Suport pentru stilouri - Suport pentru stilouri de lux și exclusivist Historic Knight

Codul: 100-005
245,00 lei Preț fără TVA: 204,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Suport pentru stilouri - Suport de pix de lux și exclusivist Historic Knight​ este un suport decorativ frumos potrivit ca cadou, organizator de birou sau decorațiuni interioare moderne.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Suport pentru stilouri - Suport de pix de lux și exclusivist Historic Knight​ este un suport decorativ frumos potrivit ca cadou, organizator de birou sau decorațiuni interioare moderne . Intră într-o lume magică în care istoria și creativitatea se întâlnesc. Statuia unui cavaler care ține un stilou este un decor unic care îți lasă imaginația să crească. Această statuie maiestuoasă aduce gloria antică și eleganța cavalerismului chiar în spațiul tău. Nu numai că vă decorează interiorul, ci servește și ca suport practic pentru stilouri.

Pixuri de lux - suport exclusivist sau suport pentru stilouri (set cadou)

suport stilou cavaler - suport stilou

Creat cu precizie și dragoste pentru detalii

Suportul pentru stilou în formă de cavaler înclinat cu brațele ridicate ținând un stilou este creat cu precizie și dragoste pentru detalii. Captează eleganța și curajul cavalerismului, conectându-l cu lumea cuvintelor și a creativității. Suportul stiloului este realizat din material de înaltă calitate și durabil. Cavalerul este din rasina iar penita este din metal, are o forma fantastica si arata grozav pe masa. Este o idee de cadou perfecta pentru orice ocazie. Cavalerul vine cu un stilou, dar poate ține orice altceva, cum ar fi creioane, markere, un deschizător de scrisori și alte obiecte.

statuia unui cavaler - un suport pentru pix sau un suport pentru stilou

Un element estetic care îți va decora casa

Privind la acest cavaler eroic care ține un stilou, se va deschide porțile inspirației nesfârșite. Atitudinea lui cavalerească exprimă hotărâre și înțelepciune, în timp ce strângerea fermă a stiloului indică putere. Este o oportunitate de a aduce un puternic element estetic in casa ta, decorand biroul tau, biblioteca sau coltul special dedicat creativitatii.

suport de stilou în formă de cavaler

Atmosfera istorica

Statuia suportului de stilou cavaler este un accesoriu decorativ frumos pe care îl poți folosi pentru a-ți decora și însufleți casa. Eleganța și designul său elegant aduc o atmosferă istorică unică spațiului dumneavoastră. Suportul este realizat din materiale de înaltă calitate care garantează o durată lungă de viață și durabilitate. Forma sa unică și expresia unei statui a unui cavaler care ține un stilou va atrage atenția tuturor celor care o vor privi. Acest suport pentru stilouri este un cadou grozav pentru oricine apreciază frumusețea și originalitatea.

suport pentru stilou cavaler suport decor pentru stilou

Specificație:

  • Material: cavaler - rasina, stilou - metal
  • Culoare: în funcție de alegerea dvs. (scrieți culoarea în notă la comanda)

Conținutul pachetului:

1x Suport stilou Knight
1x stilou

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă