor de curățat și igienic. Etichetele de pe cești sunt o soluție simplă la problemele tale. Nu vă veți putea imagina o sărbătoare fără ele.

markere pentru căni băuturi etichete colorate

Specificațiile produsului:

  • Material: Silicon
  • Diametru: aprox. 1,7 cm
  • Culoare: amestec

Conținutul pachetului - Marcatori pentru cupe:

1x set de 12 semne de cupe

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă