Mini Birdie alarm - portabil personal cu un volum de până la 100db

Codul: 11-411
195,00 lei 95,00 lei Preț fără TVA: 79,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Mini alarma Birdie - portabil personal cu un volum de până la 100 db ca pandantiv - alarmă de buzunar ca formă de pui de rață (pasăre).

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Mini alarma Birdie - portabil personal cu un volum de până la 100 db ca pandantiv - alarmă de buzunar ca formă de pui de rață (pasăre) pentru protecția dumneavoastră. Echipat cu (3 baterii LR44) - alarmă sonoră imediată în caz de pericol! Este un dispozitiv foarte util care poate proteja cele mai vulnerabile grupuri ale populației. Fiecare îi avem pe cei dragi de care ne este frică. Lumea este un loc frumos, dar periculos, și nu toți avem determinarea sau puterea de a ne apăra împotriva unei amenințări potențiale.

Există o serie de echipamente de protecție pe piață - spray-uri cu piper sau lacrimă, care sunt eficiente, dar prezintă anumite riscuri. O mini alarmă de buzunar cu un volum de până la 100 db este un mijloc excelent de protecție - dacă este necesar, dacă activați alarma - va emite un bip puternic .

O alarmă personală discretă care arată ca un breloc clasic sau pandantiv pe poșetă, geantă de mână sau rucsac

Alarma Birdie - Mini alarmă inteligentă personală

Dacă sunteți în pericol, simțiți că cineva vă urmărește sau sunteți în pericol, sunetul puternic va speria o potențială amenințare și va atrage atenția persoanelor din jurul vostru - care ar putea să vă poată oferi ajutorul de care aveți nevoie. Este, de asemenea, un instrument excelent pentru persoanele în vârstă care locuiesc singure în caz de nevoie (în caz de vătămare sau alt accident), acestea pot folosi o alarmă pentru a-și alerta vecinii și pentru a solicita ajutorul necesar. Poate fi folosit și pentru drumeții sau sporturi extreme , în cazul în care, în caz de accident, trebuie să apelați pentru ajutor sau să vă specificați locația.

Mini alarmă de buzunar - alarmă sonoră imediată în caz de pericol + led de avertizare

mini alarmă de buzunar păsări cu lumină LED

Mini-alarma este mică, compactă și absolut discretă . Alarma are un motiv animal - o pasăre, ca accesoriu clasic de modă sub formă de breloc sau pandantiv pe rucsac sau geantă de mână. Este alimentat de baterii 3x LR44, care sunt încorporate direct în alarmă. Activați alarma pur și simplu, în caz de pericol, scoateți siguranța - o tijă metalică introdusă în alarma din plastic, se va auzi un bip puternic și la în același timp, lumina roșie se va aprinde din ochiul alarmei și va clipi și ca semnal de avertizare. Pentru a opri alarma, introduceți tija metalică înapoi în corpul alarmei.

Specificatii tehnice:

Alimentare: baterie LR44 x3buc (inclus)
Nivel sonor: 100 dB Sunet puternic de alarmă până la 40 de minute continuu cu lumină LED
Durata de viață a bateriei: 1 an.
Dimensiunea produsului: 45x56x25mm
Material de alarmă: ABS
Greutate netă: 32g

Conținutul pachetului:

1x alarma
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă