Set Cadou de Lux - Pix + 5 Pene + Suport + Deschizător de Litere + Ștampile de Ceară

Codul: 100-024
395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Set cadou de lux - Pix + 5 vârfuri + suport + deschizător de scrisori + ștampile de ceară (sigiliu) este o adevărată bijuterie și un cadou exclusiv.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set cadou de lux - Pix de cerneală cu pene + 5 vârfuri + suport + deschizător de scrisori + ștampile de ceară este o adevărată bijuterie și un cadou exclusivist. Acest stilou special poartă frumusețea unei epoci trecute și vă permite să reînviați arta caligrafiei cu un stil elegant.

stilou cu penita de cerneală set de pixuri de caligrafie cu pene

Un cadou excepțional pentru iubitorii de scris și stilul vintage

Pixul de caligrafie antic este un decor original și elegant, care va atrage nu numai scriitori, artiști și iubitori de cărți, ci și oameni cărora le plac lucrurile retro. Amplasarea lui pe masa de lucru este cu adevărat excepțională, deoarece extinde vizual spațiul și creează o atmosferă plăcută de lucru. Cu eleganța și istoria sa, acest stilou poate face fiecare birou sau studiu confortabil. Inspiră-te de farmecul său caligrafic și intră în lumea scrisului cu un stil unic.

Set pix pentru caligrafie retro cu vârfuri de rezervă

Expresie artistică cu 5 vârfuri de stilou caligrafie diferite

Caligrafia este o artă care s-a născut din priceperea și pasiunea pentru scris. Pixul antic de caligrafie oferă caligrafului creativitate și expresie nelimitată. Cu cele 5 vârfuri diferite, se poate obține o gamă largă de efecte și stiluri de scriere. Penele fine permit o scriere precisă și detaliată, ceea ce este ideal pentru a crea linii subțiri și delicate. Dimpotrivă, vârfurile mai groase oferă posibilitatea de a crea litere mai largi și mai expresive, oferind lucrărilor tale caligrafice putere și expresie.

Set de pixuri caligrafice - set de pixuri cu cerneală pentru caligrafie

Set cadou de lux

Acest set cadou de lux include un stilou cu cerneală albastră cu un mâner metalic de care este atașată penita originală și un suport metalic elegant. Împreună formează un decor elegant al fiecărei mese de lucru. Setul include și o sticlă de sticlă cu cerneală albastră. Pixul conține, de asemenea, un vârf de înaltă calitate, cu care este foarte plăcut să scrieți. Insa in pachet vei gasi inca 5 penite care au varfuri late diferite. Include, de asemenea, un set personalizat de ștampile de ceară (sigiliu), precum și un deschizător de scrisori exclusiv.

set cadou de lux de un stilou de caligrafie + accesorii

Specificație:

  • Versiunea metalică a stiloului
  • Baza metalica
  • Cerneală albastră


Conținutul pachetului:

2x stilou de caligrafie antic
5x vârfuri de caligrafie
1x cerneală albastră
1x baza metalica
1x deschizător de litere aurii
1x set de timbre de ceară (sigiliu)

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

99%
99%
Susana Hoffer

Set pix

Aspect istoric frumos
De fapt funcționează
Cantitate accesorii stilou

Cumparat cadou pentru fiul meu. A fost foarte mulțumit, îi place istoria și acest set este într-adevăr foarte bine făcut. Include chiar și un sigiliu și ceară - un cadou cu adevărat super original.

Tradus din: sk