LED bec pentru plante 21W (7x3W)

Codul: 36-050
275.00 lei Preț fără TVA: 229.17 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

LED bec pentru plante 21W (7x3W) este o modalitate incredibil de a cultiva plante în interior, în hol, seră sau subsol. Este potrivit pentru toate fazele de creștere a plantelor.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

LED bec pentru plante 21W (7x3W) este o modalitate incredibil de a cultiva plante în interior, în hol, seră sau subsol. Poate fi folosit pentru a creste orhidee, trandafiri, ardei, rosii, busuioc, salata, ierburi, varza, spanac, verde, broccoli, flori, castraveti si multe alte fructe si legume. Este, de asemenea, potrivit pentru plante de plante de creștere. Lampa LED Grow este de asemenea o alegere bună chiar și pentru clonarea plantelor și materialului săditor și pentru toate fazele de creștere a plantelor .

LED lampă de plante


Poate fi plasat în condiții de siguranță chiar și în spații închise deoarece nu se supraîncălzește. Lumina LED pentru plante include lumină roșie și albastră, pentru a promova și a menține creșterea maximă a plantelor. Plantele au nevoie de spectru de lumină roșie și albastră pentru o creștere sănătoasă și rapidă și pentru procesul natural de fotosinteză.

Lampa LED Grow are o eficiență energetică maximă care utilizează pentru stimularea creșterii plantelor, este sigură pentru mediul înconjurător, lipsită de mercur în lămpi, deoarece este o tehnologie LED. Creșteți becurile - Hydroponic a fost conceput pentru a economisi mediul și este extrem de eficient în ceea ce privește consumul de energie în comparație cu sistemele standard de iluminare fluorescentă, ceea ce se reflectă în costurile de funcționare reduse.

Cutie de bec cu LED

Are un corp din aluminiu care conduce la căldură minimă generată de dioda LED. Aluminiu asigură, de asemenea, greutatea redusă a lămpii. Sursa de lumină constă din diode SMD de 3W cu putere mare . Mediul de lucru pentru funcționarea luminilor cu LED-uri este de la -20 ° C la 55 ° C și umiditate de 5% până la 95%.

LED-ul cresc lumina

Ambele lumini roșii și albastre fac parte din spectrul electromagnetic care este vizibil cu ochiul liber. Lumina roșie are o lungime de undă de 620-750nm și o frecvență 400-484Hz. Lumina albastră are o lungime de undă de 450-495nm și o frecvență de 606-668Hz. Spectrul roșu are o utilizare pentru clorofila A și clorofila la B. În general, plantele au nevoie de toate lungimile de undă roșii pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă.

LED lampă de plante

Fotosinteza apare cel mai fundamental din lumina roșie și, în al doilea rând, din lumina albastră. Cu toate acestea, pentru multe plante este necesar și lumina albastră datorită reglării lor de creștere, înflorire și formare a fructelor. Prin urmare, lumina LED Grow este adecvată pentru creșterea tuturor etapelor de dezvoltare a plantelor.

Specificații:

Tip: II 10
Putere: 21W
Numar de LED-uri: 7x3W
Tip LED: LED SMD
Tensiunea de intrare: AC85-265V
Dimensiuni (mm): 93x86
Raportul dintre roșu și albastru 8: 1
Unghi strălucitor: 60 °
Tipul filetului: E27

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă