Paturi pentru rachete - patine electronice

Codul: 200-003
4.950,00 lei Preț fără TVA: 4.125,00 lei
În curând în oferta noastră

Rachete rachete - Patine electronice alimentate de două motoare puternice de curent alternativ. Distanța până la 10 mile (16 km).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Patinele Rocket - patine electronice alimentate de două motoare puternice DC alternative. Range de până la 10 mile (16 km). Secolul XXI produce tot felul de minuni pentru transportul personal. Dar aceste Rachete Rocket R-10 sunt cu adevărat altceva. Deci, haideți să aruncăm o privire, au fost inventate ca prima în lume - patinele electronice. Controlul patinelor este incredibil de simplu și avansat impresionant. Doar înclinați degetele de la picioarele înainte pentru a vă deplasa înainte și faceți deplasarea în greutate pe tocuri pentru a activa frânele.

Paturi pentru rachete

Două bobine din spate sunt folosite pentru a vă menține o plimbare stabilă și echilibrată, iar Skateboard-urile Rocket se aprind atunci când sunt în acțiune pentru a demonstra mișcarea lor rapidă. Pentru toți fanii noilor produse la modă, avem veste bună. Patinele de rachete se potrivesc aproape tuturor pantofilor convenționali - și chiar puteți merge în ele atunci când aveți nevoie, de exemplu pe scări sau când doriți să faceți o pauză de la plimbare.

Rachete de patinaj

Și am menționat că sunt și mai multe? Rocket-urile Rocket vine cu o aplicație de însoțire, disponibilă pentru iOS și Android. Aplicația vă va spune o serie de lucruri speciale cum ar fi distanța pe care ați parcurs-o, kilometrajul și durata de viață a bateriei. Poate chiar să urmărească traseul și să o compare cu ceilalți. De fapt, nu avem nicio idee despre cum am supraviețuit fără aceste lucruri încă. Rocket Skate - un viitor interesant al transportului.


Caracteristicile produsului:
Primele patine electronice din lume sunt alimentate de două motoare de curent continuu alternante
Bateriile din spatele dispozitivului mențin stabilizarea și echilibrul
Patinele se aprind când sunt în acțiune
Până la 10 mile
90 minute de plimbare pe o singură încărcare

dimensiuni:
55 cm (L) x 29 cm (H) x 26 cm (W)

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă