LANGIE SIM reîncărcabilă cu date de 1 GB pentru traducere în 70 de țări din întreaga lume

Codul: 70-013
175,00 lei Preț fără TVA: 145,85 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

SIM reîncărcabil LANGIE cu pachet preplătit de 1 GB pentru traducere în 70 de țări din întreaga lume pentru a fi folosit în traducătorul LANGIE.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

SIM reîncărcabil LANGIE cu pachet preplătit de 1 GB pentru traducere în 70 de țări din întreaga lume pentru utilizare în traducătorul LANGIE. Funcția de apel vocal prin SIM nu este acceptată. Cu această cartelă SIM unică, vă puteți bucura de toate funcțiile de traducător LANGIE, cum ar fi căutare de imagini, interpret de grup, club de limbi străine, crearea punctului de acces HOTSPOT și toate acestea în 70 de țări din întreaga lume.

Singura cerință este să ai la dispoziție un semnal 3G / 4G pentru conectarea datelor . Deci, nu mai trebuie să cauți o rețea WiFi disponibilă sau să asociezi traducătorul cu telefonul mobil , LANGIE va funcționa complet independent. Pachetul de date preplătit de 1 GB va dura în medie pentru mai mult de 12000 de traduceri în 70 de țări din întreaga lume . Dacă veți cheltui creditul, îl puteți reîncărca în mod convenabil prin intermediul site-ului www.langiesim.com .  

Această cartelă SIM este ideală pentru crearea unui HOTSPOT și pentru partajarea datelor de internet cu alte dispozitive mobile.

Pentru a verifica soldul de utilizare a datelor , accesați Setări -> Langie SIM pentru a vedea datele rămase și data de expirare.

top up sim langie

Cartela SIM este valabilă timp de 1 an . Odată ce datele preplătite au fost utilizate, puteți reîncărca cartela SIM direct pe site-ul www.langiesim.com

Perioada de valabilitate a reîncărcării este de până la 2 luni de la data de expirare.
Creditul neutilizat nu este transferat, chiar dacă încărcați recent cartela SIM.

** Aceasta este o cartelă SIM deblocată care este disponibilă pentru traducătorul LANGIE sau alte dispozitive mobile.
** Pachetul de date pentru reîncărcarea de 1 GB, 2 GB, 5 GB și lista țărilor acceptate urmăresc informațiile de pe site-ul web
www.langiesim.com
langie global sim 1GB

Lista țărilor sprijinite:
Anglia, Argentina, Australia, Bangladesh, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Cambodgia, Canada, Chile, China, Croația, Cipru, Republica Cehă , Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Ghana, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Islanda, India, Indonezia, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Laos, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macau, Malaezia, Malta, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Panama, Peru, Filipine, Polonia, Portugalia, Qatar, Austria , România, Rusia, Arabia Saudită, Serbia, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Coreea de Sud, Spania, Sri Lanka, Suedia, Elveția, Taiwan, Thailanda, Turcia, Ucraina, Emiratele Arabe Unite, SUA, Vatican, Vietnam.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă