Pix cu cerneală cu pene - pix de caligrafie antic de lux cu peniță + suport + 5 vârfuri

Codul: 100-017
295,00 lei Preț fără TVA: 245,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Pix de cerneală cu pene - pix de caligrafie antic de lux cu penit + suport + 5 vârfuri este o adevărată bijuterie nu numai pentru inimile artistice și pentru toți nostalgici.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Pix de cerneală cu pene - pixul de caligrafie antic de lux cu penit înfundat + suport + 5 vârfuri este o adevărată bijuterie nu numai pentru inimile artistice și pentru toți nostalgici. Acest stilou special poartă frumusețea unei epoci trecute și vă permite să reînviați arta caligrafiei cu un stil elegant.

pixuri caligrafice de lux cu penita pentru scufundare


Un cadou excepțional pentru iubitorii de scris și stilul vintage

Pixul de caligrafie antic este un decor original și elegant, care va atrage nu numai scriitori, artiști și iubitori de cărți, ci și oameni cărora le plac lucrurile retro. Amplasarea lui pe masa de lucru este cu adevărat excepțională, deoarece extinde vizual spațiul și creează o atmosferă plăcută de lucru. Cu eleganța și istoria sa, acest stilou poate face fiecare birou sau atelier confortabil. Inspiră-te de farmecul său caligrafic și intră în lumea scrisului cu un stil unic.

pen set pene ink dip

Expresie artistică cu 5 vârfuri de stilou caligrafie diferite

Caligrafia este o artă care s-a născut din priceperea și pasiunea pentru scris. Pixul antic de caligrafie oferă caligrafului creativitate și expresie nelimitată. Cu cele 5 vârfuri diferite, se poate obține o gamă largă de efecte și stiluri de scriere. Penele fine permit o scriere precisă și detaliată, ceea ce este ideal pentru a crea linii subțiri și delicate. Dimpotrivă, vârfurile mai groase oferă posibilitatea de a crea litere mai largi și mai expresive, oferind lucrărilor tale caligrafice putere și expresie.

set stilou cadou Antique

Set cadou de lux

Acest set cadou de lux include un stilou cu cerneală albastră cu un mâner metalic de care este atașată penita originală și un suport metalic elegant. Împreună formează un decor elegant al fiecărei mese de lucru. Setul include și o sticlă de sticlă cu cerneală albastră. Pixul conține, de asemenea, un vârf de înaltă calitate, cu care este foarte plăcut să scrieți. Insa in pachet vei gasi inca 5 penite care au varfuri late diferite.

set pix penă stilou de lux

Specificație:

  • Versiunea metalică a stiloului
  • Baza metalica
  • Cerneală albastră


Conținutul pachetului:

1x stilou de caligrafie antic cu penita pentru scufundare
5x vârfuri de caligrafie
1x cerneală albastră
1x baza metalica

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă