Set cadou de lux Set STEAMPUNK Feather Dip Pen + 5 vârfuri + Notebook + Stampila

Codul: 100-004
895,00 lei 745,00 lei Preț fără TVA: 620,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Bank
Cards
Crypto
+

Setul cadou de lux Setul STEAMPUNK Feather Dip Pen + 5 vârfuri + caiet + ștampilă oferă modalitatea perfectă de a-ți surprinde gândurile și experiențele cu un farmec nostalgic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Setul cadou de lux Setul STEAMPUNK Feather Dip Pen + 5 vârfuri + caiet + ștampilă oferă modalitatea perfectă de a-ți surprinde gândurile și experiențele cu un farmec nostalgic. Caietul este realizat din material de calitate și scopul său este de a stoca cele mai importante note și idei ale tale. Însoțitorul caietului este stiloul de caligrafie, care conferă literelor și cuvintelor tale o estetică și o eleganță unice.

Caiet Steampunk + pix cu pene - set exclusiv de pixuri cadou de lux

Caiet Steampunk + pix cu pene - set exclusiv de pixuri cadou de lux

Dă viață fontului tău cu o formă contemporană de scriere artistică

Pixul caligrafic Steampunk din acest set antic este un instrument pentru a vă duce scrisul la un nou nivel. Designul său elegant și manopera de înaltă calitate permit o scriere lină și precisă. Pixul este echipat cu un vârf special care vă permite să creați elemente decorative și artistice frumoase. Cu un stilou de caligrafie, puteți experimenta diferite litere și stiluri de scriere pentru a crea piese unice și interesante de comunicare scrisă.

Set blocnotes steampunk - blocnotes din piele ecologică de lux

Varietate de scris cu vârfuri de schimb

În setul antic veți găsi nu doar un caiet și un pix, ci conține și penne de rezervă. Penetele vă oferă posibilitatea de a experimenta diferite grosimi și lățimi ale fontului. Fiecare vârf are propriile caracteristici și rezultate unice, ceea ce vă permite să creați compoziții caligrafice diverse și originale . Penetele de schimb sunt perfecte pentru pasionații de caligrafie cărora le place să se joace cu diferite stiluri și tehnici de scriere.

caiet retro antic pentru note

Frumusețea caligrafiei - Reînvierea artei scrisului într-un singur set

Caligrafia este o artă care folosește scrisul ca mediu artistic. Începeți acest proces artistic captivant cu acest set antic de caiet, pix de caligrafie și vârfuri de schimb . Caligrafia vă permite să creați texte frumos decorate, invitații elegante și chiar cadouri unice. Acest set este frumos ambalat pentru cadou și este potrivit pentru oricine apreciază arta și frumusețea caligrafiei. In set vei gasi si un sigiliu frumos si ceara cu care poti sigila literele in stil retro . Împreună, acest set este un cadou grozav pentru artiști, scriitori, studenți și oricine îi place să se joace cu literele. Este o modalitate excelentă de a vă mulțumi celor dragi la ocazii speciale, cum ar fi zile de naștere, aniversări sau sărbători etc.

stilou steampunk cu pene

Specificație:

  • Material: metal, pene,
  • Cutie de cadou
  • Stilofon cu cerneală cu vârfuri
  • Caiet steampunk de lux


Conținutul pachetului:

1x caiet Steampunk
1x stilou Steampunk
5x vârfuri de stilou
1x Suport stilou
1x ștampilă din alamă
1x ceară de etanșare
1 flacon de cerneală de 10 ml

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

98%
98%
Sára Woltekova

Set de scris Steampunk

Livrare rapida
Frumoasa manopera
Chiar are de toate

L-am cumpărat pentru soțul meu - este un mare fan al lucrurilor, jocurilor, cărților steampunk. Era foarte încântat. Merită cumpărat dacă prețul este puțin mai mare

Tradus din: sk