Traducător de buzunar - traducere vocală online / offline LANGIE în 52 de limbi

Codul: 11-259
1.795,00 lei 1.545,00 lei Preț fără TVA: 1.287,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Traducător de buzunar - traducere vocală online / offline LANGIE în 52 de limbi, vine cu primul patent de traducere vocală directă în ambele sensuri în lume.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Traducător vocal - traducere vocală online / offline LANGIE în 52 de limbi, vine cu primul patent de traducere vocală directă în ambele sensuri în lume, datorită căruia nu va mai fi o problemă să înțelegeți oamenii în timp ce călătoriți prin lume. Călătoriți și descoperiți locuri noi? Trebuie să traduceți o limbă? Cu siguranță, vă amintiți de situațiile neplăcute care au apărut din cauza barierei lingvistice. Nu mai! Acest traducător LANGIE, care conține până la 52 de limbi incredibile, vă va facilita comunicarea în străinătate. Cu ajutorul acestui instrument unic de limbă, vă așteaptă noi oportunități în întreaga lume! Este destinat tuturor, indiferent dacă sunt copii sau persoane în vârstă, care vor aprecia utilizarea ușoară a traducătorului. Traducătorul este disponibil spre vânzare la magazinul nostru cu un preț care este mai mult decât adecvat pentru utilizarea pe scară largă - Traducere gratuită pentru toți.

Acest dispozitiv revoluționar servește și ca un player multimedia pentru videoclipuri, poze sau ca un traducător de grup (puteți asocia mai mulți traducători LANGIE) - în special pentru mai multe delegații străine. O altă opțiune pentru dvs. va fi posibilitatea de a învăța o limbă străină - un software sofisticat de învățare.

Aceasta este REVOLUȚIA ÎN COMUNICARE!
PRIMUL TRANSLATOR VOCAL ÎN LUME

Langie traduce în 52 de limbi și toate sub formă de sunet și cu adevărat UNIQUE EXACT TRANSLATION!

traducator unic

 

Cum funcționează de fapt?

Langie este echipat cu un ecran LCD tactil integrat de 1" și un sistem dublu de difuzoare și microfoane de înaltă calitate.
 
Un microfon și un difuzor se află pe partea frontală a dispozitivului, prin care puteți vorbi mesajul în limba dvs., iar un om de lângă dvs. (persoană străină) va auzi imediat traducerea în limba sa.
 
Și, în schimb, o persoană străină poate să spună răspunsul în limba sa, prin intermediul microfonului și difuzorului de pe partea din spate a dispozitivului și veți auzi imediat traducerea în limba dvs.
 
Este minunat!

funcția de traducere langie

Dacă doriți să traduceți un text sau cuvinte într-o altă limbă, pur și simplu țineți apăsat butonul albastru al microfonului și eliberați-l după terminarea mesajului (text). În 1-2 secunde, traducătorul traduce mesajul dvs. sub forma unui text afișat pe ecran, iar acest mesaj va fi lansat și în formă audio (această limbă trebuie să fie acceptată). Dacă doriți să traduceți ceea ce vă spune cealaltă persoană, pur și simplu apăsați și țineți apăsat butonul galben pentru microfon și eliberați-l din nou când mesajul este terminat. Întregul proces este incredibil de simplu.
cum funcționează traducătorul langie

Foarte practică este, de asemenea, funcția traducătorului grupului și va fi cu siguranță aplicabilă în diferite delegații străine.

Aici puteți spune textul (pentru a se asocia cu 2 sau mai mulți utilizatori LANGIE), iar vizitatorii străini vor vedea și vor auzi mesajul în limba lor.

Un traducător de buzunar vă poate recunoaște vocea și apoi poate traduce în timp real într-un număr mare de limbi, făcându-l un instrument lingvistic excelent pentru călătorii, auto-educație, cumpărături sau afaceri. Acesta vă traduce imediat cuvintele și, prin urmare, vă face să vă simțiți ca și cum ați comunica direct cu o altă persoană. Datorită mini-designului practic, este foarte ușor de transportat , îl puteți pune în buzunar, genți de mână, etc. Acesta funcționează pe un principiu foarte simplu și intuitiv . Țineți apăsată tasta de atingere a dispozitivului în timp ce spuneți cuvinte, apoi eliberați și dispozitivul traduce imediat cuvintele necesare. Nu există un sentiment mai bun de a călători în jurul lumii fără stres și complicați cu 52 de limbi în buzunar, literalmente. Aveți nevoie, de exemplu, de traducător englez-spaniol? Nici o problema! Acest traducător de texte și propoziții îl va gestiona cu ușurință. Durata de viață a bateriei, care este de până la 5 zile în modul standby / 5 ore de funcționare continuă, va fi interesantă.

Aici vă puteți uita la tabelul cu limbile acceptate ale traducătorului LANGIE.

Toate limbile au o traducere vocală vorbită
(toate limbile traduc expresii chiar și în formă text pe ecranul LCD).

limbile LANGIE acceptate

 

Traducătorul de buzunar în modul offline fără conexiune la internet oferă:

Suport multimedia - galerie de imagini, înregistrator digital de voce, video și player de muzică.
Funcția educațională - conține educație vocală și imagine pentru limbile de bază. Deci, puteți învăța limba oriunde ați merge.
Instrumentul de amplificare a sunetului - înregistrează și apoi întărește cuvintele rostite, ajută foarte mult la comunicarea cu persoanele care au auzul mai rău.

Dacă împerecheați un traducător de buzunar prin Wi-Fi, veți obține câteva caracteristici interesante:

Căutarea vocală a imaginilor - Recunoaște vocea dvs. și apoi caută lucrul dorit sub forma unei imagini.
Interpret de grup - Participați la o conversație de grup cu persoane din diferite limbi.

Traducător vocal în 52 de limbi
Vă recunoaște vocea și apoi o traduce într-un număr mare de limbi. Pentru o recunoaștere mai bună a cuvintelor, este necesară conectarea la internet WiFi.
Căutarea vocală a imaginilor
Recunoaște vocea și apoi caută imaginea pe care o doriți. Este necesară conexiunea WiFi la internet.
Interpret de grup
Conectivitatea Bluetooth permite conversații în grup cu persoane de diferite limbi. Este necesară conexiunea WiFi la internet.
Traducător de cuvinte fără o conexiune online
Acesta vă recunoaște vocea și poate traduce fraze scurte sau cuvinte simple bazate pe algoritmul încorporat folosit pentru traducerile inteligibile. Acesta acceptă numai 12 limbi ale lumii.
Opțiunea de auto-învățare fără o conexiune online
Cu software-ul încorporat, puteți învăța limba selectată foarte rapid și eficient.

 

Caracteristici:

la care se adauga Traducere instantanee în 52 de limbi
la care se adauga Microfon sensibil cu recunoaștere vocală
la care se adauga Înregistrator de voce digital
la care se adauga Muzică și player video
la care se adauga Traducere online / offline
la care se adauga Durata de viață a bateriei: 5 zile în regim de așteptare / 5 ore de funcționare continuă

 

Specificații:

Procesor: Core ARM Cortex 1,3 GHz QUAD
LCD: ecran tactil de 1,08 "(27,5 mm)
Baterie: 3,7V / 2000 mAH
WiFi 802.11b / g / n
Bluetooth: 4.0
Micro SD Card: Suportă până la 32GB
USB: Micro USB 2.0
Input căști - Jack 3,5 mm
Intrare: 100V - 240V
Ieșire: 5V DC 1500mA
Dimensiuni: 48 mm x 148 mm x 17 mm
Greutate: 125 g

 

Conținutul pachetului LANGIE:

1x traducător vocal LANGIE
1x încărcător USB
1x cablu USB
1x Căști
1x carcasă de protecție

pachetul langie conține

 

Poate Langie să traducă într-adevăr fiabil?

LANGIE este un produs IT de ultimă generație . Pentru a obține cele mai bune rezultate de traducere, acesta funcționează cu 7 motoare de căutare online. Direct producătorul are mai mult de 20 de ani de experiență pe piața educației și traducerilor în diferite limbi ale lumii. LANGIE vă extinde și actualizează permanent baza de date OTA direct pe dispozitivul dvs. pentru a oferi cel mai eficient instrument portabil pentru traducerea în alte limbi astăzi.

utilizarea reală a traducătorului de limbă

Discuția despre produs (1)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

ioa

Instructiuni

ioanbarbaiani răspundere

Se oferă o broșură cu modul de funcționare,dacă apar probleme ,cui ne putem adresa

Cool Mania

Traducător de buzunar - traducere vocală online / offline LANGIE în 52 de limbi

Mario Bruchanik răspundere

Bună
Da sigur.

O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (11)

99%
11×
99%
Mariana dorina Tiselita

Cumparat

Traduce bine din germana in romana
Nu are card sim ,a trebuit sa comant ,nu are ,4G ,nu are camera foto ,si foarte scump