Oglindă inteligentă (Wi-Fi + BT) - HiMirror Mini Premium - evaluarea stării pielii

Codul: 11-342
1.395,00 lei Preț fără TVA: 1.162,50 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Oglindă inteligentă (Wi-Fi + BT) - HiMirror Mini Premium este consultantul dvs. digital pentru îngrijirea pielii, cu un design unic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Oglindă inteligentă (Wi-Fi + BT) - HiMirror Mini Premium este consultantul dvs. digital pentru îngrijirea pielii, cu un design unic și înălțime reglabilă . Designul unic de oglindă Hi-Tech se potrivește oricărui interior. Cu o tehnologie avansată de analiză a pielii, oglinda poate evalua starea pielii, a ridurilor, a liniilor, a cercurilor întunecate și roșii, a punctelor și a petelor, a porilor și a rugozității pielii. Datorită luminilor laterale LED și a 5 scene presetate , puteți seta întotdeauna luminozitatea și căldura perfectă a iluminatului.

După conectarea la Wi-Fi , puteți utiliza contul online. Capacul camerei asigură confidențialitate instantanee. Înălțimea reglabilă și articulația pivotantă asigură o reglare precisă a oglinzii. HiMirror are un slot pentru card micro SD pentru extinderea memoriei. Puteți utiliza portul USB și două porturi micro USB pentru a conecta periferice. Funcția ZOOM va mări mai aproape de locul în care aplicați machiajul. Funcția HiTube - YouTube este optimizat pentru HiMirror pentru tutorialele video perfecte.

Conectându-vă la internet prin Wi-Fi, vă puteți bucura de canalele preferate pe YouTube / Facebook / Instagram / Spotify / Google Duo. Boxe stereo încorporate și un monitor de plată de 10 "asigură o experiență perfectă. Oglinda are dimensiunea 13".

Personalizați-vă rutina de îngrijire a pielii în funcție de rezultatele dvs. și obțineți pielea perfectă!

oglindă inteligentă

Obosit să te uiți în oglindă și să afli ce produs de îngrijire a pielii te ajută cu adevărat? Urmăriți modificările pielii dvs. zi de zi pentru a ști ce produs funcționează cu adevărat pentru dvs. HiMirror analizează starea pielii dvs. folosind fotografii . Acestea sunt stocate împreună cu date de măsurare a, permițându-vă să vă urmăriți progresul în timp - și vă puteți concentra asupra domeniilor care au cea mai mare nevoie de îngrijire.

modificări în oglinda pielii

Scanează și monitorizează toate produsele de îngrijire a pielii pentru a vedea care dintre acestea îți îmbunătățesc pielea și care nu îți dau rezultatele pe care le dorești. HiMirror va recomanda cele mai bune produse pentru pielea dvs., pe baza rezultatelor măsurării. Produsele sunt generate din bazele de date Amazon, SkinSAFE și HiMirror. Această oglindă inteligentă vă va ajuta, de asemenea, să vă reamintească despre expirarea produselor cosmetice.

HiMirror oferă rezultate profesionale în confortul casei dvs., economisind timp și bani.

oglindă inteligentă pentru femei

Cum functioneazã?

Oglinda îți analizează mai întâi pielea, apoi monitorizează dezvoltarea și în cele din urmă evaluează cea mai bună variantă de produse pentru tine.

părți inteligente ale oglinzii feței
grafic inteligent oglindă
HiMirror a făcut echipă cu SkinSAFE, cea mai cuprinzătoare bază de date din lume pentru ingrediente pentru îngrijirea pielii , pentru a vă ajuta să alegeți produsele care funcționează cel mai bine pentru pielea dvs. unică. Filtrați milioane de produse pe baza ingredientelor lor și extindeți-vă cunoștințele despre frumusețe învățând ce ingrediente să căutați și pe care să le evitați.
produse cosmetice sigure pentru piele

Asistent pentru machiaj - Nu este nevoie de machiaj! Experiență instantaneu un nou aspect cu tehnologia realității augmentate (AR).

oglindă specială pentru pielea frumuseții
Adăugați sau eliminați diferite tipuri de machiaj și treceți între culori, texturi și modele pentru a vedea ce vă place mai mult. Oglinda oferă 7 tipuri de machiaj (ruj / bază / fard / farduri de ochi / eyeliners / sprâncene / gene). Puteți salva aspectul virtual în memorie și reveni la ele oricând. De asemenea, vă puteți crea propria bază de date cu fotografii de machiaj.
asistent de machiaj - oglindă
Specificații:
Adaptor de alimentare: 12V, 36W
Alimentare: 100-240V, 50 / 60Hz, 1A
CPU: procesor cu 8 nuclee bazat pe ARM
Memorie: 2 GB DDR, eMMC 32 GB, suport pentru card micro SD
Dimensiunea oglinzii: 13 "
Dimensiunea afișajului: ecran tactil TFT LCD de 10,1 "
Cameră foto: 8 MP CMOS
Interfață: 1x USB 2.0, 2x micro USB
Difuzoare microfon + 2x2W
Wireless: Wi-Fi 802.11 a / b / g / n (2T2R) + Bluetooth 4.0
Dimensiuni: 338 x 229 x 171 mm
Număr de utilizatori: 2
Capacitate de stocare foto: 5500 fotografii
Temperatura de operare: 5-35 ° C
Umiditatea de funcționare: 30-80%
Greutate: 1,9 kg
Accesorii recomandate: HiSkin - detector de piele și Smart Body Scale - scară corporală inteligentă
Conținutul pachetului:
1x HiMirror mini premium
1x adaptor de alimentare
1x stilou tactil (stylus)
1x cârpă de curățare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă