Set pix STEAMPUNK - pix cu pene + 5 vârfuri - Set cadou exclusiv

Codul: 100-020
245,00 lei Preț fără TVA: 204,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Set pix STEAMPUNK - pix cu pene + 5 vârfuri - Set cadou exclusiv. Înmoaie stiloul cu cerneală într-un design exclusiv, ca un cadou original și valoros pentru toată lumea.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set pix STEAMPUNK - stilou cu pene + 5 penite - Set cadou exclusiv. Înmoaie stiloul cu cerneală într-un design exclusiv, ca un cadou original și valoros pentru toată lumea. Acest stilou special poartă frumusețea unei epoci trecute și vă permite să reînviați arta caligrafiei cu un stil elegant.

Pix de lux STEAMPUNK - un cadou pentru un bărbat sau o femeie

Pen de lux STEAMPUNK pene - un cadou pentru un bărbat sau o femeie

Un cadou excepțional pentru iubitorii de scris și stilul vintage

Pixul de caligrafie antic este un decor original și elegant, care va atrage nu numai scriitori, artiști și iubitori de cărți, ci și oameni cărora le plac lucrurile retro. Amplasarea lui pe masa de lucru este cu adevărat excepțională, deoarece extinde vizual spațiul și creează o atmosferă plăcută de lucru. Cu eleganța și istoria sa, acest stilou poate face fiecare birou sau atelier confortabil. Inspiră-te de farmecul său caligrafic și intră în lumea scrisului cu un stil unic.

set pentru pix pentru caligrafie

Expresie artistică cu 5 vârfuri de stilou caligrafie diferite

Caligrafia este o artă care s-a născut din priceperea și pasiunea pentru scris. Pixul antic de caligrafie oferă caligrafului creativitate și expresie nelimitată. Cu cele 5 vârfuri diferite, se poate obține o gamă largă de efecte și stiluri de scriere. Penele fine permit o scriere precisă și detaliată, ceea ce este ideal pentru a crea linii subțiri și delicate. Dimpotrivă, vârfurile mai groase oferă posibilitatea de a crea litere mai largi și mai expresive, oferind lucrărilor tale caligrafice putere și expresie.

set punk cu pene de pix

Set cadou de lux

Acest set de cadou de lux include un pix cu cerneală și un mâner metalic cu un penit original atașat la el. Împreună formează un decor elegant al fiecărei mese de lucru. Setul include si o sticla de sticla cu cerneala. Pixul conține, de asemenea, un vârf de înaltă calitate, cu care este foarte plăcut să scrieți. Insa in pachet vei gasi inca 5 penite care au varfuri late diferite.

stilou caligrafic cu penite

Specificație:

  • Versiunea metalică a stiloului
  • Cerneală


Conținutul pachetului:

1x stilou de caligrafie antic cu penita pentru scufundare
5x vârfuri de caligrafie
1x cerneală

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă