Cel mai bun monitor pentru bebeluși - aparat de fotografiat wifi set SET - LCD de 5 "+ camere IP 2x 1080p PTZ cu LED-uri IR

Codul: 88-248
1,095.00 lei Preț fără TVA: 912.50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Cel mai bun monitor pentru bebeluși - camera wifi pentru copii SET - LCD de 5 "+ camere video IP PTZ 2x 1080p cu LED-uri IR viziune de noapte și comunicare bidirecțională.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cel mai bun monitor pentru bebeluși - camera WiFi pentru copii, set de 5 "LCD + 2x camere video PTZ IP 1080p cu LED-uri IR viziune de noapte și comunicare bidirecțională. Babysitter electronic (camă pentru bebeluși) pentru copilul dvs. siguranță în timpul zilei și noaptea. Un monitor pentru bebeluși de înaltă calitate și două camere FULL HD cu detectare nocturnă și monitorizare a temperaturii în cameră, vor asigura transmisia video și audio de înaltă calitate printr-un afișaj mare color de 5 inci la o distanță de până la 250 de metri în aer liber și în interior până la 50 de metri. Era digitală aduce multe tehnologii interesante pentru a facilita viața de zi cu zi, iar una dintre ele este această babysitter audio-video, care va asigura supravegherea constantă a copilului în timpul absenței dvs. Va fi un ajutor de uz casnic practic și de neînlocuit pentru dvs. în timpul îngrijirii copiilor.

Monitor video pentru copii + 2 camere FULL HD + difuzor

monitoare pentru bebeluși

Dispozitivul asistent medical oferă multe funcții inovatoare, făcându-l unic în domeniul ei. Una dintre ele este comunicarea bidirecțională, datorită căreia îți vei auzi copilul plângând sau râzând, dar bebelușul îți va auzi și vocea și astfel nu va trebui să fugi tot timpul în camera copiilor. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton și, prin difuzor, calmați copilul sau puteți reda de la distanță una dintre cele 6 melodii ale cântecelor de leagăn din ofertă . O altă caracteristică utilă este fotografierea pe timp de noapte datorită luminii cu LED-uri IR, pentru o monitorizare confortabilă a copilului în timpul somnului, fără a fi nevoie să mergeți în camera copiilor, pentru că îi puteți perturba inutil somnul odihnitor aprinzând lumina în timpul nopții. Ambele camere sunt motorizate (PTZ) și pot fi controlate prin intermediul monitorului în direcția sus-jos, dreapta-stânga pentru a seta unghiul de vizualizare exact. Monitorul are 4 intrări, permițându-vă să conectați până la 4 camere și să comutați cu ușurință între ele. Pachetul include două camere wireless pe care le puteți utiliza și ca camere IP standard folosind o conexiune Wi-Fi. Datorită aplicației mobile, puteți vizualiza și imaginea de pe cameră pe telefonul smartphone. Înregistrarea poate fi, de asemenea, stocată pe stocarea în cloud.

babysitter electronic

Babysitter-ul digital are, de asemenea, un termometru încorporat pentru monitorizarea constantă a temperaturii interioare, care este afișat pe ecranul LCD și veți fi informat cu privire la temperatura curentă în camera copiilor, pentru ca bebelușul să aibă   temperatura optimă pentru a vă simți confortabil. De asemenea, puteți seta o alarmă de temperatură - vă va avertiza dacă temperatura camerei se află în afara intervalului de la 18 la 30 ° C. O altă funcție foarte utilă a bebelușului este funcția VOX (după ce a detectat sunetul plânsului, camera pornește automat). În timpul inactivității în camera în care se află camera, ecranul LCD trece în modul ave și rămâne astfel până când camera captează sunetul. De îndată ce bebelușul se trezește, babysitter-ul digital vă va avertiza în legătură cu acesta, aprindând din nou ecranul LCD și transmițând sunetul. Acest SET unic are, de asemenea, o funcție de înregistrare video, care este stocată pe un card micro SD care poate fi introdus într-un slot de pe monitor. Înregistrările pot fi redate și pe monitor .

cel mai bun monitor pentru bebeluși

Atât camerele, cât și monitorul sunt alimentate de un cablu micro USB (DC5V / 1,5A). Monitorul are o baterie reîncărcabilă încorporată cu o capacitate de 2000mAh, astfel încât să o puteți duce în grădină , de exemplu, și veți avea în continuare copilul dumneavoastră sub control constant.

baterie reîncărcabilă pentru bebeluș fără fir

Funcția FEED TIMER vă anunță când copilul are nevoie de mâncare . Puteți selecta un memento la intervale de 2, 2,5, 3, 3,5 și 4 ore. Funcția poate fi dezactivată, activată o singură dată sau activată în mod repetat.

monitoare video pentru copii

Ambele camere au rezoluție FULL HD și oferă o imagine perfect clară cu o rezoluție de 1920x1080 pixeli.

camera pentru copii

Funcția VOX - de îndată ce copilul se trezește, babysitter-ul digital vă va anunța prin aprinderea din nou a ecranului LCD și transmiterea sunetului

camera bona

Caracteristici:

la care se adauga Comunicare bidirecțională
la care se adauga Transmisie video și audio la o distanță de până la 250m
la care se adauga Ecran LCD color de 5 "
la care se adauga Controlul volumului
la care se adauga Funcția VOX (economie de energie)
la care se adauga Monitorizarea temperaturii camerei
la care se adauga Viziune de noapte - LED IR
la care se adauga Joacă 6 cântece de leagăn
la care se adauga 2x cameră FULL HD

Specificație:

Avertisment de plâns: acceptat
Conexiune: Wi-Fi 2,4 GHz
Autonomie: până la 250 m în aer liber și până la 50 m în interior
Temperatura de funcționare: -10 ° C până la + 50 ° C
Umiditate de funcționare: până la 85%
Alarmă de temperatură interioară: la mai puțin de 18 ° C și mai mult de 30 ° C
Cip principal: HI3516E

Cameră video:
Antena: externă
Transmisie audio: audio bidirecțional
Rezoluția camerei: FULL HD 1080P - 1920X1080 pixeli
DSP: XM630AI dual-core pe 32 de biți
Senzor: CMOS SC2235E 1 / 3,2 ”
Unghi de vizualizare: 355 ° H / 45 ° E
Alimentare: cablu micro USB DC5V / 2A
Iluminare minimă: culoare: 0,1 [email protected], B / W: 0,01 Lux @ F1,2
Consum: până la 3W
Viziune nocturnă: da, 4x LED IR cu lumină de 5 metri
Aparat de fotografiat motorizat: da
Dimensiuni: 61x62x117 mm
Greutate: 80 g

Monitor:
LCD: TFT
DSP: XM630AI dual-core pe 32 de biți
Dimensiunea monitorului: 5 inci
Rezoluție: 480x272
Baterie încorporată: da, reîncărcabilă cu o capacitate de 2000mAh
Alimentare: DC5V / 1,5A
Intrare audio: microfon încorporat
Dimensiuni: 159x95x15 mm
Greutate: 180 g
Antena: externă
Stocare: card micro SD
Suport pentru cameră: max. 4 camere

Conținutul pachetului:

2x cameră video digitală FULL HD
1x ecran LCD 5 "
3x cablu de alimentare Micro USB cu adaptoare de rețea
1x Set de montare pentru cameră
1x Suport pentru cameră - pe perete
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă