LED-ul crește lumina cu cap triplu pentru suport de creștere de 27W (9x3W)

Codul: 36-064
445.00 lei Preț fără TVA: 370.83 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

LED-ul creste lumina de 27 W (9x3W), cu triplu cap, pentru a sustine cresterea plantelor din interior in orice stadiu - lumina LED cu spectru complet.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

LED-ul creste lumina de 27 W (9x3W), cu triplu cap, pentru a sustine cresterea plantelor din interior in orice stadiu - lumina LED cu spectru complet. Este cea mai recentă tendință în cultivarea plantelor interioare , ca înlocuitor adecvat pentru soare. Chips-urile avansate cu LED-uri luminoase oferă un spectru larg de 400 nm ~ 800 nm, similar cu lumina soarelui , dar majoritatea sunt albastru și roșu , care este cea mai bună combinație pentru a susține creșterea . O modalitate foarte bună de a crește plantele în interior în săli, sere sau subsoluri . Poate fi folosit pentru a creste orhidee, trandafiri, ardei, rosii, busuioc, salata verde, ierburi, broscule, broccoli, flori, castraveti si multe alte fructe si legume.

Lampa LED cu trei capete se află pe un suport cu suport pentru cleme pentru montarea ușoară a lămpii pe colțul mesei, parapete și altele asemenea. Puteți controla cu ajutorul telecomenzii funcțiile individuale ale lămpii cu LED-uri, cu ajutorul cărora LED-ul poate fi pornit / oprit, pentru a comuta combinațiile de culori LED, setând procentajul de luminanță în intervalul 20% - 100% sau setând cronometrul (4/8/12 ore) pentru ca lampa să se oprească automat.

au condus luminile

Lampa LED Grow are o eficiență energetică maximă utilizată pentru stimularea creșterii plantelor, este sigură pentru mediul înconjurător, lipsită de mercur în lămpi, deoarece este o tehnologie LED. Lampa a fost concepută pentru a economisi mediul și este extrem de eficientă din punct de vedere energetic în comparație cu sistemele standard de iluminare fluorescentă, ceea ce se reflectă în costurile de funcționare reduse.

Are un corp din aluminiu care conduce la căldură generată minim de la dioda LED. De asemenea, aluminiu asigură o greutate redusă a lămpii de numai 500g. Sursa de lumină este formată din diode SMD de mare putere . Mediul de lucru pentru funcționarea lămpilor cu LED-uri este de la -20 ° C la 55 ° C și umiditate de 5% până la 95%.

bec pentru plante

Atât luminile roșii cât și cele albastre fac parte din spectrul electromagnetic vizibil cu ochiul liber. Lumina roșie are o lungime de undă de 620-625 nm, iar lumina de culoare galbenă are o lungime de undă de 460-465 nm. Spectrul roșu are o utilizare pentru clorofila A și clorofila B. În general, plantele au nevoie de toate lungimile de undă roșii pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă. Fotosinteza are loc cel mai fundamental din lumina roșie și, în al doilea rând, din lumina albastră. Cu toate acestea, pentru multe plante este necesară și lumină albastră datorită reglării lor de creștere, înflorire și formare a fructelor. Prin urmare, lumina LED Grow este adecvată pentru cultivarea tuturor etapelor de dezvoltare a plantelor.

lampă cu LED-uri pe plante

Specificații:

Tip: Lampă cu spectru complet cu LED
Lungimea de undă a LED-ului: roșu 620 nm ~ 625 nm, albastru 460 nm ~ 465 nm
Tip LED: SMD
Tensiunea de intrare: 5V
Putere: 27W
Temperatura de lucru: -20 ° C ~ 40 ° C
Dimensiuni: 280mm x 380mm
Greutate: 500 g

Conținutul pachetului:

1x lampă LED cu USB și telecomandă
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (2)

100%