Ochelari de conducere osoasă Bluetooth pentru ascultarea muzicii + apeluri telefonice

Codul: 11-339
645,00 lei Preț fără TVA: 537,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Ochelarii de conducere osoasă Bluetooth pentru ascultarea muzicii + efectuarea de apeluri telefonice vă permit să arătați cool oriunde și oricând.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ochelarii de conducere osoasă Bluetooth pentru a asculta muzică + a face apeluri telefonice vă permit să arătați cool în timp ce ascultați muzica sau comunicați prin telefon oriunde și oricând. Ochelarii au boxe încorporate, prin care puteți asculta muzică fără să vă deranjeze prea mult împrejurimile. Aceasta este o tehnologie revoluționară de la tine va fi plăcut surprins. Marele avantaj față de căștile tradiționale este că, chiar și atunci când ascultați muzică, puteți percepe și sunetele din jur - de exemplu, o mașină sau un tren care se apropie și, prin urmare, rămâneți atenți la mediul din jurul vostru și arătați elegant. Trăim într-o lume aglomerată, în care purtarea căștilor clasice devine destul de practic, dar cu aceste ochelari de lux nu veți lipsi nimic.

Ochelarii joacă muzică - Nici o apăsare mai enervantă a urechilor, așa cum se întâmplă cu căștile convenționale

ochelari care cântă muzică

Chiar dacă le porți și asculți muzică prin ele mult timp - nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu auzul - deoarece sunetul nu îți trece direct în urechi. Acestea oferă o protecție eficientă a ochilor, arată elegant și puteți asculta muzică prin ele fără să vă deranjeze împrejurimile - un supliment pe care ar trebui să îl aibă fiecare iubitor de cea mai nouă tehnologie. Conectați ochelarii de soare la Smartphone-ul sau tableta dvs. prin Bluethooth și nu trebuie să aveți aplicații suplimentare instalate pentru a le folosi.

Proiectarea imaginii de top, ascultarea muzicii sau controlul unui apel

control apel în ochelari de soare

Un alt beneficiu este că puteți utiliza ochelarii de soare pentru a controla apelul , făcându-i astfel un dispozitiv multifuncțional high-end . Căștile au făcut o revoluție în telefonie și, de asemenea, aceste ochelari sunt la fel de inovatoare. Fiecare apel este gestionat prin apăsarea unui buton, fără căștiul urecheanului din ureche. Faptul că căștile nu sunt introduse direct în urechi elimină senzația neplăcută care apare atunci când purtați un set clasic de mâini libere (dureri de urechi, iritații neplăcute).

ochelari de conducere osoasă bluetooth

Aceste ochelari de soare moderne sunt alimentate de o baterie de 120 mAh. Încărcarea completă durează aproximativ 2 ore, iar durata bateriei este de aproximativ 5 ore - pe care majoritatea utilizatorilor o pot utiliza cu ușurință pentru o zi. Datorită materialului special din sticlă (TR90), acestea sunt ușoare și durabile. Desigur, ochelarii dispun de asemenea cu filtru UV400 , astfel încât, cu excepția funcționalității tehnologice, îndeplinesc și cerințele practice ale utilizatorului.

Puteți gestiona fiecare apel apăsând un buton

ochelari de soare bluetooth

Caracteristici:

la care se adauga Handsfree Bluetooth
la care se adauga Ascultare / apelare telefonică / control vocal
la care se adauga Design elegant și versatil al ochelarilor
la care se adauga Funcționare simplă
la care se adauga Protecția ochilor (Filtru UV400)

Specificatii tehnice:

Bluethooth - 5.0
Sisteme compatibile - Android, iOS
Baterie - 120 mAh
Număr de vorbitori - 2
Microfon - stereo
Dimensiuni - 143x16x48 mm
Greutate - 48g

Conținutul pachetului:

1x Ochelari de soare
1x Carcasă din material textil
1x cablu de încărcare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă