WiFi placă LED în mașină 5-12V - panou 50 cm x 9,6 cm

Codul: 95-054
995.00 lei Preț fără TVA: 829.15 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panou LED WiFi în mașină 5-12V - panou 50 cm x 9,6 cm cu posibilitatea de a programa mesaje text în mișcare în patru culori prin intermediul unei aplicații mobile sau PC.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panou LED WiFi în mașină 5-12V - panou 50 cm x 9,6 cm cu posibilitatea de a programa mesaje text în mișcare în patru culori prin intermediul unei aplicații mobile sau PC. Capetele de aspirație de pe fereastră sunt atașate la panou pentru a atașa simplu panoul pe geamul din spate al vehiculului, iar trecătorii sau ceilalți șoferi din spatele dvs. vă pot viziona anunțurile. Un instrument excelent dacă sunteți, de exemplu, un șofer de taxi sau un serviciu de taxi Uber. Serviciul Uber - introduceți numele sau adresa clientului în panou pentru a accelera procesul de căutare la aeroport sau la parcarea plină cu alte taxiuri.

Acest afișaj al lunetei vă permite să vă cereți scuze altui șofer, puteți să îi avertizați pe ceilalți despre blocajele rutiere sau despre situațiile neașteptate de pe șosea pentru a spori siguranța traficului. Utilizarea prioritară este pentru serviciul TAXI, dar se poate găsi în orice mașină care se deplasează pe drumurile noastre. Pe afișaj, puteți avertiza șoferii înconjurători cu privire la încărcătura efectuată sau pur și simplu raportați că copilul sau persoana cu handicap este în mașină , astfel încât șoferii ar trebui să fie mai relevanți pentru autovehiculul dumneavoastră.

Panoul oferă o gamă largă de utilizări în alte sectoare diferite , cum ar fi panoul informativ LED de la aeroport, panoul cu numărul de client la bancă, centrele de magazin pentru publicitate sau în birourile de pariuri pentru a vedea cotele curente sau alte operațiuni de afaceri. Puteți introduce un slogan prin intermediul unui telefon mobil cu iOS sau Android printr-o conexiune WiFi . Evidențiați-vă brand-ul în mod inovativ și ajungeți la potențialii clienți cu un ochi-prinderea. Panouri LED - publicitate de iluminat, unde puteți selecta propriul text. Ideal pentru diferite operațiuni. Panourile publicitare pot fi, de asemenea, făcute la comandă - prețul este adecvat cerințelor.

Conectați panoul Wi-Fi cu ventuza în mașină

Durata de viață a afișajului LED este raportată de producător pentru mai mult de 100.000 de ore. Puteți amplasa panoul LED în interior chiar și într-un exterior uscat. Datorită memoriei încorporate de 2 MB pe un dispozitiv LED, puteți stoca câteva duzini de mesaje în același timp. Ecranul LED de 50 cm x 9,6 cm oferă 2 linii pentru crearea de texte sau 1 rând pentru text mai mare pentru o mai bună citire de la distanță.

Panoul LED acceptă limbi străine și oferă, de asemenea, diferite setări pentru mesajele text introduse, cum ar fi o gamă largă de tipuri de fonturi, afișarea vitezei (text scrolling), afișarea culorilor a textului în patru culori și, totodată, până la 47 de efecte - mișcare statică, netedă, laser, derulare, aleatoriu etc. Mesajele afișate pe afișajul multifuncțional cu LEDuri devin foarte atractive pentru publicitate și scopuri informative cu ajutorul efectelor . Maximizați vânzarea de produse și servicii astăzi!

Specificație pentru afișare:

Rezoluție: 16 x 96 pixeli
Dimensiuni: 50 x 9,6 x 1,5 cm (L 20 "x H 4" x D 3,5 ")
Carcasă: cadru din aliaj de aluminiu
Culoarea afișajului: roșu, verde, galben, alb
Suport pentru caracteristici: Timp - HH: MM: SS, Data
Puterea de operare: Tensiunea de intrare este de 5V - 12V
Utilizare uscată în interior și parțial în exterior
Cea mai bună distanță de vizionare: 3-50 metri
Durata de viață: 100.000 de ore
Temperatură de lucru -40 ° până la + 60 °
Nivelul IP rezistent la apă: IP54
Intrare semnal: mesaj WiFi prin telefoane mobile Android sau iOS sau USBConținutul pachetului:

1x panou LED
1x cablu USB 2 m + cablu de alimentare
1x lanț metalic
2 cani de aspirație pe sticlă
1x cablu la aprindere în mașină
1x CD cu software și manual


PS Dacă sunteți interesat, putem produce afișaje cu LED-uri în funcție de cerințele dvs., cu dimensiuni sau culori precise ale afișajului.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă