Set microfon wireless Boya BY-WM4 Mark II

Codul: 73-009
575.00 lei Preț fără TVA: 479.17 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Set microfon wireless Boya BY-WM4 Mark II este un sistem de sunet conceput atât pentru creatorii video, cât și pentru cei care realizează videoclipuri ca hobby.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set microfon wireless Boya BY-WM4 Mark II este un sistem de sunet conceput atât pentru creatorii video, cât și pentru cei care realizează videoclipuri ca hobby și doresc să acționeze ca profesioniști.

BOYA BY-WM4 Mark II oferă sunet clar și de înaltă calitate utilizatorilor săi. Este compatibil cu smartphone-uri, camere DSLR, camere pentru utilizatori, PC și multe alte dispozitive. Greutatea și dimensiunile sale asigură confort și eficiență maximă. Sistemul de sunet include un emițător și un receptor . Transmițătorul are un microfon cu rever omnidirecțional care captează tot ce ai nevoie. Funcționarea dispozitivului este, de asemenea, foarte simplă și nu este solicitantă. Avantajul este că dacă filmați pe un DSLR sau pe o cameră fără oglindă, puteți atașa setul BY-WM4 Mark II pe acesta, folosind adaptorul de montaj pentru pantofi . Dai adesea o prelegere? Ești un profesionist activ în domeniul știrilor? Deseori creați diverse vloguri sau videoclipuri, al căror conținut principal este conversațiile? Așadar, emițătorul digital este ceea ce nu ar trebui să ratezi pentru înregistrare. Marele avantaj este că transmisia audio este wireless și, prin urmare, utilizatorul se poate concentra pe respondentul său, publicul sau alți participanți. Actioneaza foarte increzator si profesionist.

Set microfon Boya BY-WM4 Mark II

Sistemul poate funcționa până la 50m distanță, în cazul în care nu există niciun obstacol în drum. La înregistrarea videoclipului, avantajul acestui sistem compact este că întârzierea sunetului din spatele imaginii (sau invers) este neobservată, ceea ce se adaugă aspectului profesional al imaginii înregistrate. Este alimentat de două baterii AA (1x pentru receptor, 1x pentru transmițător). Dacă sunteți în căutarea unui mod de a vă muta munca la nivelul următor și de a oferi videoclipurilor dvs. o expresie profesională, sistemul de sunet compact BOYA BY-WM4 Mark II este soluția potrivită pentru dvs.

receptor și emițător BOYA BY-WM4 Mark II

Specificatii tehnice:


Banda de frecvență: 2,4 GHz (2405-2478Mhz)
Răspuns la frecvență: 35Hz-14KHz +/- 3dB
Semnal / Zgomot: 80dB sau mai mult
Distorsiune: 0,05% sau mai puțin
Intrare audio: mufa de 3,5 mm
Drive: 2x baterii AA (1x receptor, 1x transmițător)
Dimensiuni: 47 * 70 * 23mm
Greutate: 45 g (fără baterie)

Conținutul pachetului:

1x emițător BY-WM4 Mark II
1x receptor BY-WM4 Mark II
1x Microfon + filtru și clemă
1x jack de 3,5 mm (pentru camere, camere DSLR ...)
1x jack de 3,5 mm (pentru smartphone-uri ...)
1x adaptor pentru montaj pantofi
1x carcasă dură
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă