Panou Led RGB pentru reclamă cu WiFi - 68 cm x 17,5 cm

Codul: 95-056
1.745,00 lei Preț fără TVA: 1.454,15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panou Led RGB pentru reclamă cu WiFi - 68 cm x 17,5 cm, pe care puteți schimba cu ușurință culoarea textului dvs. tastat.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panou Led RGB pentru reclamă cu WiFi - 68 cm x 17,5 cm, pe care puteți schimba cu ușurință culoarea textului dvs. tastat. Oferă o gamă largă de utilizare ca panou de afișare cu informații LED în diverse industrii, de exemplu în pub-uri când se afișează oferte curente, la aeroporturi, benzinării și moteluri, în bănci pentru a afișa numărul de serie al clientului, în centre comerciale pentru publicitate, sau în biroul de pariuri pentru a afișa ratele curente sau alte operațiuni comerciale. Faceți-vă marca mai inovatoare și ajungeți la potențiali clienți într-un mod captivant. Placi LED - reclame de iluminare, unde puteți preseta propriul dvs. text. Ideal pentru diferite operații. Panoul poate fi controlat prin laptop, computer sau puteți introduce mesajul prin intermediul unui telefon mobil cu iOS sau Android prin conexiune WiFi .

Ecranul de publicitate cu LED-uri este proiectat pentru interior, respectiv, pentru mediu uscat exterior

publicitate led panou rgb cu wifi

Puteți programa panoul LED într-un mod simplu și rapid utilizând o conexiune USB la computer și software-ul inclus. Datorită memoriei Flash integrate în dispozitivul LED, puteți stoca zeci de mesaje în același timp. Ecranul LED de 68 cm x 17,5 cm oferă 2 linii pentru crearea de text sau 1 cu fonturi mai mari pentru o mai bună lizibilitate de la distanță. Ecranul LED acceptă limbi mondiale și oferă, de asemenea, diverse setări pentru mesajele text, cum ar fi o selecție largă de tipuri de fonturi, viteza afișării (derularea textului), textul color în șapte culori, plus până la 45 de efecte - zăpadă, stropire, rotire, defilare, intermitent, static, text la stânga, text la dreapta. Mesajele de pe afișajul LED multifuncțional, cu ajutorul efectelor, vor deveni foarte atractive în scopuri publicitare și informative. De asemenea, este posibil să se afișeze ceasuri sau imagini mici pe afișajul LED.

Panoul LED cu șapte culori oferă economie de energie sub formă de moduri de economisire a energiei - pornire / oprire automată în funcție de setările utilizatorului, timp pornit / oprit, reglare a 16 niveluri de luminozitate . Producătorul declară durata de viață a afișajului LED pentru mai mult de 100.000 ore. Panoul cu LED-uri poate fi amplasat în interior și în exterior datorită impermeabilității dispozitivului.

Specificația afișajului:

Rezolutie: 32 x 128 pixeli
Dimensiuni: 68 x 18 x 4,5 cm
(26,7 * 7,3 inci)
Carcasă: cadru din aliaj de aluminiu
Culoare afișaj: 7 culori RGB
Conexiune WiFi prin PC sau Android, iOS
Putere de operare: Tensiunea de intrare este AC 110V-240V (implicit)

Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 ore
Temperatura de operare de la -40 ° la + 60 °


Conținutul pachetului:

1x display LED RGB
2x suport de montare
1x 220V cablu de alimentare
1x CD cu software și manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă