Panou informativ LED cu suport de 7 culori - 51 cm x 15 cm

Codul: 95-027
1.695,00 lei Preț fără TVA: 1.412,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panou informativ LED cu suport pentru 7 culori - 51 cm x 15 cm cu opțiunea de a selecta mesaje text în diferite variante de culoare.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panou informativ LED cu suport pentru 7 culori - 51 cm x 15 cm cu opțiunea de a selecta mesaje text în diferite variante de culoare. Oferă o gamă largă de utilizări în diverse sectoare, cum ar fi panoul informativ LED de pe aeroport, la bancă pentru a afișa numărul de serie al clientului, centrele de vânzări sau birourile de pariuri pentru a vedea cotele curente sau alte operațiuni de afaceri. Evidențiați-vă brandul inovativ și ajungeți la potențialii trecători într-un mod atrăgător. Tablouri LED - anunțuri de iluminat, unde puteți preseta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi de asemenea personalizate - prețul este adecvat cerințelor.

Panou de gheață șapte colorate

Puteți programa panoul cu LED-uri într-un mod simplu și rapid, utilizând o conexiune USB la computer și software-ul atașat. Datorită memoriei flash încorporate într-un dispozitiv LED, puteți stoca câteva duzini de mesaje simultan. Ecranul LED de 51 cm x 15 cm oferă 2 linii pentru crearea de texte sau 1 linie cu font mai mare pentru o mai bună citire de la distanță. Afișajul cu LED-uri acceptă limbi străine și oferă de asemenea diferite setări pentru mesajele text, cum ar fi o gamă largă de tipuri de fonturi, simboluri, numere și diverse efecte, cum ar fi viteza de vizualizare (scrolling text) și multe altele. Mesajele de pe afișajul cu LED-uri multifuncționale vor deveni foarte atractive pentru publicitate și scopuri informative . Este de asemenea posibil să afișați ceas sau imagini mici pe afișajul cu LED-uri .

Panoul LED cu șapte culori oferă economii de energie sub formă de moduri de economisire a energiei - pornire / oprire automată a dispozitivului în funcție de setările utilizatorului, timp de pornire / oprire, reglarea a până la 16 niveluri de luminozitate . Producătorul declară durata de viață a afișajului LED pentru mai mult de 100.000 de ore. Puteți amplasa panoul LED în interior și în aer liber datorită impermeabilității dispozitivului.

Specificație pentru afișare:

Rezoluție: 16 x 64 pixeli
Dimensiuni: 51 x 15,2 x 5,5 cm (
L 20 "x H 6" x D 2 ")
Capac: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: o singură culoare, 2 culori sau 7 culori
Suport pentru funcții: Timp - HH: MM: SS, data
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit)
Impermeabil IP: IP54 (impermeabil)
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatură de lucru -40 ° până la + 60 °


Conținutul pachetului:

1x afișaj LED RGB
2x Suport de montare
1x cablu de alimentare de 220V
1x CD cu software și manual

PS, dacă sunteți interesat, putem produce un afișaj programabil adaptat LED-urilor în funcție de dimensiunile sau culorile necesare ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă