Vin decantor - SET ANGEL

Codul: 94-003
275,00 lei Preț fără TVA: 229,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Decantor de vin - ANGEL SET, care va face vinul moale si oxigenat suficient. Nu pierde timpul cu pregătirea lungă a vinului.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Decantor de vin - ANGEL SET, care va face vinul moale si oxigenat suficient. Nu pierde timpul cu pregătirea lungă a vinului. Pur și simplu turnați vinul în sticlă prin suportul ANGEL și începeți să vă bucurați de aroma perfectă.

Iubitorii de vin știu că pentru a obține un gust delicios maxim, vinul trebuie mai întâi să fie oxidat. Pentru a obține acest efect nu este suficient să lăsați o sticlă deschisă de vin pe masă. Datorită acestei oxidări, vinul va gusta uimitor după prima gustare. Doar varsa vinul prin aerator. Vinul este oxidat și ajunge la aroma sa completă.

Cum sa decantezi vinul fara sa ai un sommelier profesional si o experienta? Încercați să utilizați standul ANGEL, utilizarea este foarte simplă, iar decantarea vinului este redusă la minimum. Decantarea vinului în carafă poate dura câteva ore pentru a obține efectul potrivit.

Set de decantare înger

Stand excelent ANGEL este capabil să sublinieze aroma și aroma vinului direct din sticlă prin turnarea vinului prin intermediul standului în sticlă. Pâlnia de decantare este echipată cu o sită care captează chiar și cel mai mic sediment din vin, iar conductele de aer vor aerona perfect vinul într-un moment. Există o procedură mai simplă care poate accentua gustul și aroma vinului dvs., pentru a avea experiența perfectă. Nu există o procedură mai ușoară care să pună accentul pe gustul și aroma vinului pentru o experiență perfectă. Spațiul de decantare nu trebuie să fie ascuns undeva în dulap. Designul său simplu și elegant va lumina fiecare spațiu. Curbele standului se joacă cu lumina și vor impresiona pe toată lumea la fiecare ocazie.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă