24K biciclete - Curse de aur

Codul: 200-002
150,000.00 lei Preț fără TVA: 125,000.00 lei
În curând în oferta noastră

Bicicleta 24K - curse de aur - bicicleta originală și unică pentru bărbați britanică de curse este decorată cu aur de 24 K, vine complet într-o ediție limitată, cu un scaun moale din piele San Marco și pneuri de curse SR4.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Bicicleta 24K - curse de aur - bicicleta originală și unică pentru bărbați britanică de curse este decorată cu aur de 24 K, vine complet într-o ediție limitată, cu un scaun moale din piele San Marco și pneuri de curse SR4. Oamenii spun "mergând pentru aur" într-un sens figurativ, ca și bicicliștii care doresc să obțină cea mai bună medalie de aur. Și, evident, meseriașii au urmat această expresie și au creat minunat și trebuie să spun bicicleta valoroasă.

Bicicleta de aur

Bicicleta de curse britanică pentru bărbați este decorată cu aur de 24 K, astfel încât puteți respira cu ușurință, totuși puteți deveni "stăpânul elegant". Mulțumim designerilor pentru eforturile lor de a fi originale și au ceva cu adevărat unic - cum ar fi bicicleta de aur. Am putea numi această bicicletă "are o inimă de aur", deoarece pentru producția sa a fost folosit absolut un strat strălucitor de aur de 24k pe întreaga structură. De la capătul ghidonului până la spatele unui lanț dințat. Da, știm ce crezi - wow!

Gold bicicleta construcccia

Și cea mai bună parte? Această bicicletă este uimitoare și inspiră frumos atunci când este în mișcare netedă. Iar când razele soarelui vor cădea pe rama bicicletei în timpul călătoriei de dimineață, oamenii din jur își vor deschide gura în surprindere și probabil vor fi confundați pentru o "absoluență" completă.

Mai multe informatii
Vă rugăm să rețineți: Oricine a spus "nu este totul aurul care strălucește", era evident greșit ...


Caracteristicile produsului:
Bicicleta de curse pentru bărbați decorată cu aur de 24 K
Acoperirea lucioasă de aur de 24k a fost aplicată întregii structuri a bicicletei
Offset cu accente sofisticate în negru într-o ediție limitată, cu un scaun moale din piele San Marco și anvelope de curse SR4.
Bicicleta de aur este potrivită ca un cadou unic pentru dvs. sau pentru cineva cu adevărat special.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (4)

73%