Ecran LED albastru cu WiFi - iOS / Android - lățime 101 cm

Codul: 95-010
U$394.90 Preț fără TVA: U$329.08
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Ecran LED albastru cu WiFi - iOS / Android - lățime 101 cm. Mod multilingv, afișează mesaje text, simbol, numere și diagrame vectoriale.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Placa de afișare LED albastră cu WiFi - iOS / Android - lățimea de 101 cm este un dispozitiv unic care oferă conexiune fără fir și programare a textului afișat sau simbolurilor, numerelor și diagramelor vectoriale. Puteți introduce un mesaj prin intermediul unui telefon mobil care rulează iOS sau Android prin WiFi . Puteți controla afișajul LED WiFi pentru firmele cu lățimea de până la 101 cm, prin intermediul portului USB și al computerului cu software atașat. Panouri LED - publicitate luminoasă unde puteți seta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi, de asemenea, făcute exact după cerințele dvs.

Placa LED-uri acceptă modul multi-lingvistic. Cu ajutorul cartelei de memorie, aceasta permite stocarea și editarea conținutului pentru mii de notificări și mesaje. Afișajul LED cu text de derulare este un dispozitiv de publicitate excelent pentru fiecare operațiune de afaceri, birou, magazin sau restaurant.


Led tabula informational

Afișajul cu LED-uri este de economisire a energiei și acceptă auto on / off , ceea ce puteți utiliza la setarea textului în timpul orelor de programare, în timpul funcționării sau orelor de lucru. Are 16 nivele de luminozitate , permițându- vă să minimizați consumul de energie al panoului LED WiFi.

Afișajul LED WiFi pentru firme oferă utilizatorului mai mult de 45 de efecte text pe ecran. Alegeți dintre Snow Effects, Splash, Rotate, Scroll, Flash, Static, text în mișcare spre stânga, text în mișcare spre dreapta ...

Specificație pentru afișare:

Rezoluție: 16 x 128 pixeli
Dimensiuni : 101 x 16 x 3,8 cm ( 40x1,5x6,3 ")
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: albastru
Suport pentru caracteristici: Timp - HH: MM: SS, Data
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit); DC 9 V-36 V (auto)
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatura de lucru -40 ° până la + 60 °


Conținutul pachetului:
1x afișaj LED programabil
1x priză la priza de 220V
1x CD (manual electronic)


PS: Dacă sunteți interesat, putem produce afișaj cu LED-uri programabile conform cerințelor dumneavoastră cu dimensiuni sau culori precise ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă